ספירת ראשים

DAnalyst

New member
ספירת ראשים

כמו שרובכם יודעים קיימת קבוצה בהתהוות בב"ש, וחשבתי לתת לאנשים שגילו עניין טעימה של פוטבול, אבל אני לא רוצה להביא אותם למשחק של 4-4. השאלה היא האם יש למישהו רצון ויכולת להגיע לשחק איתנו בשבת הקרובה?

moss84

New member
כמה חסרים לנו?

פרסמתי הודעה בפורום סטודנטים כולל מילה על המשחק המתארגן בשבת... ראיתי גם שהיו כ-20 כניסות להודעות שלי (+ תגובה אחת די נלהבת). בכל מקרה תעדכן אותי כמה שחקנים כבר איתנו וכמה חסרים אולי נוכל להשלים בחבר'ה מבארי, אפילו אם לא כולם יצטרפו בסוף לליגה לפחות נוכל להתחיל להלהיב את החבר'ה, ואח"כ נבקש מכ"א לגייס את מי שהוא יכול....

yoniyifat

New member
יש מצב שאני אוכל להגיע....

אבל גם בשביל 4-4 תביא אנשים לשחק! גם בת"א היו ימים ששיחקנו 8 או אפילו 6-7 אנשים. אין מה לעשות, עדיף להלהיב את המעט הקיימים מאשר לשכוטח מהעניין.

zipfer

New member
היי יוני

אם אתה מגיע תגיד לי כי אם תוכל לתת לי טרמפ אני גם אצטרף.. בתנאי שהרגל שלי תיהייה בסדר עד אז...

DAnalyst

New member
עדכון ביניים

אחרי סבב ראשון של טלפונים, מגיעים כרגע הרן ועמוס, שיחזירו לי תשובה עד מחר לגבי מספר הנפשות שבאות איתם, ובאים עוד שניים שלושה אנשים מהאוניברסיטה, כל אחד אולי מביא חבר. כמו שזה נראה עכשיו נגיע בערך לכמות האנשים שצפיתי מהדרום, אלא אם קיבוץ בארי יגיע בהרכב מלא (הבנתי מעמוס שהשבוע הם ביטלו את המשחק השבועי שלהם), ואז יהיה יופי של משחק.

DAnalyst

New member
חדשות היום

הבנתי שמבארי יגיעו בערך 4-5 אנשים, בתנאי שיהיו 12 לפחות (6-6). עם החברה מבארי, יש 8-9 אנשים שהתחייבו להגיע מהדרום, ויחד עם שלושת המתנדבים מהפורום (ושוב תודה) אנחנו עומדים על בדיוק 12 על הקשקש. יש עוד כמה שלא היו מוכנים להתחייב על תשובה, ואם יש עוד אנשים שיכולים להגיע למשחק בשבת - אנחנו נשמח.

למעלה