ספירת מלאי

גלי10

New member
אני עשיתי זוויות ומשולשים

פעם [לא שזה ממש קשור לנושא הזיון הנוכחי אבל זה קשור ליחסים מפלסטיק
]: כשהזיון הופך מטרה ולא אמצעי. כשהליטוף לא מלווה בעין צמאה לעוד מהגוף כשהליקוק הופך ת'קערה כמו מזון לחתול כשהנשיקה לא לוקחת בגדול את הכל כשהחיבוק נשכח בפינה מאתמול כשהחיוך כואב בכל מילימטר כשאצבע לא נוגעת כמכחול כשהנפש בוהה בחלון ממול כשההמולה נרגעת גם כשמילה נשכחת בי כשמחפשים . כשבין שניים יש אי כשהכל עובר-אי שם כשהדרך נראית ארוכה כשפעמונים זה רק בכנסיה כשמתאמצים , מתאמצים נורא כשהפרפרים חנוטים בתוך קופסא כשלא חשוב כמה משתתפים בחגיגה כשאינך יכול להביט בפרצופך שניבט בראי כשסופרים את מספר האורגזמות לשבור שיא זו הופכת אהבה מפלסטיק ! גלי ממחזרת קולמיני סוגי זוויות

ד ו ל ה

New member
לא יודעת לומר מה "נורמלי"

אבל יכולה לספר (ולספור) שאצלינו בעבודה יש באופן יחסי הרבה נשים בתפקידי ניהול בכירים (עדיין לא מגיע ל-50% אבל מתקרב ...) וכל הנשים הללו, כולן, גרושות... מה זה אומר?? לא באמת יודעת, יש לי השערה אבל אני מעדיפה לשמור אותה לעצמי....
דולה

גלי10

New member
אצלנו

מול הים , אותה האחת , הבכירה ביותר בכל "המוסד" נשואה באושר, שני ילדים ותינוקת וצחוק רחב ומתגלגל לאורך ורוחב כל היום . ממש חמדת אישה
אז מה זה אומר? לוידת , אבל זה בטח לא הפוך ממה שאת חושבת. מבחינתי זה אומר שהיא הכי מוצלחת מכולם ולכן היא בתפקיד שבו היא נמצאת. וזהו.

מצוטטת

New member
גמני מסתובבת

בפרוזדורים מהסוג שאת מתארת....... דם לי מצליחים להפתיע {האמת} פה ושם... בפם האחרונה ששיתף לי מישהו בסוגייה של ההתלבטות של הקושי לעבור מצד אחד של הסקאלה לצידה האחר ושאלתי לו איך... למה? ענה לי, את יודעת אני חנוט בתוך המצב {זה באשרל"נורמלי", לטוב להם} אז שאלתי בחזרה...למי אתה צריך ל"ספק הסחורה"... ענה לי, גם{וחשב שלא שמתי לב} לעצמי, הרכבתי את חיי במשך שנים, ניראה לך בגילי להתחיל שוב הכל מהתחלה, מכלום... חוץ מזה, חייב להיות שייך לאן שהו, חייב לנוע על איזה ציר מוגדר, ככה אידיאלי לי....... וכמשפט סיום הוסיף, אין לי את החיים השלמים שכבר עברו.... וסיים, אם רק הייתי יודעת כמה שכמותי אני מייצג נורמה של עצב?! לא נעולה , מה עצוב יותר.... מתברר גם הנורמה פנים רבות לה... מצו' מבט חטוף אחד ודיי בוקר טוב

מייקי31

New member
פעם ספרתי במפגש של הפורום

מה זה התבלבלתי, שלא נדע היה שם 1 1 1 1 1 1 1 ועוד כאלו שלא היו שם 1 1 1 1 1 1 1 ובטח כאלו שלא זכרתי 1 1 1 1 1 1 1 בעיה ספירות המלאי האלו יום טוב מיכל

גלי10

New member
זה

יפה ההגדרה. זה יפה שהוא מבין איפה הוא נמצא ויודע להחליט לא להחליט. כאן
הים יותר עצוב.... [או לא]

ערסlight

New member
ספילת מלאי

גלי גלי גלי גלי גלי גלי גלי גלי גלי גלי בסה"כ גלי10 צריך פואנטה?

ב ה י ר

New member
כי אני אוהבת את המגע והריח..

ברצינות... הגירושין גרמו לי להפסיק להאמין בקלישאות.. הדשא של השכן לא ירוק יותר ממוקדת בעצמי.

גלי10

New member
אה

בקלישאות מעולם לא האמנתי [אמונה לא קשורה לזה נדמה לי
] אבל פה ושם יש פתגמים די שימושיים לצייר מצבים. זה כל העניין שיש לי בהם. ולספור ? אפשר קולמיני , למה להתמקד דפקא בכסף? או - רק בכסף? גלי , סתם סופרת

פילוסופיה של נישואין. גירושין.

חושב. החברה אוהבת אחידות מחשבתית. החברה לא אוהבת חריגים. החברה רוצה את כולם אותו דבר. החברה מכתיבה. החברה שופטת. החברה מחליטה. החברה רוצה אותך בתלם, קטן, כבול החברה ממציאה שלל המצאות שיעזרו לה במשימה. אחת ההמצאות דת אחתההמצאות בית-ספר אחת ההמצאות נישואין. שתי ההמצאות הללו. כבלים. כבלים שקופים. אך עבים כמו כבלי אוניה. יש אנשים שלא מרגישים בכבלים. יש אנשים שמרגישים אבל לא אכפת להם. יש אנשים שנהנים מכבלים. יש אנשים שלא רוצים כבל כזה, אבל רוצים אחר. יש אנשים פחדנים שמחפשים כבלים שיונחו עליהם. יש אנשים שאוהבים להניח כבלים. רב האנשים לא יודעים לחיות בלי כבלים: כמו תוכים בכלוב. תשחררו אותם, רובם ימותו. יש אנשים שלא מסוגלים לשאת כבל או אזיק או שרוך או ניילון.

גלי10

New member
אמרתי

כבר , שהתחלתי לספור אחרי שכבר נכנסנו לשם... אתה {ביחד עם עוד כמה כאן
) מספר למה בכלל נכנסים למסגרת. שזה סיפור לספירה בפני עצמה . אני ספרתי כמה נשארים. מצו' ניסחה תשובה שעונה דרך אחת מנקודות המבט. ביחד כולם כאן מכסים את כל האפשרויות. הבחירה שלי , שעוד לא ממש העזתי לאמר אותה , מתבססת על כך שעברתי שלבים רבים בדעות ובחיים אבל כחוט השני לאורך כל הדרך לא הפסקתי להאמין ששניים ביחד שיוצרים ביניהם קשר מיוחד להם , שיודעים לשמר אותו , אין אושר גדול מזה. החוכמה באמת היא לדעת לשמר את הטוב ולא להתדרדר בתוך כדור שלג לצרות גדולות או להתייבש במדבר של שעמום. לא שידעתי לבשל את זה נכון בחיי אבל אני עדיין מאמינה בזה. אז שאנסה להיכנס לתוך אחת מהשורות שלך ולמצוא בה את מקומי? טוב , מנסה. בהתחלה חשבתי על " יש אנשים שלא רוצים כבל כזה, אבל רוצים אחר" אבל , בעצם לא. כי המינוח כבל לא מתאים לי בהקשר של שניים ביחד. ממוסד ככל שיהיה או לא. אז חד משמעית זותי אני: יש אנשים שלא מסוגלים לשאת כבל או אזיק או שרוך או ניילון. ומוסיפה גם "צווארון גולף" ואטיקטים של בגדים {במיוחד חולצות} שיכולים להטריף את נשמתי המיוסרת... ועדיין ולמרות הכל ואף על פי כן , חושבת ששניים ביחד מבחירה - אין בזה קמצוץ של שרוך או אטיקט.

אין נורמה

לא הייתי אומרת "נורמה"... הייתי אומרת שיש היום יותר גרושים מאי פעם..בגלל שנשים היום אינן מפחדות להתגרש ולעמוד על הרגליים לבד. למי זה טוב? טוב מה שעושה לך טוב. ונשואים טובים ..או זוגות אוהבים..תמיד יפה לראות כי בעצם אנחנו כולנו שואפים לזוגיות טובה. אם הזוגיות מעוגנת ברבנות או אצל שופט שלום..מה זה משנה?

יערית

New member
כולם נשואים סביבי

ותתפלאי אני עדיין מרגישה בת אדם לידם
הם לא נורמלים בדיוק כמו שאני לא נורמלית הם נורמלים בדיוק כמו שאני נורמלית נורמה בטח לא תקבע לי מה עושה לי טוב.

למעלה