ספירת מלאי...

ד ו ל ה

New member
ספירת מלאי...

אחרי שבוע מתיש במיוחד שבו עבדתי בממוצע 18 שעות ביממה (סוף שנה, ספירות מלאי....) ולאחריו יש לי כמה מערכות יחסים הדורשות שיקום
עם הילדים שהיו בחופש כל השבוע ולא ראו אותי אפילו לדקה אחת, עם האקס שחיפה וחיפה וחיפה עד שנמאס לו עם הנוכחי שחיכה וחיכה וחיכה עד שגם לו נמאס עם החברים שלא היה לי זמן אליהם השבוע עם כלת יום הולדת אחת שלא הגעתי לחגיגה לכבודה
ועוד ועוד ועוד... החלטתי שהגיע הזמן לסכום שנה וספירת מלאי אישית. אז מה היה לנו השנה? פרידה אחת (שעדיין לא הושלמה ...) התפתחות גדולה בעבודה הכוללת גם שנוי מקצועי פעמיים חו"ל (ועוד אחד גדול בדרך) צמיחה אישית פחות שעות בית פחות זמן פנוי הרבה יותר שעות מול המחשב הכרויות חדשות והרחבת המעגל החברתי גבר או שניים שחלפו בחיי והשאירו זכרון נעים וטעם טוב, עוד אחד שהגיע ונשאר לקצת יותר זמן(בינתיים
) גורה חדשה שנוספה למשפחה הרבה פחות מזומנים בארנק הרבה יותר שמחה בלב... ל-2006, מאחלת לעצמי להרגע קצת, להוריד הילוך... דולה (שלא הייתה כאן שבוע ובהחלט התגעגעה...)

destiny36

New member
כשאת צוחקת

גם הלב שלי עכשו צוחק איתך שתי עיניך הקטנות יפות כל כך ועכשו הכל מושלם זה סוד הקסם בעולם (אייל גולן) שומעת את השיר ברקע מתנגן ומרגיש לי כמו תמיד לחשוב על הצחוק הצחוק של הילדים סביב שמדבק וגורם לצחוק בלב ולכן מאחלת לך ולכולנו הרבה מהצחוק המאושר הזה..

jdpworld

New member
לא עושה זאת

ומראש מודה,את השאר לא מחיב...לא רואה הרווח שבחישובים לא אוביקטיבים שכאלו,בהם הזכרון והרגש עושים סמטוכה.מה היה נבחן כבר אז,כשעוד היה חם.לעשות זאת עכשיו זאת מזוכיסטיות לשמה.{בעיני כמובן,מה כמו כבר אמרנו לא מחיב אף אחד אחר,ושיהיה זה נמוך שמן שחור או חתול.} מעדיף לגמרי להביט קדימה נקי לגמרי.מבלי לסחוב על כתפים צרות את העולם כולו והאתמות האישי שלי...חדש.כל יום ביומו.להשיל הקליפה...

destiny36

New member
שער החיים לפיתחי ימים

כאן אני עובר כאן חיי חולפים מה אמצא ביום הזה בשער החיים..(אייל גולן)

ד ו ל ה

New member
../images/Emo140.gif

אכן סמטוכה של זכרון ורגש (כמו שאני אוהבת...) דולה (חתולה נמוכה שחורה ושמנה שנהנית להביט אחורה בסיפוק וקדימה בציפייה
)

Rinattt

New member
../images/Emo20.gif

אהבתי את ספירת המלאי שעשית... ומאחלת לך את שאיחלת לעצמך

דולה המלאי שלי היה קשה ומיוחד

חמישי לבלות בצק פוסט שישי ארוחת ערב בנהריה שישי מסיבה בגן הקסום שישי לאחר חצות למועדון הפטייש שבת נסיע לקריות ולנהריה. מוצש מסיבה בעין כרמל והיום גמר ספירת מלאי של כול המועדונים שביקרתי השנה.

למעלה