ספירת מלאי

toomak

New member
ספירת מלאי

מצ"ב רשימת יינות, חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות וחלקם ממש גרועים. הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי איכותם ולגבי המועד הנכון לשתייתם (אם בכלל). לדעתי כמה מהם כדאי בכלל לזרוק. 1. SOREQ קברנה סוביניון 1999. 2. RUBIN יבש 2000. 3. GALIL מרלו 2001. 4. NEKEAS NAVARRA CRIANZA 2000. 5. RIOJA COTO DE IMAZ RESERVA 1995. 6. BARON קברנה 1998. 7. RIOJA COTE DE VALDEMAR CRIANZA 2001. 8. דלתון כנען מרלו 2002 + 2001. 9. BANFI CHIANTI CLASSICO 1999.

doron1962

New member
בקשר לספירת המלאי

לדעתי : 1- הסורק בסדר - כדאי לשתות 2- לא ידוע מה זה הרובין 3- הגליל בסדר -חסרים פרטים כמו איזה יקב? 4- הברון - לפח (או לחברים שאתה לא אוהב) 5- הספרדים RIOJA טובים הרזרבה טוב מאד 6- הבאנפי קיאנטי טוב אין חשש אפשר עוד לשמור 7- לגבי הכנען - לא מומלץ לשמור יותר משנה לכן מומלצים לבישול ... ביי דורון

toomak

New member
תודה

כמעט שכחתי את הקברט של אפרת, ללא ציון שנת הבציר. אני מניח שהוא ילך לפח יחד עם הברון... לגבי הגליל, יקב הרי הגליל, 2001 ו- 2002. לגבי הריוחה, הייתי שמח לקבל פרטים נוספים על ה- NEKEAS NAVARRA. בניגוד לשניים האחרים, לא זכור לי מתי רכשתי אותו ומה הציפיות שלי ממנו.

doron1962

New member
המשך תגובה

לגבי אפרת אתה צודק הרי הגליל בסדר אפשר לשתות לא לשמור יותר מדי לגבי הנווארה אני לא מכיר מספיק - מה שאני יודע שהו פחות טוב מהריוחה - כדאי לשתות בקרוב ביי דורון

למעלה