"ספירת מלאי"

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחח.....גם אני ככה...

אבל אין לך מקורי אחד לפחות?..אפילו לא של ג'סטין?

jt fan

New member
מותק..הכל 'סדר../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

כתבתי שכולם מקוריים..

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
.. אני אף פעם לא הייתי טובה בהבנת הנקרא
וואו זה די הרבה

CiNdErElLa3887

New member
אני מבינה למה התבלבלתי..חח

כי רשמת .."מן הסתם לא"...וככה קראתי את זה...שכאילו מן הסתם לא מקוריים היית צריכה לרשום "מן הסתם, לא"..ואולי הייתי מבינה

T h e Rose

New member
ממ רגע תנו לי לספור ../images/Emo9.gif

ווסטלייף- כל החמישה: TURNAROUND GREATEST HITS WORLF OF OUR OWN COAST 2 COAST WESTLIFE שני סינגלים שלהם: WOOO מארה"ב ו I LAY MY LOVE ON YOU. דה קולינג כל השניים *
*: CAMINO PLMERO TWO ועוד איזה 40 צרובים... צריכים לעשות רשימה של צרובים

CiNdErElLa3887

New member
חחחח אם נעשה של צרובים..

אני אצטרך הרבה הודעות
וגם רוב הדיסקים שלי הם מיקסים של כל מיני שירים...חח אני צריכה לתת להם שמות כמו שיש Now...או Hitman..חחח

CiNdErElLa3887

New member
ח"ח לך..אני פשוט קמצנית ואין לי כסף

זה לא הולך ביחד...
.. אני קונה דיסקים של להקות שאני אוהבת

ערן1987

New member
הנה שלי,די הרבה

יש לי 87 אלבומים.. 88 אם מחשיבים את האוסף של ארקדי דוכין כ-2 דיסקים ולא כ-1 אני אמור לקבל את הידסק של שייגעצ שזכיתי בו,ויש לי דואר רשום שעוד לא פתחתי,יכול להיות שיש בו דיסק/ים או סינגל/ים בכל מקרה,זה גם ישתנה כשאקבל את JLP של אלאניס שהזמנתי ב-eBay.. ואני מרגיש שחסר לי איזשהו דיסק,תמיד קורה לי שאני מרגיש ככה אגב,כל זה לא כולל את הסינגלים שיש לי

L P rulez

New member
תגלה לנו את סודך../images/Emo98.gif

איך אתה זוכה בדיסקים
מממ יש איזו תחרות מסויימת או משהו?

CrAzY MuSiC

New member
ערוץ הילדים מספק לו את הדיסקים

שהוא רוצה בשביל יעשה ביקורות עליהם... קאפיש

ערן1987

New member
האמת,אני ממש לא חסר תקציב

אני בעצמי קונה דיסקים פה ושם.. אבל פשוט אני מקבל הרבה דיסקים מערוץ הילדים כדי לכתוב ביקורת עליהם,ולפעמים אלה דיסקים שהייתי רוצה לקנות.. אז שסתם אקנה? בכלל,יש דיסקים שאני לא הייתי קונה אותם בכלל,ולא הייתי יודע מה אני מפסיד(הכפול של אאוטקאסט,החדש יחסית של דיידו ועוד) כמות נכבדה מהדיסקים שיש לי הם כאלה שקניתי

ערן1987

New member
"מספק לי".. אני נשמע כמו סוחר סמים

חחח.. בכל מקרה,זה לא ממש הערוץ,אלא האתר
וכן,יש הבדל בכל מקרה,נראה לי שכבר כתבתי על זה כאן.. כל כמה זמן(יכול להיות פעם בשבוע,יכול להיות פעמיים ביום וכו')אני מקבל כל מיני מידע על אלבומים/סינגלים שונים(עבריים ולועזיים)בארץ שלנו לפעמים יש רשימת הפצה של דיסקים לעיתונאים(מה שאומר שזה מגיע גם לכותבים מכל מיני עיתונים ואתרים),ואם יש משהו שמעניין אותי/מתאים לדעתי,אז אני מבקש שישלחו לי/לכתבת השנייה,חן אבל לפעמים הם שולחים דברים ישר לעורכת.. הכי דפוק,זה שלפעמים הם שולחים פעמיים(אבל זה קורה רק עם סינגלים.. לפחות בינתיים
)

L P rulez

New member
מממממ

גם אנשים אחרים יכולים "לכתוב ביקורת" כי לא ממש הבנתי...

ערן1987

New member
חח,מעריב לנוער

האמת,אני חושב שזכיתי פעמיים! שלחתי פעם אחת,קיבלתי בשבוע שעבר הודעה שזכיתי ושאני צריך לשלוח להם(ב-SMS זה היה)את הכתובת וכו',יום אחרי זה קיבלתי עוד הודעה שזכיתי באותו מבצע! חחח

למעלה