ספירת מלאי...

עיייף (ולא התכוונתי לאיש...)../images/Emo1.gif

למה תמיד כשאני מגיעה לפה, אין אף אחד. באסות אתכם! <עד שמצאתי אינטרנט פה!>

באמת ? אז ככה ...

דבר ראשון ! אני רוצה לזנייה עם גבינה ובשר ובצל מטוגן ברוטב עגבניות ושמנת (כמו שאימא חלמה שיצא ולא הבינה למה שמנת צמחונית זה לא זה, אני לא מדבר על זה שאין בשר בכלל ...) דבר שני אני רוצה שלום עולמי שמירה על איכות הסביבה ושגוגו הקרפדה שלי תקבל סל כביסה חדש . דבר שלישי אני רוצה ביית. (כל ביית יספיק לי עקב הרס הביית הקודם במלחמת גוג ומגוג (למה ההורים שלי לא מקבלים את גוגו הקרפדה ???? אז מה ! אין לה כיפה אז מה ?) ... ואם כבר מדברים אפשר לעשות ניתוח פלסטי לערפאת ? מילא אי אפשר להרוג אותו או כל פעילות שלילית לקיומו הוא מכוער ! שמישהו ידביק את השפה שלו למקום אני מוכן לנדב שלוש שקל לדבק אפוקסי או משהו כזה גם נעץ זה טוב ... אהה וכמעט שכחתי אני חושב שאתמול בלילה חלמתי שפגשתי מלאך ... קיבינימט שמישהו יסביר לו ששלום יש רק באוגנדה ואם אפשר לתת לו מפה למה הוא נראה מה זה מרחף .. זהו תודה בחתימת הוד דתלושותי המרוממת בקידת צניעות מופרזת . אייל. נ.ב. שכחתי אלב תודה מראש

פרס אחד כבר קיבלת

ניתוח פלסטי לערפאת - מצורף. זה לא הופך אותו ליותר יפה... לזניה - יש על מה לדבר. לא ניסיתי עם שמנת, אפשרי. גם עם בשר וגבינות - יאמי! תגיד, הקרפדה שלך אמיתית? ראית את קרפדת המחמד בהארי פוטר? וממתי קרפדה צריכה סל כביסה ולא שלולית? בית - צריך למצוא דירה?

תודה :)

כן כן לזניה עם שמנת טיפה לא הרבה רק בשביל הניחוח שמתערבב במוצרה ובבשר ... בקיצור קבענו על הלזניה ? לגבי גוגו ברור שהיא אמיתית אני אצרף תמונה כשאגיע הבייתה היא חמודה אמיתית .... ואני לא מדבר בכלל שיש לי גם צב ולא קוראים יהושוע קוראים לו קיקו הצב הברזילאי ... הגבר האולטימטיבי מתוק עדין וחמודדדדדדדד .... אצרף תמונה גם בשבילו אבל הוא לא צריך בית מסיבות מובנות ... כן כן היית מאמינה אני מחפש דירה ? אוה אוה לגבי סל הכביסה, ברור שגוגו חייה בשלולית אבל לא חשבת שאני אכלא אותה כמו דג באקווריום נכון ? חשבתי שזה יהיה יותר הומני לשים אותה בסל כביסה עם קצת שלולית בפנים לא ? (חוץ מזה סל כביסה הרבה יותר זול אבל זה לא באמת הסיבה ...) אייל. נ.ב. יש מצב לעוד פרסים ? אני אוהב פרסים ...

יאללה פרטים בפרטי

ומחכה לתמונה של גוגו! אם יש מצב לעוד פרסים? כן, לפרסים שלי! מה, מקום שני לא נחשב?

למעלה