היי, מצאתי את ההודעה שלך מלפני מלא זמן... אני מחפש את הסדרה "הרקיע השביעי" עם תרגום וראיתי שכתבת שיש לך- יש מצב לקבל/לקנות את זה איכשהו?הספירה שלי
קלטות וידאו: 4 הפרקים הראשונים של "מכל הבנות בעולם" (קלטת יחצ"נית) רוב הפרקים מתוך 2 העונות הראשונות של "מכושפות" פרק סיום העונה השלישית של "מכושפות" העונה השישית של "מכושפות" "החיים הפשוטים" - עונה שנייה איזה 2 פרקים של "ארץ נהדרת 2" העונה הראשונה של "סאמרלנד" 3 העונות הראשונות של "אחיות או לא להיות" 5 קלטות של פרקים נבחרים, בין היתר עם פרקים מתוך: "פאנק'ד", "זואי ביוסיק", "8 כללים פשוטים", "זוג טרי", "וואן טרי היל", "OC", "ככה זה בחיים", "מופע שנות השבעים", "הרקיע השביעי", "מכושפות", "וויל וגרייס", "רוזוול", "העולם האמיתי" ועוד. DVD: העונה הראשונה של ה-OC (המארז הישראלי) המארז החגיגי הישראלי של "חברים" עונות 5, 7, 8 ו-10 של "חברים" + 8 הפרקים הראשונים של עונה 9 של "חברים" - למכירה בחצי מחירהעונה השלישית של "סמולוויל" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "טרו קולינג" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "וואן טרי היל" (המארז האמריקאי) 5 הפרקים הראשונים של "בטיפול" (דיסק יחצ"ני) ספרים: 6 ספרים עלילתיים של מכושפות ("Mist and Stone", "Something Wiccan This Way Comes", "Luck Be A Lady", "Truth and Consequences", "Shadow Of The Sphinx", "Between Worlds"), הספר העלילתי השני של האו.סי ("The Misfit"), הספר העלילתי השני של מגרש ביתי ("A Heart So True"), הספר הביוגרפי של מכושפות ("The Book Of Three") חושב לקנות: DVD אמריקאי של: לוסט, אליאס עונה 2, וואן טרי היל עונה 2![]()
תשמעעעע זה שרשור מלפני 17 (!) שנים חחחחחהיי, מצאתי את ההודעה שלך מלפני מלא זמן... אני מחפש את הסדרה "הרקיע השביעי" עם תרגום וראיתי שכתבת שיש לך- יש מצב לקבל/לקנות את זה איכשהו?
חחחחחחחחחח באמת התפלאתי על כל השמות המוכרים לי מההיסטוריה העתיקה של תפוז שפתאום כותבים פהתשמעעעע זה שרשור מלפני 17 (!) שנים חחחחח
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.