ספירת מלאי 2

TheCharm

New member
ספירת מלאי 2

אחרי שהשרשור הקודם היה הצלחה ואפילו הגיע לעמוד הראשי של תפוז, אני שוב פותח בשאלה - איזה סדרות יש לכם על קלטות וידאו או על סרטי DVD? אני מניח שהרשימה כבר עברה שינוי מאז הפעם הקודמת, אז יאללה, תספרו את המלאי ותעדכנו אותנו.

TheCharm

New member
הספירה שלי

קלטות וידאו: 4 הפרקים הראשונים של "מכל הבנות בעולם" (קלטת יחצ"נית) רוב הפרקים מתוך 2 העונות הראשונות של "מכושפות" פרק סיום העונה השלישית של "מכושפות" העונה השישית של "מכושפות" "החיים הפשוטים" - עונה שנייה איזה 2 פרקים של "ארץ נהדרת 2" העונה הראשונה של "סאמרלנד" 3 העונות הראשונות של "אחיות או לא להיות" 5 קלטות של פרקים נבחרים, בין היתר עם פרקים מתוך: "פאנק'ד", "זואי ביוסיק", "8 כללים פשוטים", "זוג טרי", "וואן טרי היל", "OC", "ככה זה בחיים", "מופע שנות השבעים", "הרקיע השביעי", "מכושפות", "וויל וגרייס", "רוזוול", "העולם האמיתי" ועוד. DVD: העונה הראשונה של ה-OC (המארז הישראלי) המארז החגיגי הישראלי של "חברים" עונות 5, 7, 8 ו-10 של "חברים" + 8 הפרקים הראשונים של עונה 9 של "חברים" - למכירה בחצי מחיר
העונה השלישית של "סמולוויל" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "טרו קולינג" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "וואן טרי היל" (המארז האמריקאי) 5 הפרקים הראשונים של "בטיפול" (דיסק יחצ"ני) ספרים: 6 ספרים עלילתיים של מכושפות ("Mist and Stone", "Something Wiccan This Way Comes", "Luck Be A Lady", "Truth and Consequences", "Shadow Of The Sphinx", "Between Worlds"), הספר העלילתי השני של האו.סי ("The Misfit"), הספר העלילתי השני של מגרש ביתי ("A Heart So True"), הספר הביוגרפי של מכושפות ("The Book Of Three") חושב לקנות: DVD אמריקאי של: לוסט, אליאס עונה 2, וואן טרי היל עונה 2

shawn 1

New member
הספירה שלי:

1- כול הסדרה "חברים" בDVD + דיסק מיוחד לסוף הסדרה. 2- ספר של "חברים" מיוחד לסיום הסדרה. 3- עונה 1 של "מגרש ביתי". 4- פסקול של "מגרש ביתי". 5- עונה 1 של "THE OC". 6- פסקול של "THE OC". 7- שתי פסקולים של "חברים". (היה לי עד לפניי כמה זמן תפסקול של "וויל וגרייס" אבל הייתי חייב להחזיר אותו....מתחרט עד היום!) רוצה לקנות: עונה 2 של מגרש ביתי". עונה 2 של "THE OC". ואם יגיע לישראל (הלוואי!!!) עונה 1 של "מכושפות", אקנה!

TheCharm

New member
אה, עם פסקולים:

2 הפסקולים של "מכושפות" MIX 1 של OC פסקול 1 של "חברים" חוץ מזה שכחתי להזכיר - על צרוב יש לי את העונה הראשונה של "אבודים" (החל מהיום גם את 2.01) 2 העונות הראשונות של "4400"

הספירה שלי

קלטות וידאו: 4 הפרקים הראשונים של "מכל הבנות בעולם" (קלטת יחצ"נית) רוב הפרקים מתוך 2 העונות הראשונות של "מכושפות" פרק סיום העונה השלישית של "מכושפות" העונה השישית של "מכושפות" "החיים הפשוטים" - עונה שנייה איזה 2 פרקים של "ארץ נהדרת 2" העונה הראשונה של "סאמרלנד" 3 העונות הראשונות של "אחיות או לא להיות" 5 קלטות של פרקים נבחרים, בין היתר עם פרקים מתוך: "פאנק'ד", "זואי ביוסיק", "8 כללים פשוטים", "זוג טרי", "וואן טרי היל", "OC", "ככה זה בחיים", "מופע שנות השבעים", "הרקיע השביעי", "מכושפות", "וויל וגרייס", "רוזוול", "העולם האמיתי" ועוד. DVD: העונה הראשונה של ה-OC (המארז הישראלי) המארז החגיגי הישראלי של "חברים" עונות 5, 7, 8 ו-10 של "חברים" + 8 הפרקים הראשונים של עונה 9 של "חברים" - למכירה בחצי מחיר
העונה השלישית של "סמולוויל" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "טרו קולינג" (המארז האמריקאי) העונה הראשונה של "וואן טרי היל" (המארז האמריקאי) 5 הפרקים הראשונים של "בטיפול" (דיסק יחצ"ני) ספרים: 6 ספרים עלילתיים של מכושפות ("Mist and Stone", "Something Wiccan This Way Comes", "Luck Be A Lady", "Truth and Consequences", "Shadow Of The Sphinx", "Between Worlds"), הספר העלילתי השני של האו.סי ("The Misfit"), הספר העלילתי השני של מגרש ביתי ("A Heart So True"), הספר הביוגרפי של מכושפות ("The Book Of Three") חושב לקנות: DVD אמריקאי של: לוסט, אליאס עונה 2, וואן טרי היל עונה 2
היי, מצאתי את ההודעה שלך מלפני מלא זמן... אני מחפש את הסדרה "הרקיע השביעי" עם תרגום וראיתי שכתבת שיש לך- יש מצב לקבל/לקנות את זה איכשהו?

PopPy

New member
הרשימה שלי

(כל מה שאני מזכירה כאן זה דיסקים צרובים/קלטות מוקלטות אלא אם כן צוין אחרת)
7 עונות של באפי (העונה השניה - על DVD)
5 עונות של אנג'ל
העונה הראשונה של ורוניקה מארס
עונות 3-7 של מכושפות (3 בקלטות)
עונות 2-3 של סמולוויל
פרקים נבחרים של רק בישראל בעיקר מהעונה החמישית
העונה הראשונה של ארץ נהדרת (בקלטות)
העונה השניה של ארץ נהדרת (בדיסקים) ופה ושם יש צרבים בודדים מסדרות שצרבתי כדי לראות בDVD.

microbe15

New member
שלי נשאר אותו דבר :)

- DVDים של סאות' פארק עונות 1-5 ושאר העונות בפורמט AVI ופסקולים של הסדרה ושל הסרט - עונה 3 של עמוק באדמה על DVD לא מקורי - עונה 3 של 24, אותו כנ"ל כמו עמב"א אני מתכוון להניח את ידי על עונות 1-2 של קרניבל בזכות מבצע של ויזה בבלוקבאסטר (5 השכרות ב-50 שקל) ועל העונה הראשונה של לוסט עם התוספות והכל

הממ...

DVDים (אמריקאים בלבד): Will & Grace 3, Murphy Brown 1, Cheers 5, Seinfeld 4, ולקט של קטעים קומיים משנות החמישים בערך (עדיין לא ראיתי). הקלטות: מרבית העונה האחרונה של "רק בישראל"+ עוד כמה פרקים מעונות קודמות. "ארץ נהדרת"- כל הסדרה. "משחק מכור"- כנ"ל (פרט לאחד מפרקי העונה הראשונה). "החיים זה לא הכל"- בערך חצי סדרה, אני מניח. "Fawlty Tower" - כל הסדרה. "קצרים"- מרבית הפרקים ששודרו. כל מיני פרקים מקריים מכל מיני תוכניות (כמו "חדר מלחמה", "פרנקו וספקטור", "הכספת" ועוד). מס' מהדורות חדשות (כולל הסיקור של חדשות ערוץ 2 על אסון הקולומביה מיד אחרי שהובן מה קרה), ובנוסף לזה עוד על דיסקים כמעט כל "Friends", תוכניות לייטנייט (קונאן, לנו, SNL), LAX (כל הסדרה), FOTP (כנ"ל), ועוד כל מיני פרקים של סדרות לא מעטות. ניר.

dht160

New member
שלי טיפה עודנה

המצב: חברים - כל הפרקים.9 עונות על קלטות והעשירית DVD גירסה ישראלית. האו סי - עונה 2 על קלטות והראשונה על DVD ישראל. עקרות בית - כל העונה אבודים -כל העונה.נפתחו קלטת לעונה החדשה עמוק במדה - 2 עונות ראשונות 24 - 2 עונות ראשונות סיינפלד - 3 קלטות פרקים נבחרים כולם אוהבים את רי - 4 קלטות פרקים נבחרים משתגעיםמאהב ה- 4 קלטות פרקים נבחרים ןיל וגריס - 3 קלטות פרקים נבחרים טקס האמי - 2 קלטות של טקסיםה החים הפשוטים -עונה 1 3 קלטטות של "ספישלים ופרקי סיום" שכוללת את כל מה שהיה טוב על המסך. אז מה חדש מאז הפעם הקודמת בעצם? המשכתי לעשות סדר בכל הקלטות וצימצמתי דברים וחלק חידשתי הקלטה. חדשים: החים זה לא הכול - עונה רביעית WEEDS - עונה ראשונה.שתעלה ביס הפרקים בה יוחלפו לגירסת מסך החיים על פי וואי - חייבים להקליט דבר כזה ! 6 קלטות על העונה החדשה של אמריקה- לכל רשת קלטת לפיילוטים + הקלטות שקיבלתי של הפיילוטים המקוריים של: GHOST WHISPERER What About Brian JUST LEGAL בימים הקרובים יפתחו קלטות לסדרות החדשות של אמריקה שהולכות להיכנס לקטגורית השמירה האמריקאית ואלו הם: 'כולם שונאים את כריס' ו'פריזן ברייק' נכון לעכשיו. בקטגוריה של הסדורת הישראליות הוספה 'אהבה זה כואב' ל: השיר שלנו - פרקים נבחרים כל לילה - קטעים נבחרים ארץ נהדרת-קטעים נחברים מעונה 3 (הלכה לי קלטת אחת מהשלושה ! איזה שיט) שבתות וחגים - עונות 1,2,4,5 בטיפול - חמשת הפריקים על סי די רק בישראל - עונה 4,קלטת תוכניות פרידה שמש - עונה 1 החיים זה לא הכול - פרקים נבחרים מ 3 העונות הראשונות וזה בערך מה שאני זוכר. אני מקוה להוסיף לספריה את: כל העונות של 'הסופראנוס' ו'דוסון קריק','החיים זה לא הכול' המשך '24' ו'עמוק באדמה' 'שבתות וחגים' חסרה עונה שלישית. לסדר מישהו שיקליט לי מסודר את 'ניפ/טאק' ואני עוד צריך לקחת את העונה הראשונה של 'פלורנטין' מידידה שהקליטה לי. רז

dht160

New member
אה מ'ציס

אין לי מש הרבה מזה. 2 בובות של הלוגו של NBC (חמודות !) וחולצה שלהם. רז

Ulong

New member
שלי

זה לא הרבה אבל זה יגדל עם הזמן.. על דיסקים: אבודים עונה 1 הישרדות עונה 4 המרוץ למליון 7 וידאו: הישרדות עונות 6-7 + 9 מארז דיוידי: מגרש ביתי עונה 1

למעלה