>>>>ספירת מלאי 14.11.04<<<<<<

מצב
הנושא נעול.

נטאשה

New member

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות ======= סה"כ 11 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט לימי של גדי br p =========== סה"כ 6 =========== מחכים לבטא חיובית ----------------- פשושית מהמרכז גולה1 תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ילדי הפורום ----------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת)

../images/Emo32.gif ../images/Emo124.gif טמיה יש לך מסרים....

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות ======= סה"כ 11 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט לימי של גדי br p =========== סה"כ 6 =========== מחכים לבטא חיובית ----------------- פשושית מהמרכז גולה1 תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ילדי הפורום ----------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת)
טמיה יש לך מסרים....
טמיה יש לך מסרים בתיבת המסרים שלך. יש לי הרגשה שאת לא יודעת מה תיבת המסרים, משאלות שאת שואלת וגם מהעובדה שלא החזרת תגובה. אגב זו זכותיך לא לענות, אבל מדמה לי שפשוט את לא ערה לשירות הזה של תפוז. ליד השם שלך בראש עמוד הפורום יש מעטפה שמהבהבת. אם תלחצי עליו פעמיים את תגיעי לתיבה האישי שלך. אני חושב שמחכה לך שם כמה מסרים עם מידע על טיפולים ומסלולים שונים.

נטאשה

New member
>>>ספירת מלאי14.11.04-תיקון-1<<<

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 ======= סה"כ 13 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט לימי של גדי br p =========== סה"כ 6 =========== מחכים לבטא חיובית ----------------- פשושית מהמרכז תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) ============= סה"כ 7 =============

נטאשה

New member
>>>ספירת מלאי14.11.04-תיקון-2<<<<

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 ======= סה"כ 13 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט לימי של גדי br p =========== סה"כ 6 =========== מחכים לבטא חיובית ----------------- פשושית מהמרכז תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) ============= סה"כ 7 =============
>>>ספירת מלאי14.11.04-תיקון-2<<<<
בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 ======= סה"כ 13 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט לימי של גדי br p =========== סה"כ 6 =========== מחכים לבטא חיובית ----------------- פשושית מהמרכז תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה ============= סה"כ 8 =============

טמיה

New member
נאטשה תעשי ספירה חדשה ותעבירי את

נאטשה תעשי ספירה חדשה ותעבירי את
גולה מקטגורית מחכה לבטא חיובית ל בהריון

שרון123

New member
../images/Emo12.gifאיך זה שנגה של הילה

איך זה שנגה של הילה
לא בין ילדי הפורום? לדעתי חשוב להוסיף לרשימה גם את הילדים שהגיעו בדרך אחרת, תוך כדי ניסיונות לתרומת בייציות, כדי שכולם ידעו שיש עוד אופציה, ואף פעם לא צריך להתייאש.

נטאשה

New member
צודקת! צודקת! צודקת!

איך זה שנגה של הילה
לא בין ילדי הפורום? לדעתי חשוב להוסיף לרשימה גם את הילדים שהגיעו בדרך אחרת, תוך כדי ניסיונות לתרומת בייציות, כדי שכולם ידעו שיש עוד אופציה, ואף פעם לא צריך להתייאש.
צודקת! צודקת! צודקת!
אני מיד הולכת להתבייש בפינה והכי חשוב... לתקן את הספירה מיד!!!! תודה שרון והילה עמך הסליחה.

שיר5520

New member
תודה אחותי ונטאשה, זה בסדר!

צודקת! צודקת! צודקת!
אני מיד הולכת להתבייש בפינה והכי חשוב... לתקן את הספירה מיד!!!! תודה שרון והילה עמך הסליחה.
אני יודעת שזה לא מכוונות רעות. זה פשוט לא בשום ספירה. אל תרגישי רע, אני יודעת שכולם פה אוהבים את נגה בדיוק כמו את כל ילדי הפורום.

נטאשה

New member
יש תיקון !!!

אני יודעת שזה לא מכוונות רעות. זה פשוט לא בשום ספירה. אל תרגישי רע, אני יודעת שכולם פה אוהבים את נגה בדיוק כמו את כל ילדי הפורום.
יש תיקון !!!
והאמת אני ממש מרגישה רע עם זה. ובטח שזה לא מכוונות רעות. אני ממש ממש מצטערת ותודה שאת מרגיעה, זה עוזר. שולחת המון אהבה לך ולנגה.

שרון123

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifאל תרגישי רע

יש תיקון !!!
והאמת אני ממש מרגישה רע עם זה. ובטח שזה לא מכוונות רעות. אני ממש ממש מצטערת ותודה שאת מרגיעה, זה עוזר. שולחת המון אהבה לך ולנגה.
אל תרגישי רע
באמת שאין לך סיבה. רק מי שלא עושה כלום לא טועה....

מצב
הנושא נעול.
למעלה