ספירת העומר!

ספירת העומר!

עוד שעתיים וקצת ניגמר החג הזועתי הזה.הרחמן הוא יחזירינו לימים טובים יותר במהרה בימנו אמן סלע.

אני ליד עכו עכשיו

נראה לי איך שיוצא החג נוסע למאפיה שם לקנות לחמניות.... אוחחחח

סוג ב

New member
אצלנו נגמר כבר עכשיו

למרות הגזע הפולני שזורם בדמי, אני וחברותיי מכינות כרגע ספינג' ומופלתה.. או איך שקוראים וכותבים את זה... יאלה מחר עבודה וחזרה לשגרה... מחכה כבר.

ואללה ניגמר מחר

אני יוצאת לטיול עם חברות לחגוג את סיום החופש ביין ודקות בירות ונרגילות ואז חזרה לעבודה עד החופש הגדול!מי שרוצה להיצטרף לחגיגה מוזמן(אני לא אשכנזיה כמו סוגי...בעצם כן...נו שוין)

תרבחו ותסעדו!

בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים על מותו בטרם עת של חג הפסחא תש"ע זצוקללל"הה, ההלוויה הייתה בצינעה בהסיבה, יושבים שבעה ברוב בתי ישראל... הלחם והמופלטות בתנור, כולכם מוזמנים!!! שיהיה לכולנו קיץ יפה, חמים, בריא, ומהנה!!!!

עץ שתול

New member
מן הפח אל הפחת

עכשיו אחרי שהסיוט הנורא הזה של חג הפסח, העבודות המפרחים שקדמו לחג, וכמובן המצות וכל שאר הנטפלין. הנה אנו עומדים עכשיו בפתח של תקופה חדשה - "ימי ספירת העומר". מעכשיו אסור לשיר, אסור לרקוד, אסור לשמוע מוזיקה, חייבים להתחיל לשקוע לתוך עצבות ודיכאון עמוק, כי לפני אלפי שנה נדבקו באיזה שפעת חזירים קבוצה של תלמידים באחד מהישיבות החשובות והמפורסמות בארץ ישראל. אם אתם אשכנזים תכפילו את ימי האבלות, זה יתן וימריץ לכם בדם אנדרנלין לקראת הקיץ החם שבפתח. אז שיהיה לכולם קיץ קריר ובריא.

אגס 10

New member
העיקר שנגמר

איזה כיף לחזור לשיגרה. את המוזיקה נשתדל לשמוע בסתר...

עץ שתול

New member
איזה מוזיקה אתה אוהב?

שאלתי פעם רב אם מותר לשמוע מוזיקה חילונית בימי ספירת העומר, והוא ענה לי שהוא לא רואה בזה כל בעיה מפני שלדעתו מוזיקה חילונית לא רק שביא לא משמחת אלא היא אפילו מעציבה

אבל יש רגע

שבשבילו שווה הכל,כשאני מעיף את הנייר כסף המחורבן מהשיש.באותו רגע אני מרגיש כאילו השפיות חזרה קצת לבית. שנה הבאה אני גם יעבור את הסרט של פסח ?? לא נראה לי.

בימים אלו ממש

הבנתי שאי אפשר להמשיך ככה,ונראה לי שאני הולך על תכנית ההתנתקות.

למעלה