ספירת אצבעות עובדת 100%?!?

ספירת אצבעות עובדת 100%?!?

היום חלמתי שאני הולך ברחוב, ובד"כ במציאות אני בודק את האצבעות שלי לבדוק שאני לא חולם, ובחלום יסתקלתי באצבעות שלי (מתוך הרגל) וראיתי רק 10 אצבעות!. אז למה זה לא עבד לי? תודה לכל החלמנים!

ravehor

New member
שום דבר לא עובד תמיד

קודם כל, אני מציע שכשאתה מבצע את בדיקת המציאות עם האצבעות במציאות, תתייחס גם לאפשרות שאולי זה חלום ואל תבטל זאת ישר, אחרת תעשה כך גם בחלום! שנית, נסה בדיקה אחרת, כמו עם מכשירים חשמליים או בדיקת השעון כי אלה ידועים כלא מתפקדים נורמלית במהלך החלום.

תולי 23

New member
למה אתם לא מנסים לקפוץ ולהישאר באויר?

אם אני מצליחה לעוף אני יודעת שזה חלום, אגב היום החלום הצלול שלי התחיל בזה שאנשים דופקים לי על המיטה , זה היה ממש מפחיד...

ravehor

New member
אני לא חושב שזה יצליח כל כך

זאת אומרת, זה שונה מבדיקות מציאות עם מכשירים חשמליים כי לא בטוח שהוא יצליח לעוף אם הוא ינסה. רוב הסיכויים שלא. ויכול להיות שזה היה סוג של שיתוק שינה או ווילד

תולי 23

New member
כל פעם שאני חולמת חלום צלול

הוא מתחיל בזה שאני שומעת אנשים בבית , ואנשים ליד המיטה, או שמישהו יושב עליי, מה זה אומר???

ravehor

New member
ככל הנראה יש קשר לשיתוק שינה

שיתוק שינה הוא שיתוק שהגוף שלנו חווה בזמן שינה, כדי שלא נבצע את התנועות שאנו מבצעים בחלום. במקרים יוצאי דופן, אנחנו מתוודעים למצב זה, ואנחנו כאילו בין עירות לשינה - ערים במח אבל הגוף עדיין משותק. במצב זה חווים גם כל מני הזיות ודמיונות, כמו קולות בבית, מישהו שיושב עלייך ("תופעת המכשפה") ומראות שונים. כנראה החלומות הצלולים שלך מתחילים בזה, ואין בזה שום דבר פסול!

תולי 23

New member
האמת היא

שכבר באותו שלב , אני מבינה שאני חולמת, אבל לא מצליחה לזוז .... אין זה פשוט מדהים, בעלי חושב שזה סטייה , אנשים לא מודעים לזה ולעולם המופלא הזה, אני שמחה שאני חלק מזה.

silverhawk

New member
כפי שכבר נאמר לך,

אף בדיקה אינה יעילה ב-100% מהמקרים. הרעיון הינו להגביר את הסיכויים. ככלל, אינני אוהב במיוחד את ספירת האצבעות, שכן קיים סיכוי לא מבוטל שהיא לא תצליח (כפי שגילית אתה). לכן, הייתי ממליץ לך לנסות את השיטות היותר "מסורתיות", כגון מבחן הקריאה/השעון או את מבחן ההיגיון. וכמובן, חשוב לבצע כל בדיקה מספר פעמים ולוודא שאינך מבצע אותה באופן מכני.

Amaterasu

New member
כוח רצון

זה קריטי כשעושים את בדיקת האצבעות לרצות שהיא תיכשל. וזה נכון לכל בדיקת מציאות. כשאני מסתכל על טקסט, מסתכל לצד ואז מסתכל על הטקסט שוב, אני רוצה שהטקסט ישתנה. אם אני ארצה לראות רק 5 אצבעות כמו במציאות אני אראה 5 אצבעות. אבל אם אני אספור 5 ואז אחפש את האצבע השישית, ממש רוצה למצוא אותה, יודע שהיא שם, בחלום היא תהיה שם.

למעלה