ספירו'ש מישהו יכול להגיד לי עם יש שידורים חוזרים של אהבה מעבר לפינה יום שישי אוו שבת???
1 1אאאאאאאאאאא New member 24/6/05 #1 ספירו'ש מישהו יכול להגיד לי עם יש שידורים חוזרים של אהבה מעבר לפינה יום שישי אוו שבת???
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/6/05 #2 אין בשישי ושבת../images/Emo110.gif יש ביום אח"כ של אותו פרק שידור ב13:15 זתומרת, אם הפרק היה ביום ראשון אז ביום שני ב13:15 אבל היום אין עוד כמה דקות בקיצור השידור חוזר של הפרק של אתמול הוא ביום ראשון ב1 ורבע
אין בשישי ושבת../images/Emo110.gif יש ביום אח"כ של אותו פרק שידור ב13:15 זתומרת, אם הפרק היה ביום ראשון אז ביום שני ב13:15 אבל היום אין עוד כמה דקות בקיצור השידור חוזר של הפרק של אתמול הוא ביום ראשון ב1 ורבע
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/6/05 #3 נ"ששש../images/Emo110.gif ילדה מהכתה שלייי היום ראתה את רוני הדר (תמר) בעזריאלליייי למה לא נסעתי היום לעזיראליי
נ"ששש../images/Emo110.gif ילדה מהכתה שלייי היום ראתה את רוני הדר (תמר) בעזריאלליייי למה לא נסעתי היום לעזיראליי
ש שריתוששששש New member 24/6/05 #4 וואי איזה כיף לההה רוני הדר ממש חמודהההה, ושחקנית טובה דייי איזה כיף לההה היא ביקשה חתימה? תמונה? משהו?
וואי איזה כיף לההה רוני הדר ממש חמודהההה, ושחקנית טובה דייי איזה כיף לההה היא ביקשה חתימה? תמונה? משהו?
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 24/6/05 #5 חחחחח לא../images/Emo110.gif לפי מה שהבנתי היא לא דיברה איתהה.. חחחח היא רק אמרה לי שהיא ישר נזכרה שהיא חייבת להגיד לי חחחח
חחחחח לא../images/Emo110.gif לפי מה שהבנתי היא לא דיברה איתהה.. חחחח היא רק אמרה לי שהיא ישר נזכרה שהיא חייבת להגיד לי חחחח