ספירה לאחור

LiRs Lullaby

New member
מנהלים, מנהלים.

לא ראית את שירשור ה"מחר!!!!!", או "מאה ימים" בכיכובם של נרות?

Guid

New member
זה לא הכי `ספירה לאחור`, את יודעת..

אבל אלה בהחלט היו שירשורים ש*מבטאים* ספירה לאחור... XD אם יש באמת דרך לעשות ספירה לאחור- אני בעד!! /tapuzforum/images/emo6.gif

LiRs Lullaby

New member
אם אתה מתכוון

שכל יום נציין את מספר הימים עד להוצאת הספר, זה סתם יתפוס פה יותר מדי מקום בפורום.... אם אתה מתכוון לשעונים האלה שעושים פירה לאחור, כנראה שאין דרך אם לא שמו אותו עד עכשיו... ../images/Emo4.gif

מי אמר שלא עושים? ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

עושים, אבל במסנג'ר. ../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
חח תכלס

אבל המסנג'ר שלי לא עובד../images/Emo3.gif למעשה, המחשב לי נדפק........

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ביום שהודיעו כבר הכנתי טיימר.. אני לא צוחק, אני חושב שאני בין המאה הראשונים שהעלו כזה טיימר.. היה לי אפילו לפני מוגל נט... אני זוכר ש123 ימים 4 שעות ו 56 דקות לפני התאריך פתחתי נושא על זה... וגם 100 ימים לפני.. אבל אפחד לא הגיב ]= (XDDDD).. הכנתי טיימר כזה ימים נקודה שעות נקודה דקות נקודה שניות נקודה אלפיות השניה, הטקסט בלבן בוהק, והרקע שחור, שמתי אותו בקובץ HTML, בדיוק באמצע, ושמתי את זה כרקע למחשב... אבל אחרי כמה חודשים הורדתי את זה כי חשדתי שזה מה שגורם למאוורר שלי לעבוד שעות נוספות... האמתי, בסופו של דבר התברר שלא, ומה שמזכיר לי, שמעולם לא החזרתי אותו!

שרות

New member
הארי מי?????../images/Emo213.gif

שמעתי כבר לפני שנה פלוס על הבעיות שלכם בדחיית סיפוקים, למה אתם לא מבינים, ובעיקר רואל יקירתי, שאחרי הספר הזה לא יהיו עוד, אז מוטב שיתעקב כמה שיותר. וחוץ מזה אני ממש לא מרוצה משלל ההלויות שבהן ביקרתי בספרים האחרונים, את מי היא תהרוג עכשיו? את רון הרמיוני, או מעריץ נודניק שיושב בכניסה להוצאה לאור ומילל?

למעלה