ספינת השוטים..

blue love

New member
ספינת השוטים..

איזה פתי ...חשבת שיום אחרי יהיה בדיוק כמו יום לפני..? חההה..הצחקת אותי...תמיד היית כזה אופטימיסט. אמרתי לך שהחגיגה נגמרת מיד אחרי שהתזמורת הולכת...ולא האמנת לי. טוב ...אז אולי זה לא בדיוק כך אבל אחי...האהבה נגמרה?...אתה מרגיש פתאום שוב לבד?...אתה רואה את הדברים השליליים באור קצת שונה עכשיו? נכון..הגיע הילד המתוק בעולם והכניס שמחה לבית...הרגשת שהחיים יפים פתאום..אבל הנה שוב אתה בוכה לי שהכל שיגרתי ומשעמם..ונכון...הבאת עוד אחת...קטנה ..מקסימה ...הבייבי שלך..אבל למה עכשיו אתה שוב שונה?.... האשה? אז מה אם היא לא מטפחת את עצמה...(אתה לא רואה מספיק יופי בחוץ?) אז מה אם קיבלת צו מילואים ואתה שמח להתייצב בגאווה אי שם רחוק מכולם? תגיד לי אחי...אתה מאושר?...יש לך חברה בבית?....עזוב רגע את הדשא של השכן ..הוא ירוק יותר רק בהתחלה...כמו החיים שלך הוא יעשה חום עם הזמן. אז אתה נשאר?...הולך?...מסתפק במה שיש?..אין לי תשובה בשבילך אחי... blue

מיכל 1

New member
הפתאים והפיתויים

פתי לומד או פתי מסכן? פתי צעיר או פתי זקן? והרי כל שניה שעברה בחייך לומד אתה את כאביך עוד אחד או עוד אחת עוד משבר ועוד מבט כבר לא עוזרים שם ימי המילואים גם בגדים יפים או טיפוח החיים אולי הבעיה הינה בלב אולי הוא סתם כואב וכשיורדת הצינה למעמקי הנשמה וכשלילה מגיע ואיתו המחשבה עצבותך שם נינוחה ושותקת טבעית ומדממת... כאביך כים של דמעות וחצר אחורית המסתירה אכזבות חייך - איש יקר כי חייך לא תמו ואת פרח הזהב עוד תמצא - גם אם נעלם הוא!

blue love

New member
פיתוי מכוון..

בכל רגע...בכל שניה אני קורא לך בשיריי.. ומיד את כאן..תמיד מבינה.. איך ידעת שאליך קראתי? איך הרגשת שאותך חיפשתי? לפעמים נדמה שאת תמיד כאן.. מסתתרת מאחורי ענן קטן.. משקיפה מעל על נשמות טועות.. ומצליחה את הדרך לאור להתוות. תודה מיכל..שאת כאן blue

למעלה