ספינקה קון ארוז

lotaria

Well-known member
ספינקה קון ארוז

בוקר טוב א טודוס. קרו אזר הוי- ספינקה קון ארוז.כן מפואדו איודר? מרסי מונצ'ו

Sarika

New member
שבת שלום לוטריה - הנה המתכון...

1 כוס אורז חצי קילו תרד קצוץ שליש כוס שמן 2 בצלים קצוצים 2 שיני שום מעוכות 1 כוס אורז 1 וחצי כוסות מים או מרק צח מיץ מחצי לימון מלח, פלפל לפי הטעם לטגן בסיר את הבצל והשום בשמן החם, להוסיף את התרד ולבשל תוך כדי בחישה כ-10 דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים. להוסיף את האורז, מלח ופלפל ולטגן מספר דקות. מוסיפים את הנוזלים מערבבים ,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה עד שכל המים נספגים. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. בתיאבון.

lotaria

Well-known member
מרסי

מרסי שריקה לה מורוניקה , אסטו קוריאנדו אלה זרלו

Sarika

New member
קרידה, ברכה אי סאלו..ועוד משהו

את תגובתך זו רצוי היה לשרשר בהודעתך הקודמת כתגובה לתגובתי, מכיוון שהיא באותו נושא. תהני מה"ספינקה קון ארוז".

tsiporganeden

New member
שריקה אני עושה את זה קצת נוזלי, לא

יבש לגמרי, ומוסיפה רסק עגבניות, ועוד דבר על אותו עיקרון אני עושה "פרסה גיזאדה" תבשיל מאוד טעים, מזין, ובריא למי שלא אוכל כל יום בשר אפשר להוסיף לצלחת גבינה צפתית מגורדת מהסוג היבש מקרימים מספר שניוצת במיקרו. זה כבר הגירסה החדשה, אמי היתה שמה את הגבינה כשהאוכל היה עדיין חם מאוד ואז הגבינה היתה נמסה.

Sarika

New member
המתכון שלי הוא בסגנון יווני

בדיוק כך אימי נהגה להכין "ספינקה קון ארוז", יבש וללא רסק עגבניות. כמובן שיש גם גירסאות אחרות, כמו שלך למשל.

ספינקה קון ארוז

פשוט מאוד מכינים אורז כרגיל בנפרד מטגנים בצל ומוספים את התרד השטוף והקצוץ לבצל מאדים ביחד כ- 10 דקות מוסיפים לאורז מערביים ומגישים יש שמבשלים בהתחלה את האורז הבצל המטוגן והתרד ביחד זה שאלה של טעם

lotaria

Well-known member
ספינקה

מרסי סבתא ממי. יאסטה אל ספינקה קון ארוז.סליו דליסיוזו

למעלה