ספין אוף של "באפי"

goodgood2

New member
ספין אוף של "באפי"

אני טס שבוע הבא לארה``ב ואני מתכוון להפגש עם בחירים ב WB כדי להציע להם ספין אוף של "באפי", חשבתי על קומדיה שמספרת על ספייק וזנדר שחולקים דירת רווקים ומסתבכים בכל מני עלילות משעשעות ולא שגרתיות, כמו למשל חשבתי שבפרק השני הם יתאהבו באותה הבחורה וכל אחד ינסה להשיג אותה בדרכים מפתיעות ובסוף מתברר שהיא לסבית, או שבפרק השלישי חשבתי לשים הופעת אורח של ווילו ואז היא תזכה בבחורה מהפרק השני, או בפרק הרביעי בין שני החלקים שבסוף הפרק הראשון מתגלה לדיירים בביניין שספייק הוא ערפד..וכו`.. האם אני צריך לקבל קודם את ההסכמה של היוצר של "באפי"? או שאני יכול להציע לערוץ כבר בשבוע הבא? בכל אופן תאחלו לי הצלחה, נראה שיש לי זהב ביד, זה הולך להיות להיט.אני מקווה

goodgood2

New member
אה, ואם אתם רוצים

אתם יכולים לרשום לי עוד עלילות לסדרה, כמה שיותר יותר טוב, אני אביא לערוץ רק את המובחרים ביותר.. תודה.

charmer

New member
רגע רגע רגע..

אנחנו רציניים כאן? ספין אוף לבאפי? הא?

נזרום איתך סתם בשביל הכיף

הנה רעיון,פינקי והמוח הדור הבא! והפעם פרד בתור המוח והרמוני בתור פינקי. הרמוני:"מה אנחנו עושים הלילה פרד?,נארף" פרד:"מה שאנחנו עושים בכל לילה הרמוני,מתכננים איך להשתלט על העולם" או עם כל אינפלציית תוכניות הריאליטי שיש עכשיו,תוכנית ריאליטי על ספייק. התוכנית היא בעיקר ספייק יושב ושותה בירה או משחק משחקים בפליסטיישן.לדעתי זה להיט בטוח,הוא רק צריך להוריד את החולצה פעם או פעמיים בכל פרק ויש לך רייטינג מובטח.

c o n n o r

New member
אהבתי...אפשר לעשות גם על המעבדה של

דקסטר הרמוני תהיה דידי ופרד תהיה דקסטר.. ואם כבר סדרת קומדיה על ספייק למה להכניס את זאנדר שאפשר את אנג'ל ואז יש המון ריבים מעניינים בין שתי הדמויות האלה שניהם רוצים את אותה הבחורה שלא בוחרת בהם.

kittycatbone

New member
הממ............. ../images/Emo58.gifאנג'ל 5x20

למה זה מזכיר לי משהו?

c o n n o r

New member
תרענני את זכרוני ../images/Emo58.gif 5X20

ראיתי את הפרק ואאל"ט זה הקטע שספייק ואנג'ל עוברים בכל רחבי ונציה לא?

kittycatbone

New member
../images/Emo58.gif5x20

אינדיד, ושניהם נלחמים על באפי אבל בסוף היא בכלל לא בוחרת בהם..
(אלא באימורטל המוזר הזה
)

MoGanC

New member
אניהיחיד שחושב שהאימורטל זה דרקולה?

-=-+_+_+-=-+_ תחשבו על זה,הרי ספייק אמר כבר בבאפי 5X1 שהוא מכיר אותו,ושהוא לא בדיוק ידיד שלו.ידוע כבר שנשים מתאהבות בו בקלות.הוא אכן אימורטל (באפי הרי דפקה בו יתד פעמיים והוא עדיין יכול לחזור).פשוט כל הפרק הזה באנג'ל ציפיתי שיראו שזה הוא...

מי רוצה להיות

מי רוצה להיות קוטלת- קבוצה של פוטנציאליות מתמודדות על מי תהיה הקוטלת הבאה. השופטים יהיו הPTB (בעזרת התייעצות מהSMSים של הקהל כמובן) מי רוצה להיות סקובי\ערפד- קבוצה של אנשים מתמודדים על מי יהפך לערפד\יהיה הסקובי הבא מי רוצה לכפר על מעשיו- קבוצה של ערפדים עם נשמה פועלים למען כוחות הטוב כשאחד מהם יקבל "חנינה" על חטאיו שביצע כערפד

../images/Emo58.gif אנג'ל 5 , עוד כמה רעיונות

לספין אוף. בהודעה יש ספויילרים לעונה 5 של אנג'ל. שילוב של שיעמום וחוסר מעש (אני חולה
) הובילו אותי לפרסם את הרעיון הזה ברבים.אבל קודם קצת רקע: מרוב שעמום ביום כיפור (העובדה שהייתי חולה גם לא עזרה), חשבתי הרבה (יותר מידי..) על רעיונות לספין אוף וזאת התוצאה (על אחריותכם בלבד). *לקחתי את הרעיון של נתי והרחבתי אותו "קצת". אז ככה,אחרי שאנג'ל חותם על ביטול הנבואה,אבל בסופו של דבר הורג את כל חברי הBLACK THORN,הסניור פרטנרס מחליטים להתנקם בו. אנג'ל לא קרא את הנבואה שהוא חתם עליה ולכן הוא לא גילה את הסעיף שבו כתוב:"במקרה שאנג'ל עובד עלינו (עוד פעם) אז העונש שלו יהיה לחיות כבן אדם רגיל,ביחד עם האדם שהוא הכי שונא,עד יום מותו" (את מי אנג'ל שונא? בו נחשוב על זה שנייה) וככה מיד אחרי הקרב הסופי אנג'ל וספייק נעלמים בענן עשן ונוחתים בדירה באותו עולם שבו לינדזי היה כלוא.ומאז הם חיים ביחד ומציקים אחד לשני כל הזמן. אנג'ל מבלה את רוב היום במקלחת,מסדר את השיער שלו ומתלונן:"למה אף אחד לא אמר לי שאני נראה ככה?" ופעם בחודש יש ריח חריף של מי חמצן כשספייק מחמצן את השיער.אנג'ל מנסה להסתגל לעובדה שהוא בן אדם רגיל וכלוא לנצח עם ספייק באותה דירה. כמו כן,פעם ביום הוא וספייק יכולים לצאת מהדירה אבל רק כדי ללכת לעבוד. אנג'ל נאלץ לעבוד במפעל אריזה,בקו של ייצור קרטונים בגלל שאין לו כישורים אחרים (לא חברתיים ולא כישורי עבודה),וספייק יושב בבית,שותה בירה ומשחק משחקים בפליסטשיין(אחרי הכל זה ספייק). *אני יפסיק עכשיו,יש לי רעיונות אחרים (למשל אילירייה משתלטת על הגוף של דרדסית ומנסה לכבוש את כפר הדרדסים,וכו') אבל אני חושב שעדיף שאני יעצור פה.

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי
במיוחד את הרעיון השניXDDDDDDDDDD
סוף אנג'ל אבל בסדרה של אנג'ל וספייק, מה עם אלירייה וגאן? כלומר.. אתה אומר שאנג'ל וספייק נעלמים בקרב הגדול בפוף, ומה עם האחרים? הם פשוט.. נשארים בדד בקרב?

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gif עונה 5 אנג'ל

שחושבים על זה אליריה חיסלה 5 מחברי הט'ורן בלי בעיה מה זה חבורת שדים מולה ודרקון גדול גאן יושב בצד מסתכל בזמן שהיא מפרקת את כולם

MoGanC

New member
כן,זה היה מעצבן

בעיקרון,אליריה יכלה לחסל את כל הבלק ת'ורן האלה אחד אחד,ואז אף אחד לא היה צריך למות <_<.

למעלה