ספיישל Solstice Coil ב102FM

ספיישל Solstice Coil ב102FM

הלילה בחצות, Solstice Coil מתארחים בנקודת הג'ק ב102FM, עם השמעה מלאה של אלבום הבכורה, ראיונות ופרשנויות, עוד כל מיני דברים בלתי צפויים שתוכננו מראש. למי שאין רדיו בזמין, ניתן להקשיב לשידור באתר של 102FM.

Rudess

New member
בהצלחה

ד"ש לג'קי שרגא! הסקירה שלי על האלבום מוכנה ותפורסם תוך מספר ימים.

meandmeandme

New member
והיום ב4 (נדמה לי) ב106fm

רדיו אשל הנשיא, ראיון עם שיר דויטש, והשמעה של לפחות שיר אחד. יחי הרדיו החינוכי.

אחלה סקירה (ביקורת, לא?)

יש כאן התייחסות לעובדות לצד הבעת דעה סובייקטיבית. מן הסתם, נראה לי שתבין אותי כשאומר שאני לא מסכים עם רוב הדברים הסובייקטיביים, אבל כל השאר בסך הכל נאמן למציאות.

Rudess

New member
הערה קטנה

בסקירה ששלחתי לעורך שלנו הופיעה גם בסוף פסקה שמציינת את ההופעה הקרובה בבארבי ת"א, משום מה הפסקה נשמטה מהפרסום ושלחתי אימייל דחוף לעורך שלנו שיחזיר זאת, מאחר וההופעה נערכת בסוף השבוע הקרוב.

RamiSun

New member
אני התרשמתי, שהאלבום מאוד פרוגי

אבל בעצם...ממממ...מישהו יודע....מה זה פרוג?

הפרוג לא קיים

הכל מזימה של חברות התקליטים ומועצת רופאי השיניים האמריקאית.

MajorWinters

New member
שיר, כמה שאלות ענייניות../images/Emo140.gif

(עוד לא שמעתי את האלבום) דבר ראשון - עטיפה מעולה, ברמה מקצועית. שני דברים שמעניינים אותי 1. מה מקור השם לאלבום? (האם השתמשתם במדריך שלי לשמות?
) 2. אתה חושב שיש עוד אלבומים בדרך, או כמו רב הלהקות שמוזיקה (לצערן) הן לא העיסוק העיקרי, לאט לאט זה יתמוגג?

תשובות מעניינות

1) השם של האלבום נובע מתוך הקונספט הלירי של האלבום. ישבנו במשך שעה טובה וניסינו למצוא את המכנה המשותף לכל השירים, וזה מה שיצא. כמו כן, השורה A Prescription for Paper Cuts נמצאת בסיפור שמסופר לאורך החוברת לצד המילים, כך שכאשר יהיה לך את החוברת, זה עלול להבהיר כמה עניינים. 2) בוודאי שיש עוד אלבומים בדרך. כבר עכשיו יש לנו כמה שירים שלא נכנסו לאלבום, ואנחנו משתוקקים להתחיל להקליט אותם.

עוד ספיישל Solstice Coil ברדיו

ביום רביעי בשעה 18:00 בערב, Solstice Coil מתארחים אצל אורלי יעקובי בתוכנית "אור לגויים" ב106FM קול הקמפוס תל אביב. יושמעו שירים מהאלבום ויהיה גם ראיון, the works. כתובת האתר בו גם ניתן להאזין לתוכנית אונליין: http://www.106fm.co.il

למעלה