ספיישל שנות השמונים

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
ספיישל שנות השמונים

אז כמו שהבטחתי , אחרי הרבה זמן שלא היה לי זמן או כוח השבוע נחזור להסטוריה האמיתית (!) אז קצת רקע ... רומן 'מת' וסטפנו רוצה לבנות חיים חדשים בקראקאס , אבל הוא סובל מגידול במוח ורק הפריזם יכול להצילו . בנוסף הוא רוצה שמרלנה והתאומים יבואו איתו לקראקאס. סטפנו חוטף את התאומים ופועל להשיג את הפריזם האחרון שהוא פרס במופע הקרח . מרלנה לא יכולה לגלות לאף אחד שהילדים שלה נחטפו מחשש שהיא לא תראה אותם. במקביל בופ שיין וקימברלי פועלים להשיג את הפריזם לפני סטפנו. איך הכל יבוא על מקומו בשלום ... הרבה קליפים לפניכם
תהנו ! :)

2DH

New member
סטפנו חוטף את התאומים

דידרה מדהימה ! אחת הסצנות היפות ביותר של דידרה לדעתי אי פעם

2DH

New member
את מתכוונת ליוג'ין

מרלנה קוראת לו ג'ין כמעט תמיד. הוא התחיל כמטופל של מרלנה, באיזשהו שלב חשבו שהוא הSALEM STALKER , ואז הוא הפך לחבר הכי טוב של מרלנה בשנות השמונים. מרלנה היית הBEST MEN בחתונה שלו ושל קליופי .. כשחשבו שרומן מת ולא הבינו איך מרלנה בהריון יוג'ין התנדב להגיד שהוא האבא. מרלנה הבטיחה גם שהיא תקרא לאחד מהילדים על שמו ... אבל בגלל שהיא ורומן לא ממש רצו לקרוא לבן שלהם יוג'ין , הם קראו לסמי : סמנת'ה ג'ין בריידי ...
אני מתה על מרלנה ויוג'ין ... אני צריכה לעשות עליהם ספישל אבל יש לפחות עוד אחד או שניים מתוכננים לפני שנגיע לזה

2DH

New member
חלק אחרון

לפחות לכרגע. במידה ועוד קליפים יהיו זמינים אני אעלה אותם תהנו ...

santa barbara

New member
וואו כמה דמויות שאין מי מושג....

מי הם... בכלל בטח מתחילת הסדרה התחלפו מלא דמויות ושחקנים... מי בכלל מכל הדמויות היו מתחילת הסדרה?משפחת הורטון הייתה אם אני לא טועה, נכון?! והבריידי לא?! או שכן? ומה לגבי הדמירה?

למעלה