~ספיישל שנה לפורום~

אוקי הגיע תורי חח

מכל התמונות יש לי ארבע תמונות, אבל תמונה אחת אני לא יוכל לעלות כי נוי יכולה בטעות לשמור אותה ולהגיד שהיא צילמה אנ'לא ממש רוצה שזה יקרה , וזה תמונה שאני צילמתי מהופעה שלה בקניון המותגים.. ויש לי עוד שלוש תמונות
בבקשה נוי אני מבקשת יפה עכשיו על תגידי שאת צילמת וגם על תשקרי חמודלה לפורום..

אאא ועוד משהוווו

כל מי שרוצה שאני ישלח לו את התמונה המהממתתת
שאנ'לא בטוחה שיש לכל אחד כי היא לא מוכרתת
שיפנה אלי למסנג'ר מי שלא יודעע תכתובת : melody100@hotmail זהוו ליאתיי יש לך את זה חח ששלחתיי לך זוכרת..
חח לאביווו

חח אמ נראה לי שכן תודה מלודיי!!

מתה עלייך מואהה! את מרגישה עכשיו יותר טוב ?! ..

הנה שלי

אני בחרתי בתמונה הזאתי ביגלל שזה מזכיר לי תמיד שמאיה מתחילה צילומים ככה זה נכנס לי לראש

התמונה שאני בחרתי היא...

זאת===> אני פשוט לא יכולה להוציא את העיניים ממנה זאת אחת התמונות הכי יפות של מאיוש

אוקיי אז הגיע התור שלי..

אוקיי אני בחרתי להציג כמה תמונות וכמה קישורים... אז אני אתחיל בתמונה הזו
אני בטוחה שכולכם בוודאי זוכרים את הקומונה המרושעת "שונאי מאיה בוסקילה" על התמונה הזו היו ביקרות רבות, ולדעתי היא ייצגה חלק נכבד מאוד (אצלי לפחות) בהערצה שלי למאיה,ובמאבק שלי ושל כל הפורום נגד כל ההשמצות שנחשפו על מאיה בכל מיני דרכים כגון:הקומונה הארורה, עיתונים,טלויזיה,רדיו,אנטרנט ומה לא?!

המשך...

וכמובן איך אפשר לשכוח את התמונה שעבורי יוצרת גאוה,וסמל למאמץ שלי,של כל הפורום וכמובן-של מאיה... התמונה הזו היא התמונה המוצגת בדף הכניסה לאתר הרשמי של מאיוש!!! אומנם האתר עוד לא נפתח אך כל פעם כשאני רואה את התמונה הזו עולה לי הרגשה של נוסטלגיה,מאמץ,כוונה... תהנו!

למעלה