ספיישל פרק המאה.

ספיישל פרק המאה.

מישהו ראה? כרגע סיימתי לראות. 45 דקות של כיף
ולפירוט. מה יש בספיישל? מלבד ראיונות אישיים עם כולם (כולל טופר, לורה, אשטון, מילה, ווילמר, קיטי רד ובוב) יש שם... פירוט על האופי של כל דמות, מפי שחקן הדמות ושחקנים אחרים פירוט לגבי היחסים של אריק-דונה וג'קי-קלסו מספרים שם על השם האמיתי של פז, ושבעצם אפילו הבמאי לא יודע מאיפה הוא מראים כמה פצעים, חתכים, שריטות וחבורות יש לאשטון בעקבות כל השטויות של קוצ'ר מראים מה החברה עושים על הסט בשעות הפנאי (חחח איזה דפוקים הם אין לכם מושג)... שואלים אותם מה הם חושבים שיקרה לדמויות בעתיד (המצחיקים: מהמרים שקלסו יעשה פסיכומטרי ויצא לו הכי גבוה מכולם, ומהמרים שהייד יהיה בלש בCIA כי, לפי דבריו של ווילמאר, "הוא כבר יודע כל מה שצריך לדעת על התנהגות של פושע, מבינים?") כל שחקן מספר על האודישן שלו.. השחקן שמשחק את בוב מספר על המכות שהולכות על הסט- שהבנים כל הזמן הולכים מכות ביניהם בשביל הכיף. ואחד אחד, כל השחקנים כולם מספרים שהפרק (עד אז) שהכי הצחיק אותם היה הפרק "מכירת חיסול" (תרגום חופשי) שבו הייד מכין את הבראוניז וההורים מסוממים.

בנוסף...

עושים רשימה של 10 הפרקים האהובים ביותר על הקהל (שוב אני מזכירה, עד פרק 100). אני אימנע מלפרט מה יש בכל פרק... מי שרוצה שאני אפרט בכל זאת שיבקש. מקום 10: the pill מקום 9: the promise ring מקום 8: a new hope מקום 7: that disco episode מקום 6: dine and dash מקום 5: the garage sale מקום 4: water tower מקום 3: that 70's pilot מקום 2: Donna's panties ו... מקום 1: איזה קטע.. חחח.. אין לי מושג!!! איזה מוזרררררררר... זתומרת.. אממ.. אם למישהו יש את זה, שיחפש מה הפרק הראשון, כי כרגע ראיתי שוב את שלושת המקומות הראשונים ולא אומרים מה הראשון1!!! פאדיחההה...

L i l A L o

New member
"מראים כמה פצעים, חתכים, שריטות וחב

ורות יש לאשטון בעקבות כל השטויות של קוצ'ר
זה רק אני, או שאת מדברת על אותו בן אדם?
בכל מקרה, תודה על המידע וזה באמת נראה נחמד ביותר..
אני רוצה לראות את זה! ותודה ג ם על רשימת הפרקים

I lOvE cAkE

New member
היי!!! אני ראיתי את התוכנית גם!!!

לפני איזה שנה... זה היה אחד מהרגעים הטובים בחיי... כל כך נהנתי לשמוע אותם ככה מדברים על הסדרה!!! איזה כיף!!! דרך אגב הזמנתי לי כבר עכשיו את הדיסק של הדי וי די... ככה שביום שהוא יוצא... ויוצא משלוח לישראל... אני מקבלת את הדיסק!!! אני מאושרת... יש שם ראיונות... קטעים מהאודישנים שלהם, חידונים איתם, פרקים מוסברים ע"י הקאסט... ואת העונה הראשונה... אני ימות כשאני אקבל את הדיסק!!!

I lOvE cAkE

New member
למה?!?!?!? מה כל כך קשה בלשרשר...?

בגלל שלא שמתי את זה למעלה... כאילו קשור למשפט של זה... אוווו... מה זה משנה... הבנת את מה שניסיתי לומר? יופי!!! (ההודעה לא נכתבה מתוך כעס... על המחשב זה נשמע כועס... יום טוב!)

אההה

ראיתי את זה
זה חמוד ביותר... אבל קצת התאכזבתי שלא אמרו מהמקום ראשון שלהם... כאילו הפרק שהכי אהוב שהגיע למקום ראשון

996

New member
איך הפרק ניקרא באנגלית?

ובאיזו עונה הוא שודר?

L i l A L o

New member
לא נראה לי שהוא שודר../images/Emo3.gif

לפחות לא בארץ. כי זה לא פרק עם עלילה, זה יותר מאוחרי הקלעים אם אני לא טועה. אבל אני לא בטוחה, לא ראיתי את זה. שמישהו ש *כן* ראה יענה לך.

למעלה