~ספיישל סיום שנת 2004~

שחכתי להוסיףףף

שזאת היתה השנה הכי מדהימה שלייי והכל בזכות מאיה וואי איזה מאושרת אני שפגשתי אותה כל כך הרבה פעמים ואמן שאני עוד יפגוש אותהההההה

דיקושששששששש

יהההה תודה מאמי התמונות מהממות!!!! בקשר לסיכום כתבת בדיוק את מה שהיה השנה חח שנה באמת מקססימה מלאת אושר!! מתה עלייך סיכום מגניב=)

יע7ה

New member
אנשים תקשיבו!!!!

יש לי הרבה תמונות של מאיה מהפסטיגל בבאר שבע שאני צילמתי...יש לי בעיה במחשב הוא דיי תפוק אז שאני יסדר אותו אני מפתיחה לסיים את כל התמונות שיש לי....{לא הרבה מכירים אותי קוראים לי יערה ואני חדשה כאו} אני מבטיחה להכניס את כל התמונות!!!!והפורום ממש סבבה!!

יע7ה

New member
ציקון שגיעות כתיב...

יש לי הרבה תמונות של מאיה מהפסטיגל בבאר שבע שאני צילמתי...יש לי בעיה במחשב הוא דיי דפוק אז שאני יסדר אותו אני מבטיחה לשים את כל התמונות שיש לי....{לא הרבה מכירים אותי קוראים לי יערה ואני חדשה כאו} אני מבטיחה להכניס את כל התמונות!!!!והפורום ממש סבבה!! !!

וואי יערהההההה

קודם כל ברוך הבא לפורום הכי מדהים ויווו תתקני את המחשבבבב אני מתה לראות את התמונות...שתהיה לך שנה נפלאה מאמי ותהני פההה המונים!!!! אגב לי קוראים חן ואני בת 16 וחצי מעפולה

../images/Emo39.gifלפורום הכי מדהים שפגשתי...../images/Emo23.gif

לפורום הכי סבבה שיש: כשהגתי לכאן הייתם כולכם מגובשים כאחד, הרגשתי כאילו אני לא שייכת אבל אתם, עם כל האהבה שבכם (ובמיוחד יניב) גרמתם לי להסיר את התחושה הזאת מעלי, ולהיות אחת מהפורום
אז שתהיה לכם ת'שנה הכי מדהימה שיש
שתמשיכו להיות אנשים מדהימים,כמו שאתם
כי אתם פשוט אנשים עם
אנשים עם נשמה, שתמשיכו להיות מכורים למאיה,ושנפגוש אותה בעתיד... אז אנשים אני פשוט אוהבת
אתכם!!! אם הייתה לי ההזדמנות לבקש משאלה, הייתי מבקשת שתוכלו לראות את כל מה שאתם עושים למען הפורום וכל החברים שם
אז שהפורום ימשיך להתקדם, ולגדול,ושמאיה תבוא לכאן ותעשה לנו טיפה שמח על הנשמה... ועוד משהו שאני צריכה להגיד לכם: ביררתי אם אני יכולה לבוא למפגש פורום ו...
אין מצב,ההורים שלי לא מסכימים לי,הם אומרים שהם לא מוכנים לשלוח אותי לבד אפילו עם 20 שומרי ראש... אז במפגש הבא תהנו ותעשו חיים כי בכל אופן אני-לא אגיע
אהבת אתכם המון-
נאוה

../images/Emo26.gifהברכה שליייייי../images/Emo36.gif

דבר ראשוןן נאווש אני מצטערת שלא תוכלי לבוא.. חבלל
או קיי ועכשיו הברכה למאיוש שליייייי עברה עליי השנה הכי יפה והכל בזכותה אם זה ההופעות או הדיסק שיצא או היומולדת המדהימה שחגגנו לה.. מאיה את פשוט מוכשרת בטירוף ואישה מדהימה.. היחס שלך למעריצים פשוט אדירר.. מושלםם..
על הכל!! אני מאחלת לך שנה טובהה המון הצלחה.. בדיסק השני.. בסרט שיגיע עוד מעט.. ועד לחיי הזוגיות שלך.. שתצליחי.. שתמשיכי להיות האישה הכי מוערצת עליי בעולם.. אני אוהבת אותך ומודה לך על שנה מושלמת.. פשוט ככה
ושאמן ואמן תצליחי בשנה הזאתת.. יותר ממה שהצלחת השנהה.. תמשיכי לשיר.. ולעשות לנו כייף עם השירים שלך..
ועכשיו לחברי הפורום היקר הזההההההה ואי כמה זמן אני פה כבר?. פייי עבר זמןן.. חחחח ואני לא ישכח איך הגעתי לפה.. לא הכרתי אפח'ד .. ממש כמו נאווש. והשתלבתי כ"כ מהרר.. והכל בזכותכם.. כולכם פה מדהימים.. הילדים הכי חמודים בעולם.. שתהיה לכל אחד ואחת מכם שנה מדהימה.. שתמשיכו להעריץ את מאיה שלנו כמו תמיד.. כי זה שווה.. שתצליחו במה שלא יהיה.. לימודים..צבא.. עבודה והכלללל...ושתמשיכו להנות ממאיה כמו תמידדדדדדד אוהבת את כולכםם
.. ואת מאיהה
כמובןןן..
ולסיום.. שוב.. שתהיה לכולנו ולמאיה שנה טובה ומוצלחת.. ושבת שלום

חח חמודים בבקשה לכולם!!

שמחה שאהבתם ותודה על כל הברכות!! שתהיה לכולכם שנה מקסימההה!! כבר 2005!!! וכמובן שלמאיוש יהיה המון בהצלחהה!!! מאיוששש לאבב יו!! יום טוב לכולם אוהבת אותכם!!

D O R O S H

New member
על התמונות

דיקלה איכס בעעע תבקשי מהר מרון ....שיוריד את התמונות של מאיה מהר הם הכי מכוערות שלה זה פשוט בושה שמאיה מצולמת ככה תמחקי אותם בלי להעליב אותך ...

יווו דיקוש

כבר עכשיו אני יודעת שאת אוהבת מגילות...\ אמממ מה עוד?? תמונות מושלמות שנה אזרחית טובה לכווווולם ב-
רבה רבה דניאל

למעלה