~ספיישל סיום שנת 2004~

~ספיישל סיום שנת 2004~

טוב אז ככה.. שלום לכולם!! =) אני מצטערת שלא יצא לילהיות פה הרבה אבל אתם מסתדרים בלעדיי אה?!?! חח פשוט אני בלחץ בלימודים וגם אני עכשיו במחשב משותף עם אח לשי וקשהלי להיות פה הרבה אז לאט לאט אני מגבירה קצב .. בקיצור ישלי הרבה הפתעו צבשבילכם אבל קודם כמה הודעות חשובות: 1.טלוש ומלודי.. המתוקות שלי.. אז קרס להן המחשב.. ובימים הקרובים הן לא יוכלו להיות איתנו.. לצערי =( יפות שלי אני מתגעגעת המון ומחכה שתחזרו תחסרו לנו נורא!! 2.אני רואה שכל יום כמעט מצטרפים אלינו אנשים חדשיםםם אז ברוכים הבאים לכולם!!!!!!! אתם מומזנים להצטרף בשפע לפורום הכי שווה בארץ!! תהנו!!!נעים מאוד אני דיקלהה!! ;) ועכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם מה הקשר לכותרת אה?!!? ח חאז ככה.. מחררר אנשים נגמרת לה שנה.. מבחינתי השנה הכי מקסימה בעולם מלאת חלומות שהתגשמו!! ומלא ניסי חנוכה אם אפשר לומר חחח בקיצרו אני רוצה שנעשה פה איזה ספיישל קטן לכבוד סיום השנה ונסכם פה כמה דברים.. אני אתחיל בסיכום כמה דברים ואז אני אברך את מאיוש ואז אותכם!! אז ככה.. מה היה לנו השננה?? *מאיוש פרצה בשיר "יש בליבי כינור" בחודש דצמבר שעבר.. וכבר בחודש ינואר 2004 הפכה להיות השם הכי מדובר בארץ.. איך לא!? *מאיוש שלנו מוציאה דיסק "סיפור מכור" וכובשתת ובגדול.. *מאיוש פורצת בשיר הלב.. השיר של המדינה אם אפשר לקרוא לו ככה חח .. הצלחה מטורפתתתת למאיוש!!! *מאיוש זוכה בטקס אנשי השנה כאשת המוסיקה ואנחנו חוגגים איתה ביחד חח *מאיל'ה ממשיכה להופיעה בכל תוכנית טלויזיה ומוציאה עוד סינגלים :"לתת" ,"זה רק בינינו" , "סיפור מכור" , ועכשיו לאחרונה גם את "כשאתה נשבר" שכולנו מחכים להיות בערב כדי לצפות בו בבכורה שנייה חח *כמובן שלא נשכח את המפגש עם מאילה שלנו ביום הכי חשוב והכי משמעותי .. היומולדת שלה!! מאילה חוגגת 27 איתנו!! מה יכול להיות יותר טוב מזה אה!??! =) *מאילה כובשת את כל המצעדים וזוכה במקומות הראשונים וכמובן אשת השנה כמעט בכל תחנות הרדיו.. *מאיוש עשתה סיבוב הופעות בכל הארץ וכמעט לכל אחד מאיתנו יצא לראות אותה מופיעה ובגדול.. לפחות פעם אחד לא?! =) למי שלא יצא לא להתייאש יהיו עוד הופעות!! *ולדבר האחרון שמסכם לנו את השנה.. איך אפשר לשכוח את הפסטיגל!?!??! פסטיגל 2004 ששבר את כל השיאים... מאיוש מקסימה שם וחסר למי שלא בחר בה.. חח השיר הכי יפה וזמרת הכי טובה על במה אחת במשך חודש מה יכול להיות יורת טוב מזה אה?!?! כן כן הפסטיגל השנה היה חלומי ביותיר במיוחד בשבילי היה מקסיםםם מי שלא הלך הפסידדד !!!! זה פסטיגל מהסרטים!! ומאילה מקסימה!! וזהוו זאת השנה שלנו ככה בכללי! שנה מקסימה לא!? ועכשיו לברכות .. אני אתחיל בברכה למאיוש.. מאילה שלי.. זהו עברה לה שנה.. שמבחינתך הייתה השיא של השיאים.. שנה מושלמת אפשר להגיד.. פרצת בגדול וכבשת את כולנו עם הקול האלוהי הזה.. !! אני מחזיקה לך אצבעות ,מאחלת לך ויודעת בפנים עמוק שהשנה הבאה תהיה לא פחות טובה מהקודמת ..!! תמשיכי להיות מקסימה כל כך ולרגש אותנו כל פעם מחדש.. אנחנו מחכים לדיסק החדש ולכל הפרוייקטים החדשים שלך.. שעד עכשיו לא איכזבו!! אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!! כי מגיע לך!! ואני מודה לך מכל הלב על כל החיוכים שהעלת לי על הפנים כל פעם שפגשתי אותך וכל פעם שאני שומעת אותך תודה תודה על הכל.. הגשמת לי חלומותתת ועשית אותי מאושרת!!! תודהה אני אוהבת אותך המוןןן שיהיה לך בהצלחה!!!! וגם בשם הפורום כולו אנו מאחלים לךאת הטוב שבעולם אוהבים אותך ותומכים בך בטוב וברע ומאמינים בך!! כי את מוכשרת ואנחנו פשוט אוהבים אותך!! אז שיהיה ב=ה=צ=ל=ח=ה!! באהבה דיקלה!! ;) ועכשיו לכם פורום יקר שלי שתהיה שנה מקסימה עם המון מאיה והמון אהבה שתצליחו בהכל ושכל חלומותייכם יתגשמו כמו ששלי התגשמו בתקופה כל כך קצרה.. !! שנמשיך להיות כאלו מגובשים ..תדעו שאתם יכולים לסמוך עלי בהכלל.. אני תמיד שמחה לעזור ולתמוך!!! שתהיה לכולכם שנה מקסימה ותצאו לבלות מחר ותהנו ואף פעם אל תפסיקו לחייך וזהווווו אוהבת המון דיקלה.. והנה עכשיו ספיישל קטן.. תמונות מהפסטיגל שאינ צילמתי .. מאיוש בשיר "הלילה שלגייה".. מוכר לא!? =) תהנוו ... ואתם מוזמנים להציף בתגובות ובברכותת !! יום מקסים לכולם!! ושנה טובההה

הן לא ברורות..=\../images/Emo85.gif

אבל שמחה ששבת אלינו

לא נורא העיקרררר

שהיא שמה תמונות של מאיוש תודה דיקלה תמונות מדהיצות יאללה מחר שימי עודדד אני מחכהההההה מתה עליךךךךך

חחחח סורי

האיכות כזאת בגלל שהתמונות ממש ענקיות והן באיכות טובה בעיקרון ... אבל בגלל שהייתי חייבת להקטין אותן ממש אז זה לא יצא טוב מחר אני אשלח לליאתי את המקוריות והיא תקטין את זה באיכות הטובה יותרר... סורי זה לבינתיים!!!! ומה עם תגובות על הסיכום אנשים?!?! ברכות לשנה החדשה!?!?

k a b o o k

New member
צריך להוסיף מש'ו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

סיכום בהחלט נכון ומסוכם היטב
אני לא חושב שאני צריך להתחיל להסביר מה הייתה השנה למאיה, כי הכל כך הרבה תארים שהיא קיבלה השנה נמצאים כעובדות להצלחה העצומה שלה, ולאהבה האדירה שאנחנו נותנים לה
אין ספק.. הפגישה עם מאיה בהחלט עשתה לי את השנה
(ואני לא אכנס לזה שוב.. כי סיפרתי כבר הכול
) מקווה שלמאיה
תהיה שנה עוד יותר מוצלחת מהקודמת, אני בטוח שהיא תהיה כזאת
, ואני בטוח שהיא תמשיך להוציא שירים טובים, או אפשר לקרוא כבר לשירים העתידיים: להיטים
רק הצלחה
, בריאות
, אושר
אם למאיה יהיה טוב, גם לי יהיה טוב
שנה מדהימה וטובה לכולם
*דיקו'ש- תודה על התמונות המקסימות

אוקיי אני מאחלת לנו ולמאיה....

אני מאחלת לי ולכם פורום יקר שלי שאמן ונמשיך להעריץ את מאיוש שלנו ושניהיה מוגובשים כמו שאנחנו ואני מחכה להיפגש עם כולכם אני מאחלת אישית לכל אחד שהשנה החדשה תהיה מוצלחת וכייפית ושתעשו חיים ולמאיוש לי המקסימה שלי אני מאחלת שתהיה לה שנה טובה כמו השנה שהיתה ואפילו יותר ושהאלבום השני שלה יצליח אף הוא ושתהיה מאושרת ושחיי הזוגיות שלה יהיו טובים ושהיא תמיד תמשיך להיות כמו שהיא מקסימה מדהימה מהממת יפה פצצה וזהוווו אז שוב שתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת אוהבת אותכם מאיה בוסקילה נשמתייי אני אוהבת אותךךךךך!!!!!!!!!!!!

למעלה