ספיישל ה-א-ל-ו-פ-ה

shirkan21

New member
די.ללירון יש באמת גוף יפה.

ירדנדן

New member
למרות כל האהבה שלי..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

סיגי. אכזבה מאוווווד! ציפיתי לאיזה דמות פרחה מצחיקה כמו שרק היא יודעת! שרי אלפי ניסן מתוקה ומצחיקה עד דמעות אבל אין על מיכל\בטי! לפחות שתהיה קצת מצחיקה..אבל היא לא!

danit1234

New member
אני דווקא לא

כאילו ברור שזו דעתך.. אבל בטי הייתה דמות גאונית נכון, [ולדעתי אשלי לא מתקרבת אליה אפילו] אבל תחשבי שהיא שחקנית ושחקן מחליף תפקידים אחרת יהי לה משעמם לשחק תמיד את אותו תפקיד? דווקא גם התפקיד הזה די מתאים לה מה שאומר שהיא שחקנית די טובה לא ?

ירדנדן

New member
אין לי כוונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

להגיד שהיא לא שחקנית טובה. היא שחקנית גאונית!ואני מקווה שאני אצליח להגיע אפילו רק לקרסוליים של מיכל! אבל הדמות.... הדמות רגישה וחמודה ומתוקה.. אבל חסר לי ההומור. אבל אני מניחה שהיא תהיה מצחיקה.. ברגע שהיא תעזוב את המספרה

ממממממממהההההההה?|../images/Emo181.gif../images/Emo210.gif

תקשיבבבביי חמודההה מיטל אולי לדעתך אכזבבהה אבל לפי שעתי ממש ממש ממששש לללאאא דוקקאא אני מאוד אהבתי את כל הרעיוןןן של החבר מהעבררר.. אז עם זו הדעה שלךךך..סבבהה אבל אל תקבעי עובדה לכולם..

danit1234

New member
../images/Emo45.gif מיטל ../images/Emo99.gif

וואו לירז צ'רכי שחקנית מדהימה היא הייתה נורא טובה כזאת בסוף העולם שמאלה והיא כ"כ שונה פה איך היא מתאימה את עצמה לכל תפקיד היא כזאצת מתוקה
אני דווקא אוהבת יותר את הדמות של מיטל מדהימה

ירדנדן

New member
מתוקה שלי..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

לא להתעצבן.. היא לא קבעה עובדה לאף אחד. זאת הדעה שלה וצריך לכבד אותה!גם אם דעתה היא לא דעתך. היא לא אמרה שמה שהיא חושבת זה גם מה שאת חושבת או מה שאני חושבת. לדעתי מיטל מהממת וחמודה ושחקנית מעולה ואני אישית לא אהבתי אותה בסוף העולם שמאלה. אבל זאת דעתי. אז לא להתעצבן.

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif---../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif---

היא לא קבעה עובדה ו- לדעתה זה אומר - היא חושבת!

shirkan21

New member
לללמממהה אאתת כוותבבתת כללל

אווותתת ממלללאאא פעעממיייםם????

ירדנדן

New member
אחח גרי ../images/Emo99.gif../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

גרי תעשה לי נקניקייה מפימו!

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gif"הוא אמר בכרטיס אשראי??"

-"לא, הוא אמר: בבבכככרררטטטיייס-אאאשששררראאאייי" חחחחחח תגיד מה זה התמונה ב"עולם שלך" של סקורפיו???

mirani

New member
ברור שמילייי../images/Emo4.gif

מה ניסגר איתה?!?!?! במשחק החיים היא הייתה שפויה ואפילו מותק בהאלופה היא מפגרת "שמחת.. יו יו.. תורה.. יו יו..." כאילו what the fuck????

BEN ZIV

New member
אתם מאשימים אותה כאילו היא אשמה..

זו הדמות שלה וזה מה שהיא צריכה לעשות, והיא עושה את זה דווקא די טוב..

למעלה