ספיישל ה-א-ל-ו-פ-ה

ספיישל ה-א-ל-ו-פ-ה

בזוג האהוב זכו:תום וסיגי בהפרש של קול מול ריטה ורני
והפעם מהי הדמות שאיכזבה אותך וממנה ציפיתה ליותר
1)מילי:ציפיתי לדמות תמימה ואני לא סובל את הדמות שלה 2)מיטל:אהבתי אותה בסוף העולם שמאלה אבל זה כבר נהיה מעצבן כל הקטע הזה אם החבר מהעבר והכל במילה אחת:א-כ-ז-ב-ה 3)אבי:דמות מעפאנה מעדיף את גנגנה ז"ל
4)סער:ש-ו-נ-א ע-ר-ס-י-ם 5)ליאן:העדפתי את נטשה ואני שונא את ליאן חלק מהקטעים אולי יפגעו במעריצים מושבעים ואני מבקש לא להתנפל כי זה לא דברים על השחקן אלא על דמותו באלופה

סער - שונאת ערסים../images/Emo28.gif

חח אבל מתאים לו
למה לא כתבת רני? אני מאוכזבת שנותנים לדמות שלו להגיד חצי משפט כל שלוש פרקים

ללא ספק...

מ-י-ל-י ליה התמימה והמודה התגלתה כ-"מגה בייב מפונק ושתלטנית ובקיצור:פרינססה" ציפיתי לדמות תמימה וחמודה אם סיפור מעניין מאחור (מה שסיפקה לירז) ולא לסנובית,מגעילה שנמרחת על תום

../images/Emo95.gifיש לי שיר../images/Emo26.gif

השיר הוא על הדמות של מילי ו... בגירסת שיר הפתיחה של ילדות רעות: בית ראשון: אם פתאום יש סנובים ברחובות ובטלויזיה מילי צורחת יותר חזק מזעקות הבטיחו לי שיפטרו אותה מערוץ וכשרואים אותה רוצים מהמקום לרוץ מה כבר מגה בייב יודעת מיסתכלת על המגרש בשחצנות בוקעת מתרברבת אם אנשים שהיא לא מכירה ונמרחת על תום בצורה מגעילה... בה לי לבכות לקחת איזה שוט ואת מילי להכות להתבכיין תכירו את השם סנוביות באות... (אני רואה כבר את ההתנפלות עליי
)

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL

"בא לי לבכות,לקחת איזה שוט ואת מילי להכות " חחחחחחחחחחחח שורה קורעת אחלה שיר את ממש כישרון!

אבל מתי תבינו?!!?../images/Emo181.gif../images/Emo210.gif

זאת הדמות שנתנו לההה מזה ציפתי לדמות תמימההה?!?! זה מה שהיא קיבלה זה מה שהיא משחקתתת

Lean Alufa

New member
היייייי

אני מעריצה שרופה של האלופה כאילו מי לא!!!!!! אני רוצה לדבר אם מעריצ או מעריצה שרופה של האלופה ולא אחר בסדר? סבבה

תמרוש5

New member
מילי../images/Emo7.gif

כי אני כ"כ מתגעגעת לליה
ואשכר הציפיתי לדמות תמימה ואני שונאאאתתת את הדמות שלה!

נאאאטלי

New member
../images/Emo214.gifאת!../images/Emo10.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

שנים לא דיברתי איתך
ושנים לא ראיתי אותך

למעלה