ספיישל התגעגענו!!!
טוב, למה נראה לכם התגעגענו?.... חחחח, אני יכולה לומר את זה, כי אין כאן הרבה אנשים שעושים סימני חיים- מה שאומר שכמעט רבע מאיתנו ממש מתגעגעים לפינה ההזויה!!!
האמת היא שהסתכלתי על תמונות של הלהקה והיו שתיים שפשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי!!! אז יש לנו היום ספיישל של שתי תמונות חדשות......... אני יודעת שאתם לא מגיבים, אז נניח שאתם שמחים לחזרתה הממש חד פעמית של הפינה שעבדה כאן 5 חודשים..... אז ככה, כמו תמיד כל קשר בין המציאות לתמונות מקרי בהחלט! זה לא שהשתמשנו בתמונה הזאת פעם, זה שכבר לקחנו תמונה קצת אחרת מאותו טקס, אתם יודעים שאתם לא אמורים להיעלב, ופשוט תאחזו חזק בלחצן המצוקה, ונתחיל!!!!! ********************************************************** דייב: אתה בטוח ששרפת את זה? ריצ'י: כן, אני שרפתי את זה!! דייב: אני לא אתן לג'ון לדבר אם תגיד לי שיש מצב ששרד אפילו עותק ריצ'י: לא, אני בטוח שהכל נשרף, בדקתי עם דורת'י את זה! דייב: איך הצלחת לשכנע אותה לעשות את זה? ריצ'י: מה זאת השאלה, בעזרת הסקסיות שלי!! ג'ון: חחחחחחח..... שמעתי סקסיות וריצ'י, וזה גורם לי לצחוק, אבל אז אני נזכר בנאום היפה שלי, ובא לי להרביץ לריצ'י, או לעשות משהו שיכאב לו הרבה יותר... אבל אז דייב יהנה, וגם הוא עזר לריצ'י!! לא שכחתי, דייב, ואל תחשוב שמה שעשינו אתמול אומר שסלחתי ושכחתי!!!! ריצ'י: רואה? הכל נשרף!!! איי.... ג'ון, למה להרביץ... אייי!!! ג'ון, תעלה לבמה, תורנו!!! (הם עולים לבמה) ג'ון: חברים, ידידים, אנשים יקרים, התאספנו כאן היום כדי..... ריצ'י (חושב): וואוו...... אני אתגעגע קצת לנאום הזה, הוא הזכיר לי כל כך הרבה בגדים שאמא של דייב שרפה..... היי, מה זה הדבר המנצנץ שלמעלה??? זה נראה כמו הבגדים שלי!!!! הם למעלה!!!!!!!!!! הם לא נשרפו!!!!!!!! ג'ון: אז ידידי, לרגל האירוע המשמח הזה רציתי לחשוף לפניכם סוד ששמרתי כבר כמה ימים ורציתי מאוד לומר לכם, זה גם חדש ללהקה שלי... טיקו: ג'ון.... ג'ון, לא!!!! אל תעשה את זה!!! ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ון: אמנם זה לקח לי זמן, אבל ישבתי כל השבוע בלילות, התאמצתי, והכנתי..... דייב: מה ג'ון אומר? אני לא מתרכז ממש, אני יכול לחשוב רק על כמה ג'ון... רגע, מה זה???? ג'ון: הכנתי נאום חדש!!!!!!! דייב: מה???? לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טיקו: שוב אתם מתחילים????, ג'ון, איפה הנאום? ג'ון: איפה נראה לכם? בכספת שמורה בשוויץ!!! אבל במקרה יש לי עותק אחד כאן!!! ולרגל חגיגות הספר החדש, שדרך אגב ייצא לחנויות עוד חודש, אני היום עושה מדורת שלום...... והנה, היא מעליכם, מתחילה לבעור, עם הבגדים השנואים עליי מכל הזמנים של ריצ'י!!!!! רשימה, אגב, אפשר למצוא בעמוד 2857..... ריצ'י: מה?????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טיקו בינתיים מצא את הנאום וזורק אותו למעריצות) ג'ון: מה? טיקו, חשבתי שאתה בעדי טיקו: אני בעד הסקסי! ריצ'י +דייב: בעדי???? טיקו: לא, אני בעד עצמי! ואני שונא את הנאום הזה! ריצ'י: חחחחחחח.... שמעתי סקסיות וטיקו וזה גרם לי לצחוק, אבל אז אני נזכר בבגדים היפים שלי, ובא לי להרביץ לג'ון, או לעשות לו משהו שיכאב לו הרבה יותר.... אבל אז דייב יהנה.... ג'ון: אתה לא תעשה את זה!!!! ריצ'י: מה? לנשק את חבר שלך????? איכס!!!!!!!!!!!!!!!! התכוונתי לשרוף לך את השרשר!!! ג'ון: אה, רק זה?...... רגע, מה??????????????
טוב, למה נראה לכם התגעגענו?.... חחחח, אני יכולה לומר את זה, כי אין כאן הרבה אנשים שעושים סימני חיים- מה שאומר שכמעט רבע מאיתנו ממש מתגעגעים לפינה ההזויה!!!