ספיישל התגעגענו!!!

nogao10

New member
ספיישל התגעגענו!!!

טוב, למה נראה לכם התגעגענו?.... חחחח, אני יכולה לומר את זה, כי אין כאן הרבה אנשים שעושים סימני חיים- מה שאומר שכמעט רבע מאיתנו ממש מתגעגעים לפינה ההזויה!!!
האמת היא שהסתכלתי על תמונות של הלהקה והיו שתיים שפשוט לא הצלחתי לעצור את עצמי!!! אז יש לנו היום ספיישל של שתי תמונות חדשות......... אני יודעת שאתם לא מגיבים, אז נניח שאתם שמחים לחזרתה הממש חד פעמית של הפינה שעבדה כאן 5 חודשים..... אז ככה, כמו תמיד כל קשר בין המציאות לתמונות מקרי בהחלט! זה לא שהשתמשנו בתמונה הזאת פעם, זה שכבר לקחנו תמונה קצת אחרת מאותו טקס, אתם יודעים שאתם לא אמורים להיעלב, ופשוט תאחזו חזק בלחצן המצוקה, ונתחיל!!!!! ********************************************************** דייב: אתה בטוח ששרפת את זה? ריצ'י: כן, אני שרפתי את זה!! דייב: אני לא אתן לג'ון לדבר אם תגיד לי שיש מצב ששרד אפילו עותק ריצ'י: לא, אני בטוח שהכל נשרף, בדקתי עם דורת'י את זה! דייב: איך הצלחת לשכנע אותה לעשות את זה? ריצ'י: מה זאת השאלה, בעזרת הסקסיות שלי!! ג'ון: חחחחחחח..... שמעתי סקסיות וריצ'י, וזה גורם לי לצחוק, אבל אז אני נזכר בנאום היפה שלי, ובא לי להרביץ לריצ'י, או לעשות משהו שיכאב לו הרבה יותר... אבל אז דייב יהנה, וגם הוא עזר לריצ'י!! לא שכחתי, דייב, ואל תחשוב שמה שעשינו אתמול אומר שסלחתי ושכחתי!!!! ריצ'י: רואה? הכל נשרף!!! איי.... ג'ון, למה להרביץ... אייי!!! ג'ון, תעלה לבמה, תורנו!!! (הם עולים לבמה) ג'ון: חברים, ידידים, אנשים יקרים, התאספנו כאן היום כדי..... ריצ'י (חושב): וואוו...... אני אתגעגע קצת לנאום הזה, הוא הזכיר לי כל כך הרבה בגדים שאמא של דייב שרפה..... היי, מה זה הדבר המנצנץ שלמעלה??? זה נראה כמו הבגדים שלי!!!! הם למעלה!!!!!!!!!! הם לא נשרפו!!!!!!!! ג'ון: אז ידידי, לרגל האירוע המשמח הזה רציתי לחשוף לפניכם סוד ששמרתי כבר כמה ימים ורציתי מאוד לומר לכם, זה גם חדש ללהקה שלי... טיקו: ג'ון.... ג'ון, לא!!!! אל תעשה את זה!!! ג'ון!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ון: אמנם זה לקח לי זמן, אבל ישבתי כל השבוע בלילות, התאמצתי, והכנתי..... דייב: מה ג'ון אומר? אני לא מתרכז ממש, אני יכול לחשוב רק על כמה ג'ון... רגע, מה זה???? ג'ון: הכנתי נאום חדש!!!!!!! דייב: מה???? לאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טיקו: שוב אתם מתחילים????, ג'ון, איפה הנאום? ג'ון: איפה נראה לכם? בכספת שמורה בשוויץ!!! אבל במקרה יש לי עותק אחד כאן!!! ולרגל חגיגות הספר החדש, שדרך אגב ייצא לחנויות עוד חודש, אני היום עושה מדורת שלום...... והנה, היא מעליכם, מתחילה לבעור, עם הבגדים השנואים עליי מכל הזמנים של ריצ'י!!!!! רשימה, אגב, אפשר למצוא בעמוד 2857..... ריצ'י: מה?????????????? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (טיקו בינתיים מצא את הנאום וזורק אותו למעריצות) ג'ון: מה? טיקו, חשבתי שאתה בעדי טיקו: אני בעד הסקסי! ריצ'י +דייב: בעדי???? טיקו: לא, אני בעד עצמי! ואני שונא את הנאום הזה! ריצ'י: חחחחחחח.... שמעתי סקסיות וטיקו וזה גרם לי לצחוק, אבל אז אני נזכר בבגדים היפים שלי, ובא לי להרביץ לג'ון, או לעשות לו משהו שיכאב לו הרבה יותר.... אבל אז דייב יהנה.... ג'ון: אתה לא תעשה את זה!!!! ריצ'י: מה? לנשק את חבר שלך????? איכס!!!!!!!!!!!!!!!! התכוונתי לשרוף לך את השרשר!!! ג'ון: אה, רק זה?...... רגע, מה??????????????

nogao10

New member
שני ואחרון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ קצר יותר ממה שאני רגילה!!!!!!! אז עוד אחת, סתם אהבתי את התמונה, ואיך שהכל כל כך דורש פינה!!!!!!!! מקווה שאהבתם את הקמבק הקטן!!! אהבתם? ספרו לי!!!! אני מחכה לשמוע...... *********************************************************************************** בלונדינית: נו, אז בואי מהר, נגרור את ג'ון ונעשה בו מעשים מגונ...... רגע, את מקשיבה לי בכלל?? למה את מדברת עם המטופף?? את לא רואה שג'-ו-ן לידך???? קורי (זאת שמדברת עם טיקו): אני ממש מעריצה אותך... טיקו: אותי????????????? קורי: כן, אני תמיד מסתכלת עלייך בהופעות, אתה כל כך!!! וואוו, טיקו, תעשה לי ילד!!! טיקו: ברצון!!!! רייצ'י: דייב, משהו בתמונה הזאת לא בסדר דייב: אני ממש מסכים ריצ'י: בחורה מתחילה עם טיקו, ולא איתי!!! דייב: מה שלא בסדר זה שג'ון עומד לבגוד בי ריצ'י: מה אתה מתלונן? הבחורה שמדברת עם ג'ון הרבה יותר כוסית!! והשמלה שלה ממש יפה! דייב: וואוו, זה כל כך נכון!! גם אני חושב שזה ממש יפה.. אבל לא כמו הבגדים שלך ריצ'י: ידעתי!! זה בגלל שאני בשחור, נכון? הן לא מזהות אותי!! הן חושבות שאני סתם סקסי! דייב: אתה לא סתם סקסי, אתה סקסי מאוד! ריצ'י: ממתי אתה מסכים איתי? דייב: אני לא ממש מקשיב לך, אני עדיין בהלם שג'ון לא העיף לבלונדינית מכות.... ריצ'י: ג'ון לא מרביץ לנשים!!! דורת'י חינכה אותו כמו שצריך!!! יו: ריצ'י!!!! ריצ'י: מה? יו: זה שאני לא בתפקיד עכשיו לא אומר שאני לא אעצור אותך אם תראה שוב עם הבגדים האלה!! בלונדינית: יו, אז מה אתה אומר.... היית רוצה לקחת אותי אחר כך לאכול חסה? ריצ'י: משהו ממש לא בסדר כאן!!!! דייב: ג'ון, בייבי, אמרת לה לא? אני מבטיח לפצות אותך אחר כך!! ריצ'י: משום מה זה שאמרת את זה גורם לי להרגיש נורמלי שוב, ולהבין מה אני צריך לעשות! דייב: לתת לי את כל הבגדים שלך? ריצ'י: לא!!!!! דייב: אוף, ניסיתי!!! ג'ון: דייב, כרגע אמרתי לא לחתיכה בשבילך, אתה לא הולך להגעיל אותי עם הבגדים של ריצ'י! ריצ'י: ג'ון, יום אחד תקנה משהו שיהיה מגעיל יותר מכל הבגדים שלי ביחד! ג'ון: אין דבר כזה......... כעבור כמה שנים......... דייב: וואוו, ג'ון, מה זה השרשר המכוער הזה???? ג'ון: מה? הוא ממש יפה!!! טיקו: לא, ג'ון, אני יודע שהזדקנת, אתה לא רואה טוב, אתה לא רואה מה אתה שם על עצמך! ג'ון: זה יפה!!! ריצ'י: אני יודע שאני שומר את זה רק לאירועים מיוחדים, אבל עכשיו הגיע הזמן לומר, במילה אחת: איכס!!!!!! איכס!!!!! איכס!!!!!! איכס!!!!! טיקו: ריצ'י, חתיכת אהבל, זה ארבע מילים ריצ'י: צודק, סליחה...... איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחח נוגה נוגה חחחחחחחח מצחיקוללהה

חחחחח אהבתיייייי.. יש לך דמיון מפותח כל כך חחחחחחחח

LIRONSH100

New member
ענק!!!!!!!

אוי אני ממש אהבתי את זה~! טוב אז היה לי זמן בשבת בבסיס.. אז גם אני עבדתי על שתיח תמונתות.. ואני מבטיחה עוד מעט אני יפרסם..( פשוט אני במחשב שאין בו את התמונות האלה..) אז יותר מאוחר... אז נוג- מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה- ואני באמנת בתגעגעתי הרבה מאוד לזה.. אוהבת הון המון.. ל.ב.ג'

LIRONSH100

New member
הבטחתי? קיימתי..-הינה שתי תמונות..

טוב אז פשוט חשבתי עלאייך ג'ון היה מגיב אם היה קורה דבר כזה- וישר הבנתי שיש לי רעיון מעולה לשתי תמונות.. אז הינה- שתי התמונות- שכתבתי בשבת.. (כן השעמום..) תהנו... (וכן האזהרה של נוג תופסת גם כאן..) *************************************** כיעורי: ג'וני, מה זה? ג'ון: אממממ אין לי מושג.... סטפ: אמא הסיגריות של אבא עצלך בתיק? כיעורי:כן בטח... למה? סטפ: סתם.... אממ אמא את לא אמרת קודם שאת צריכה ללכת ושאת רוצה שאני ישמור לך על התיק? כיעורי:כן, את צודקת, קחי את התיק אני כבר חוזרת... ג'סי: אמא מה את מטומטמת? בעצם מה אני שואל את התחתנת עם אבא... סטפ רוצה "לשמור" על הסיגריות אם את מבינה למה אני מתכוון.... ג'ון: ג'ס תפסיק לדבר שטויות.. סטפ לא מעשנת... נכון????? (מסתכל על סטפ במבט החודר שלו ומנסה להריח אותה..) סטפ: איו... אתם יודעים שאני שונאת את זה! ג'סי:אז למה לג'יסון את אמרת שאת מעשנת שנים ואני ראיתי מכתב למנהל חתום ע"י אבא שהוא מרשה לך לעשן והוא יודע על זה שתפסו אותך ונתנו לך ריתוק... סטפ:ג'-ס-י!!!!!!!!! אתה לא יודע לשתוק?????? (מתחילה להרביץ לו) ג'ון:סטפני תעזבי את הבן שלי! ג'סי למה אתה לא אמרת את זה ברגע שגילת? טוב לא משנה... עכשיו אנחנו נחזור על סטפני-ואי- אני כל כך פחדתי מהיום הזה.. -סטפ הפעם באמת את לא רואה קניון עד גיל 18! וד"א מי זה ג'ייסון? מה עם ווילי? אני דורש הסבר מה קורה בחיים שלך! סטפ: יופי גמד- תיראה מה עשית! בגללך ג'ייסון יחשוב שאני סתם עוד חנונית..ג'סי אתה כל כך מת!- אה אבא אמרתי לך ויילי ואני נפרדנו! -עכשיו יש לי את ג'ייסון... והוא מנשק הרבה יותר טוב מווילי.... ו.. עושה דברים..הרבה יותר טוב.. אה אני מתכוונת קולים מווילי- ו מה שעוד יותר בטוח הוא חושב שהלהקה המגיעלה הזו שאתה מרוח בה הם סתם מגעילים- חוץ מדוד מוקי כמובן... רגע- ג'סי אתה כזה זבל מת!!! (ממשיכה להרביץ לו...) כיעורי: ג'ון אתה עכשיו יחד עם הבת שלך מתחילים להיגמל מהדבר הזה! ג'ון: מה?????????? אבל מה אני עשיתי???? זה לא פייר!!! למה אני צריך לקבל עונש? סטפ: אממ טוב, אז עכשיו אפשר סיגריה? לא עישנתי שעה שלמה! ג'ון: (בציניות)כן,בטח.... (רציני) ד'ורתי אהובתי, את יכולה לתת לי סיגריה? אני לא עישנתי 5 שעות! סטפ:אבא אני לא יתן לך שאחטות! ג'ון: מי חשב על לתת לך לעדן? באמת שאפילו לא למאית שניה התשובה כן חלפה בראש שלי... ואי כל הדיבורים האלה על סיגריות ממש עשו לי חשק....(מחבק ומנסה לנשק את דורת'י..) כיעורי: ג'ון! מה אתה עושה דברים כאלה לייד הילדים!אני יודעת אני סקסית והכל... אבל תתאפק... ג'ון+ג'סי+סטפ:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי!!! ג'ון: BABY התכוונתי לסיגריה.... למרות שאני לא יתנגד ל... ג'ס'י: סטפ שנצוטט ביחד את הדוד האהוב שלנו? סטפ:פעם ראשונה שאני מסכימה איתך יאלה 3,4 ו.. ג'סי+סטפ:אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nogao10

New member
אוי, הזכרונות ../images/Emo6.gif......

זאת רק תמונה אחת, או תמונה מחוברת?? שיעשעת אותי!!! אני חושבת לעשות יום אחד "משפטי הקלאסיקה של הפינה", אם יום אחד יהיה לי יותר מידי זמן פנוי.... חחחחחחחחחחח, את יודעת שאת תמיד מוזמנת לעשות עוד ועוד, בעיקר אם ישעמם לך בקורס, אני אשמח לשמוע (הפסקתי לדבר בשם הפורום, מי שרוצה שידבר בשמו) היה מצחיק!!!!

LIRONSH100

New member
הינה התמונה השניה..

אני פשוט עשיתי הפסקה כי קראו לי לראות משהו... (ואי טלוויזיה- משהו שהיה כל כך חסר לי!!!) טוב אז הינה התמונה ה-2.. טוב אז רגע לפני שבאתי לפרסם- קלטתי שלא סיימתי את התמונה כמון שצריך- אז.. נוג עזרה לי עם זה.. **************************** ג'סי: O M G מה הן עושות? היי אבל הוא זקן!!! סטפ כמה זקן, הוא יותר יפה ממך.. כי בכל זאת הייתי צריכה לקבלאת הגנים הטובים שלי מאיפה שהוא.. ו.. אתה כל כך דומה לאמא.. ג'סי:היית מתה! את דומה לאמא! אני יודע מה אני יעשה.... ג'קי: להוריד לי את הדבר הזה שדומה לרומיאו מהאוזנים היפות שלי? ג'סי: ממש לא! כעבור כמה ימים... ג'ון אז ג'ס יקירי, כמה בנות הספקת להחליף השבוע? ג'סי: יותר מכרגיל! את האמת אתה הגאת לי את הרעיון אייך להגדיל.. משהו שלא היה נירא כאפשרי אבל זה בהחלט קרה! ג'ון: על מה אתה מדבר??? ג'סי: עשיתי קעקוע קטן לפני כמה ימים של כמו הסופרמן שלך רק במקום S -J ג'ון: ג'סי ג'ימס לואיס בון ג'ובי אתה עשית מה?????????????????????????????????? ג'סי: אופס..... ג'ון: כדאי שתגיד אופס, אני הולך להתקשר לדוד מוקי, אתה אמנם לא מקשיב לי, אבל תקשיב לו.... ריצ'י!!!! ריצ'י: זה לא הייתי אני!! ג'ון: מה????? ריצ'י: אה, חשבתי שזה דייב.... ג'ון: ריצ'י, תגיד לבן המטומטם שלי שלעשות קעקועים זה טעות!! ריצ'י: אני לא אשקר בשבילך... רגע, איזה קעקוע הוא עשה? (ג'ון מספר לו) ריצ'י: ג'סי!!!!!!!! אתה יודע מJ מסמן? זה סופר ג'ו!! ג'סי, אני לא מדבר איתך יותר בחיים!!! ג'סי: אוי, לא.... מה עשיתי???? דוד מוקי, איך מורידים את זה??? ריצ'י: יש רק דרך אחת להוריד את זה...... אתה צריך לשרוף לאבא שלך את השרשר בליל ירח מלא, ללכת לדייב ולגנוב לו את כל הבגדים, ולבסוף לסגוד לדוד מוקי לנצח נצחים! ג'ון: מה?????????????????? ריצ'י, אתה משקר לבן שלי!!!!!!! iריצ'י: איך אתה יודע שזה לא עובד, ניסית??? ג'ון: אמ.....אמ..... אוף, דורת'י גרמה לי לעשות קעקוע שלה על הירך!!! ג'סי: מה???? חחחחחחחחח ריצ'י: מה? חחחחחחחחח ג'ון: זה לא מצחיק! זה מכער את הגוף הסקסי שלי ג'סי: סקסי.... בטח!!! אבא, אתה ממש מצחיק!!!! לדוד מוקי, לעומת זאת..... ריצ'י: בחזרה אלייך ג'סי ג'ון: למה לי אין חברים שיגידו לי כמה אני סקסי???? ריצ'י:מה דייב לא אומר לך שאתה סקסי? אבל אתמול שמעתי אותו אומר את זה!! או שזה היה בסיוט שלי? אוף אתה רואה מה שניכם עושים לי??? אוי לא... לא.. ג'ון לא... רק לא עוד פעם... רק אל תשלח לי את דורת'י עלי... ללללאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

למעלה