ספייק

t i n k

New member
חברה שיחקתם אותה...

לא ציפיתי לכזה שירשור אכותי, ותודה על התמונות החדשות שנשמרו על המחשב שלי כמובן, אני מקווה שסמתם לב שתמונה שזזה (השנייה) שלמעלה זה במקום ספרייט- ספייק, ואין מה להגיד הוא באמת טעים... דרך אגב איפה הגלריה הזאת??? ואיך זה שלא שמעתי עלייה??? ולתוספת תמונה שלדעתי הוא נראה בה מושלם וסקסי... (כמו תמיד...)

resputin

New member
אני חייב לציין..

.. שספייק נראה מעולה עם השיער פזור קוצים. ז´תומרת, כשהוא משטיח הכל אחורה זה אולי נותן לו קצת מראה "מרושע וערפדי", אבל זה נראה ...רע... התמונה שהוא עם באפי |ספויילר| עם השיער שנראה כמו אחרי סקס פרוע ביותר הוא נראה פשוט מצויין, ונכון, כמו בתמונה ששמה טינק <..נקווה שה נכון..> הוא נראה קצת הומו <לא שזה רע, אני נטול בעיות עם אנשים.>, אבל הוא נראה מצויין. וכן, אני סטרייט, סטרייט שאוהב את ספייק עם קוצים.

תודה תודה...

המממ איזו תמונה סיקסית. הגלריה שממנה גנבתי את רוב התמונות http://www.angel-buffy.de/spikefanlisting/gallery-eng.shtml

Shades Of God

New member
אגב ספייקי!!

ראיתי אותו לפני כמה ימים ב"אנדרומדה" ב-axn חמוווווווודדדדדדד.

t i n k

New member
תודה תודה תודה אני מאוהבת בך עכשיו!

נכנסתי לכתובת שנתת ואו מי גאד!!! איזה תמונות מדהימות של ג´ימס, עכשיו אני מאוהבת בו יותר!!!!! תודה רבה!

Lizz

New member
תמונה שגורמת אושר רב

למרות שמאחר וזה ג´יילס, הייתי מהמרת על תה דווקא :)

Darth Rosenberg

New member
וודאי שזה תה...

רואים את הפתיל של התיות בספל של ג´יילס (תפתחו את התמונה בגודל מלא ותראו בבירור)

Buffybot

New member
חיובי

אכן יש לו עגיל. טוני די צעיר ברוחו. הוא אפילו לא צריך משקפיים במציאות. מאמי של בנאדם

למעלה