ספייקס

rockninja

New member
ספייקס

מישהו יכול להמליץ על שירים טובים של ספייקס? אני יודע שהוא DJ אז לא איכפת לי אם טראנסים או סתם קטעי סקראצ'ינג או אפילו רצועות שלו אני פשוט רוצה לשמוע משהו שלו כי כולם פה כל הזמן מדברים עליו ואין לי מושג אם הוא סופרים או לא

lr333

New member
אתה רוצה שירים מ

מדיסק הסולו שלו או בזה שהוא מארח את כל הסצינה?

lr333

New member
אני רואה שבסוף

פירסמת את התמונה הזאת של *מאש*

rockninja

New member
כן, מעניין אם הם יצליחו למצוא אותו

בתמונה מסתתר עד שהראו לי הייתי בטוח שזה סתם שידה אז מה נסגר עם אתמול?

lr333

New member
הייתי בטוח שזה מירו

אבל שמתי לב לאף. אתמול נגר עם מנעול רב בריח חזק שלא יליחו לפתוח וגם יש מנעול עם קוד.

rockninja

New member
אתמול סגרת את הבאסטה

אז בטח ראית את הקוד מה הקוד? *שיעול*

lr333

New member
כן ראיתי

אבל דיברתי עם שלשום (יום ראשון) לא מסכים לתת לך את הקוד מצטער....

rockninja

New member
מה?!

שילשום מת מזמן רגע אוקיי בוא נמשיך נו אל תהיה כזה תן את הקוד אני תמיד נותן לך מספרי טלפון של מקלטים ואתה אף פען לא מוכן לשתף במחקרים שלך AKA אינסטיטוטס או משהו כזה אבא שלי גמר תואר במשפטים עכשיו הוא עו"ד איזה סבבה זה הא? לא רוצה להשוויץ אני פשוט שמח בשבילו... מסב נחת... "פעם טובי אמר לי מה זה אז אמרתי לו זה שימלה" חה חה חה חה חה חה זאת לולוווווווווווווו נו תן על תהיה חרמוני יא סלסלה

rockninja

New member
ככה? סבבה

אני לא יכול להיות באותה כת עם מישהו שלא מוכן לשתף בקוד של אתמול בגלל שלשלום יש התנגדות זה טירוף זה נשמע לך הגיוני??? כל מי שאני אומר לו את זה אומר שזה טירוף ראסמי צודקים זה טירוף לא לתת את הקוד של אתמול בגלל כזאת סיבה די אי אפשר ככה אני עוזב את הקיקס

lr333

New member
אוקיי

סבבה אם תשכנע את שלשום אני אתן לך ד"א דיברתי עם שנה שעברה והיא אמרה שאני צודק גם אני עוזב תקיקס הקיקס התפרק!

rockninja

New member
1 באפריל!!!

לא באמת רציתי את הקוד למנעול של אתמול למרות שכולם האמינו והציפו אותי במסרים במיוחד כמה שאני לא יציין את שמם, . Qix אימפריה!

למעלה