ק ק ו ק י ו ת New member 5/4/04 #37 פסטט נטע..קבעתי לנו תור אצל גלית לוי צריך להכין שמלות לחתונה של ספייסי ויונית ואגב...קולות ירי ורוגטקות מעירים אותו יופי
פסטט נטע..קבעתי לנו תור אצל גלית לוי צריך להכין שמלות לחתונה של ספייסי ויונית ואגב...קולות ירי ורוגטקות מעירים אותו יופי
S Space Slider New member 5/4/04 #43 קוקי.... ספלאששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אמרנו לא מזכירים את המילה חתונה! כשאני בסביבה.. בלקסיקון שלי המילה חתונה= run for your life
קוקי.... ספלאששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אמרנו לא מזכירים את המילה חתונה! כשאני בסביבה.. בלקסיקון שלי המילה חתונה= run for your life
S Space Slider New member 5/4/04 #51 עכשיו שיונית עצבנית.. אפשר לקרוא לנטע... נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בואי בואי צלמי את יונית בקריז.. נראה איך את בתור צלמת.. אבל תפסי את כל הזוויות
עכשיו שיונית עצבנית.. אפשר לקרוא לנטע... נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בואי בואי צלמי את יונית בקריז.. נראה איך את בתור צלמת.. אבל תפסי את כל הזוויות
ק קוקיייי תמיד צודקת New member 5/4/04 #53 ספייס....נכון שהתגעגעת? נכון שהתגעגעת לתחושה של השפיץ של הנעל שלי בועט בך???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ספייס....נכון שהתגעגעת? נכון שהתגעגעת לתחושה של השפיץ של הנעל שלי בועט בך???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
N neta16 New member 5/4/04 #56 רגעעעעעעעעעעעע תעמוד בשקט רגע רגעעעעעעעע רגעעעעעע הנהההה ספייסי יש לך תמונה יפה.......... רק חבל שהמכנס היה למטה....... {סתם בשביל הקטע.....בוקסר עם לבבות כבר לא..זה כבר פסה ממזמן...}
רגעעעעעעעעעעעע תעמוד בשקט רגע רגעעעעעעעע רגעעעעעע הנהההה ספייסי יש לך תמונה יפה.......... רק חבל שהמכנס היה למטה....... {סתם בשביל הקטע.....בוקסר עם לבבות כבר לא..זה כבר פסה ממזמן...}
ק קוקיייי תמיד צודקת New member 5/4/04 #59 ../images/Emo12.gif נטע אני מאוד מקווה שלא קלטו את הראש שלי ליד התחתונים....
S Space Slider New member 5/4/04 #60 אמממממממ... לא!!!!!!! תחליפי מהר נעליים מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ! וזה לא לוויכוח! להחליף!
אמממממממ... לא!!!!!!! תחליפי מהר נעליים מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ! וזה לא לוויכוח! להחליף!
N neta16 New member 5/4/04 #39 חחחחחחחחחחחחחחח אוקי אוקי אם אתה רוצה קולות כאלה אישתך {יונית} תעניק לך אותם אבל אני יכולה להיות הצלמת....
חחחחחחחחחחחחחחח אוקי אוקי אם אתה רוצה קולות כאלה אישתך {יונית} תעניק לך אותם אבל אני יכולה להיות הצלמת....
S Space Slider New member 5/4/04 #46 רגע אחד !!!! ממתי בדיוק צריך להיות נשוי בשביל לקבל כמה קונצרטים על הבוקר ?!?!?!? זה חוק חדש או משהו כזה ולא עידכנו אותי?!?! אני מוחא! אבל נטע...ממתי בדיוק את התחלת לצלם קונצרטים ? יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו?
רגע אחד !!!! ממתי בדיוק צריך להיות נשוי בשביל לקבל כמה קונצרטים על הבוקר ?!?!?!? זה חוק חדש או משהו כזה ולא עידכנו אותי?!?! אני מוחא! אבל נטע...ממתי בדיוק את התחלת לצלם קונצרטים ? יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו?
N neta16 New member 5/4/04 #47 אולי לא עידכנו אותך.... חחחחחחחחחחח אולי לא שמעת עלייי אבל שלום אני אציג את עצמי א.א נטע את יונית בע"מ צלמים לכל אירוע מרגש קונצרטים חתונות בר מיצוות... ואנחנו ניהיה שם....
אולי לא עידכנו אותך.... חחחחחחחחחחח אולי לא שמעת עלייי אבל שלום אני אציג את עצמי א.א נטע את יונית בע"מ צלמים לכל אירוע מרגש קונצרטים חתונות בר מיצוות... ואנחנו ניהיה שם....
י יונית ת ת 19 New member 5/4/04 #50 מה זה משנה מה... העיקר שיהיו קונצרטים...))))))))) אווווווחחחחח הולכת להביא את השוט שקוקי קנתהההההההההה ספייס חכה לי במיטה מאמי ))))))
מה זה משנה מה... העיקר שיהיו קונצרטים...))))))))) אווווווחחחחח הולכת להביא את השוט שקוקי קנתהההההההההה ספייס חכה לי במיטה מאמי ))))))
S Space Slider New member 5/4/04 #52 טוב אני חושב.... שהגיע הזמן שאני אקנה לעצמי כרטיס טיסה לחלל... ופשוט אשאר לי שם עם עצמי.. הכיטוב עם עצמי נטע את גם מצלמת טיסות לחלל?
טוב אני חושב.... שהגיע הזמן שאני אקנה לעצמי כרטיס טיסה לחלל... ופשוט אשאר לי שם עם עצמי.. הכיטוב עם עצמי נטע את גם מצלמת טיסות לחלל?
ק קוקיייי תמיד צודקת New member 5/4/04 #54 חחח אני באה איתךךךךךךךךךך אין מצב אתה הולך לבדדדדדד איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
S Space Slider New member 5/4/04 #55 המצב קשה משחשבתי... איזה מהמילים "עם עצמי"... לא הבנת טוב שלא נכנסת בניק "יד שמאל של חול"...כי אז בכלל הייתי קפוץ ממגדלי עזריאלי. פסיכית
המצב קשה משחשבתי... איזה מהמילים "עם עצמי"... לא הבנת טוב שלא נכנסת בניק "יד שמאל של חול"...כי אז בכלל הייתי קפוץ ממגדלי עזריאלי. פסיכית
ק קוקיייי תמיד צודקת New member 5/4/04 #58 בטח שהבנתי מאמי.. אני חלק בלתי נפרד ממך רק שאתה חי בהכחשות למציאות יקירי אבל יהיה בסדר בכל אופן בקשר ליד שמאל של חול, עזוב היא משומשת מידי... בשבילך אני אשיג יד חדשה איך אני??
בטח שהבנתי מאמי.. אני חלק בלתי נפרד ממך רק שאתה חי בהכחשות למציאות יקירי אבל יהיה בסדר בכל אופן בקשר ליד שמאל של חול, עזוב היא משומשת מידי... בשבילך אני אשיג יד חדשה איך אני??