ספיייסי....

פסטט נטע..קבעתי לנו תור

אצל גלית לוי צריך להכין שמלות לחתונה של ספייסי ויונית ואגב...קולות ירי ורוגטקות מעירים אותו יופי

Space Slider

New member
קוקי....

ספלאששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אמרנו לא מזכירים את המילה חתונה! כשאני בסביבה.. :) בלקסיקון שלי המילה חתונה= run for your life

Space Slider

New member
עכשיו שיונית עצבנית..

אפשר לקרוא לנטע... נטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בואי בואי צלמי את יונית בקריז.. נראה איך את בתור צלמת.. אבל תפסי את כל הזוויות :)

ספייס....נכון שהתגעגעת?

נכון שהתגעגעת לתחושה של השפיץ של הנעל שלי בועט בך???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

neta16

New member
רגעעעעעעעעעעעע תעמוד בשקט רגע

רגעעעעעעעע רגעעעעעע הנהההה ספייסי יש לך תמונה יפה.......... רק חבל שהמכנס היה למטה.......
{סתם בשביל הקטע.....בוקסר עם לבבות כבר לא..זה כבר פסה ממזמן...}

Space Slider

New member
אמממממממ...

לא!!!!!!! תחליפי מהר נעליים מהרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ! וזה לא לוויכוח! להחליף!

neta16

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אוקי אוקי אם אתה רוצה קולות כאלה אישתך {יונית} תעניק לך אותם אבל אני יכולה להיות הצלמת....

Space Slider

New member
רגע אחד !!!!

ממתי בדיוק צריך להיות נשוי בשביל לקבל כמה קונצרטים על הבוקר ?!?!?!? זה חוק חדש או משהו כזה ולא עידכנו אותי?!?! אני מוחא! אבל נטע...ממתי בדיוק את התחלת לצלם קונצרטים ? יש משהו שאת רוצה לשתף אותנו?

neta16

New member
אולי לא עידכנו אותך....

חחחחחחחחחחח אולי לא שמעת עלייי אבל שלום אני אציג את עצמי א.א נטע את יונית בע"מ צלמים לכל אירוע מרגש קונצרטים חתונות בר מיצוות... ואנחנו ניהיה שם....

מה זה משנה מה...

העיקר שיהיו קונצרטים...:)))))))))) אווווווחחחחח הולכת להביא את השוט שקוקי קנתהההההההההה ספייס חכה לי במיטה מאמי :)))))))

Space Slider

New member
טוב אני חושב....

שהגיע הזמן שאני אקנה לעצמי כרטיס טיסה לחלל... ופשוט אשאר לי שם עם עצמי.. הכיטוב עם עצמי :) נטע את גם מצלמת טיסות לחלל?

Space Slider

New member
המצב קשה משחשבתי...

איזה מהמילים "עם עצמי"... לא הבנת :) טוב שלא נכנסת בניק "יד שמאל של חול"...כי אז בכלל הייתי קפוץ ממגדלי עזריאלי. פסיכית :)

בטח שהבנתי מאמי..

אני חלק בלתי נפרד ממך :) רק שאתה חי בהכחשות למציאות יקירי אבל יהיה בסדר
בכל אופן בקשר ליד שמאל של חול, עזוב היא משומשת מידי... בשבילך אני אשיג יד חדשה:) איך אני??

למעלה