ספיייסי....

ספיייסי....../images/Emo140.gif

ספייסי :) המון המון מזל טוב..
של מה שאתה מצפה לו, חולם עליו יתגשם (בעיקר זה שחול יחנק ) ובהצלחה בעבודה ובכלל :) אוהבת המוןןן אתה ממש מקסים :) יונית.

Space Slider

New member
יו יו יו ניתתתתת ../images/Emo24.gif

הלו הלו יונית...{ הורסת המיקים} תודה על הברכה..מרגש {מביא טישו} ואחרי שניבגתי את המדעות מהתרגשות וקינחתי את האף.. כל מה שנשאר לי זה להגיד לך להתקרב...עוד קצת....עוד טיפה...זהו!
ואם זה לא מספיק אז...

Space Slider

New member
אממממממממממממממממ.....

don't push it יונית
טוב כמה את מוכנה לשלם...?

Space Slider

New member
הצעה מאוד מעניינת....

טוב בהחלט מפתה מה שאמרת... אז נעשה דבר כזה.. קודם תחנקי את חול...ואחרי זה..את תקבלי יותר מעוד אחת.. מילה של Space
בהצלחה! :)

1 ח ו ל

New member
יווווווו ../images/Emo12.gif

שו לחנוק ? מה לחנוק הא ??!! אהה... את מתכוונת ל "לחנוק" אותי בחיבוקים ונשיקות...
(האייקון לא קשור אבל סתם בא לי אז סתמו) הקיצר, מזל טוב ספיייצ'יק (עגלוני) ואני מקווה שעכשיו כבר סוף סוף יתחלף לך הקול ...
חול

חול חול חול...........

הכוונה היא לחנוק עם הידיים והאצבעות עד שלא תנשום יותר ולא תיהיה בין החיים. ולספייס יש קול חמוד! שב בשקט!

Umm Shanti

New member
אפשר להצטרף?

חח מזל טוב איש יקר ואמיתי. מי יתן וכל השנים הטובות שמאחורייך, יהיו כאין וכאפס לעומת השנים שלפנייך. וגם פסח שמח באותה ההזדמנות. אום שאנטי - כי זה מה שמתחבר...

Space Slider

New member
סםםםםםםםם :)

הלו הלו איש.. :) גם אני משום מה לא מצליח להתחבר אבל חפיף.. עברנו את פרעה..נעבור גם את זה { או שלא..השרתים של תפוז בעייתים} בכל מקרה..שיהיה לך אחלה חג שמייח וכשר שבעולם :) ותודה על הברכה.
ויונית.. ככל שתשתדלי יותר..תקבלי יותר..

../images/Emo65.gif ספייסייייייייי ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמייח ילד מי יתן שהחיים יחייכו אליך תמיד שהשמש תמיד תזרח לך ושתוכל להגשים את כל החלומות שלך אוהבת קוקי

אוווחחחחחח ספייסיי...

רק אל תשכח להביא את זה היום בערב.... יהיה לי אחלה לילה ולך אחלה מומולדת.... נחדש לך את המתנה ... ביחד!
רצה..... ללבוש בגדי עור....אווחחח

תן לה בקוקיות תן לה במצה../images/Emo6.gif

חג שמח קוקיות ושלא תתקרבי!!!!
חג שמח לכוווולם.... קוקיות אני חשבתי להחביא לך ת'אפיקומן ואם תמצאי ורק אם... ניתן לך בקר קר קר טונאזזז

מתבiננת

New member
וואוו.... הממממ...

לוידעתי ...
מפה
לשם.... גמני אצטרף לאיחולי מומולדת שמח

למעלה