ספיידרמן

bellyboy

New member
ספיידרמן

והנה חלק מאוסף הספיידרמנים לכל המעוניין דניאל

The Human Torch

New member
יפה מאוד...

יכול להיות שאהיה מעוניין בספיידרמן או וונום אחד, ברגע שתעלה את הכל אני אחליט מה אני רוצה. אני בעיקר מעוניין בדמויות קומיקס. אולי כדאי שתשים את כל התמונות באותו שרשור אבל, אחרת זה יכול להציף את הפורום.

Wing Chan

New member
אולי מעוניין- שאלה

לונום הזה, שהקפתי בעיגול, כמה מיפרקים יש לו בערך? הוא מסוגל ליצור תנוחות שונות או שהוא רק מסוגל להזיז את הזרוע מעלה-מטה ? תודה מראש

bellyboy

New member
אוקיי

הוונום הזה הוא עם מפרקים רגילים כתפיים ידיים רגליים ראש אבל כשמוחצים לו את הרגליים הפה שלו נפתח. די מגניב!! מעבר לזה יש שני שייפשיפטרס מאחורה ליזרד וספיידרמן. ושני וריאנטים של ספיידר סנס ספיידרמן( הכהים יותר) הספיידרמן שליד הוונום שסימנת הוא ספיידרמן בחליפה מהחלל שיש לו וגם לספיידרמן בכחול הכהה מן חתיכה שייוצאת מהבטן והיא מן קור עכביש כזה מפלסטיק שהוא מטפס עליו... יש לי גם ספיידרמן 10 אינץ. דניאל

Wing Chan

New member
המפרקים של ונום

ברגליים, יש לו רק בהתחלה של הרגל או גם בברכיים? והאם בתחילת הברך קיים מפרק שיכול לגרום לרגל להסתובב? אם תוכל לצלם לי אותו לבד או משהו, עושה פוזה כלשהי (למשל כריעה), זה יהיה מעולה.
תודה ומצטער על הטירטור

למה זה רלבנטי שתדע שעל

הרבה פיגרס היום רושמים את כמות המפרקים לדוגמא על ונום שאני קניתי היה רשום שיש איזה 30 מפרגים או משהו

למה ציניות:|

הבן אדם אומר שזה מצחיק אותו, לדעתי זה מאוד רלבנטי בשיקול של קניה לפעמים, פיגרס עם מפרקים בודדים בעיני רבים פחות שווה \איכותית מפיגרס עם הרבה מפרקים

Wing Chan

New member
../images/Emo3.gif

אל תתייחסו יותר מדי אני לאו דווקא מחשיב דמות לשווה יותר אם יש לה יותר או פחות מיפרקים או המפרקים עצמם איכותיים יותר או פחות, אני פשוט פריק של מיפרקים\ארטיקולציה

רוצה שאני אשאיר אותך עם הדוק אוק'

שלי , בחדר לבד יש לו 28 מפרקים הוא יכול להזיז גם את הקצה של הנעל איפה שהאצבעות רגלים זה כל כך מגרה :p

bellyboy

New member
Kiss

4 דמויות מקיס כולל סטנד שמרכיב את השם של הלהקה ,כולל כל האביזרים הנלוים תופים גיטרות מיקרופון וכ'ו 240 ש"ח הדמויות לא ימכרו בנפרד עמכם סליחתכם דניאל

למעלה