ספיידרמן?

ספיידרמן?

כעט שסמולוויל בדרכה לסיום, האם לא הגיע הזמן לתת סדרה בסגנון לגיבור על של חברה אחרת, שהוא הדבר הגדול ביותר במרוול (בעוד ספורמן הוא הדבר הכי גדול בDC). אזס הנה שאלה, בתור אדם שאוהב את ספיידי כבר אלפי שנים, האם שווה שתהיה סדרה המבוססת על ספיידרמן. תחשבו על זה, ספיידי די מזכיר את סופרמן בהרבה מובנים, והיה מגניב לראות את ספיידי על המסך הטלוייזיה. אז בגלל זה חשבתי לכתוב פרק פיילוט לסדרה ורציתי לשתף את הפורום הזה, למה דווקא פה? כי אני חושב שאם יום אחד תהיה סדרה של ספיידי יהיה נחמד עם CW יהיו אחראים לה וישקיעו בה כמו שהשקיעו בסמולוויל בתחילת דרכה. אז הנה השאלה הראשונה מתוך שאלות רבות: מי לפי דעתכם צריך לגלם את ספיידי. עוד שאלה: האם בעונה הראשונה ספיידי ישר הופך לספיידי (כלומר שהוא כבר לובש את החליפה), או שלמשוך את זה קצת. מקווה שהכול מובן.

Superboi

New member
לדעתי,../images/Emo59.gif

לא נראה לי שמישהו יפיק סדרה כזאת. בניגוד לסופרמן, את העבר של ספיידרמן הציגו בסדרה המצויירת. בסמולוויל חשפו דברים שלא הזכירו בשום מקום אחר (לא?). חוץ מזה שספיידרמן קיבל את הכוחות שלו בבת-אחת, ע"י עקיצה של עכביש, וסופרמן נולד עם זה וגילה את הכוחות בשלבים. וגם המטאורים השפיעו על המון אנשים, ככה שיש עלילה. וזה בעצם עונה על השאלה האחרונה שלך. אם אתה עושה סדרה על ספיידרמן, אין טעם להציג מה שהיה לפני שהוא קיבל את הכוחות, אז בעצם כבר בעונה הראשונה הוא יהפוך לספיידרמן.

slayer510

New member
זה יהיה דווקא נחמד!

תשובות: 1. לפי דעתי, טובי מגווייר צריך לגלם את ספיידרמן. כמו שהוא גילם אותו בסרטים, אני בטוח שהוא יעשה עבודה טובה גם בסדרה. 2. לא בהכרח, זה יכול להיות קצת כמו בסמולוויל שהוא מגלה את הכוחות שלו בעונות הראשונות ובעונות האחרונות יהיה עליו לעשות צעדי ענק ולקבל את ייעודו כספיידרמן, איש העכביש!

slayer510

New member
אופס סליחה

לא שמתי לב שרשמת שאתה חושב לכתוב פרק פיילוט. טוב בקשר לשחקן, אז אני לא יודע.

קאסט שחשבתי עליו

זה משהו זמני, אבל שימו לב: חשבתי לגנוב כמה שחקנים מסמולוויל ולהעביר אותם לסדרה הדימיונית הזו, בהנחה שמישהו בהוליוודקורא בפורום הזה. ספיירמן/פיטר פארקר-השחקן שמגלם את ג'ימי אולסן בסמולוויל. הם די דומים, שניהם נראים אחלה עם מצלמה, שניהם חנונים ושניהם נראים גם מגניבים. אני חושב שבשביל ספיידרמן השחקן הזה הוא ממש מושלם. לא זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שזה ארון אשמור או משהו. בכל מקרה אפשר גם לעשות באחד הפרקים בעונות המאוחרות פרק בו ספיידי נלחם נגד המשובט שלו, ואפשר לחסוך כסף ולהביא את התאום של השחקן הזה (סתם משהו שחשבתי עליו). מרי ג'יין ווטסון-אריקה דורנס (לואיס בסמולוויל) הארי אוסבון-השחקן שמגלם את לקס בסמולוויל, יש משהו דומה בין שתי הדמיות האלה, ואני חושב שזה יכול להיות נחמד. ואם כבר, את אבא של הארי, הגובלין הירוק יגול לגלם ג'ון גלובר (ליינל). מה דעתכם?

julie90

New member
ל"שחקן שמגלם את לקס"

קוראים מייקל רוזנבאום

handlessman

New member
יפה יפה...

באמת נראה לי שטובי מגוויר פחות מתאים, כי צריכים מישהו שיראה יותר נערי, ואהרון אשמור (כן ככה קוראים לו) ממש מתאים...

שיר הפתיחה שיצרתי לסדרה

משהו שיצרתי אתמול, שיר פתיחה ראשוני לסדרה. בנתיים יש בסדרה רק 4 שחקנים, אבל עוד כמה שעות אני אכין אחד חדש שיתאים לעונה הראשונה. יש גם כמה קטעים עם גרפקיה של שלוש וחצי אגורות, אבל זה בגלל טריילר מעפן של ספיידרמן שהורדתי, לא היה לי ממש הרבה חומר לעבוד איתו. אבל אני מבטיח שבקרוב מאוד יגיע שיר פתיחה מכובד ותר, אבל בנתיים זה הבסיס. תהנו... הנה קישור: http://www.youtube.com/watch?v=dyxBh3RGcaQ

julie90

New member
איזה יפה זה!

חח אהבתי!
רק ה"סמולוויל" בהתחלה קצת תקוע.

E J Wells

New member
דעתי בנושא...

בקשר לספיידר-מן מהתחלה חשבתי שטובי לא מתאים לסרט ובכללית לא אהבתי את הליהוק. עכשיו בקשר לסידרה, כבר הייתה סידרה על ספיידר-מן בעבר וכן זה היה דיי מצחיק באותה מידה שהיו סדרות לוונדר-וומן ולבאטמן. הסידרה הLIVE היחידה שאיכשהו קשורה למארוול היא לא אחרת מאשר פרוייקט X שהצליחה דיי טוב. לפי מה שאני יודע בקרוב יוצאת עוד סידרת LIVE והיא על אחד הגיבורים האהובים עליי בשם Moon Knight. חוזרים לסידרה : בקשר לליהוק שלך, סלח לי אבל דיי טיפשי לקחת שחקנים מסמולוויל ועדיף לבנות את זה על שחקנים צעירים ופחות מוכרים. אני אישית חושב שלמארוול יש גיבורים יותר מתאימים כי לראות את ספיידי שלנו מטייל מקיר לקיר זה לא הדבר הכי מעניין אם לומר את האמת. בתחום סדרת הנוער ספיידר-מן יכל להצליח במספר רשתות אך אם אנחנו הולכים על גיבור שעלול להביא הרבה רייטינג אז זה לא אחר מ"קפטן אמריקה" הוותיק. בכל מקרה נכון לעכשיו התוכניות של MARVEL בנוגע לסדרת LIVE הן Moon Knight. אם נחזור לDC אז הם ניסו שנה שעברה לעשות עוד סידרה עם "אקווה-מן" דבר שלא הצליח ואפילו לא הועלה לשידור (אך לפחות הפיילוט הודלף) ולאחר מכן היו שמועות על "החץ הירוק" הלא הוא אוליבר קווין. עוד מידע נחמד בנוגע לMARVEL וDC זה שהם נכנסות למשחקי האונליין ב2008. מייקרוסופט בשיתוף עם החברה שיצרה את COH הולכת ליצור משחק רשת המוני בעולם של MARVEL. סוני בשיתוף עם WB הולכת ליצור משחק רשת המוני בעולם של DC. כמובן שחברות הקומיקסים גם בשיתוף שם P: זה כל מה שנותר לי לומר.

כן גם זה הולך להשתנות

ברגע זה ממש הפתיחה החדשה מעורכת, תנו לי כמה שעות וזה מגיע. ותודה.

הפתיחה החדשה

אחרי שעות של יצירה וסבלות מדהימה כדי לייצר משהו שכזה, הפתיחה החדשה של ספיידרמן הגיעה... http://www.youtube.com/watch?v=0v3fj8KiYSo תהנו...

handlessman

New member
יפה...

אבל עדיין נגיד קטעים כמו הקטע שקלארק רוכב על הטיל, זה לא קשור... אבל באמת ממש יפה, רואים שהשקעת...

julie90

New member
זה אפילו יותר יפה מהקודם!

עכשיו הפתיחה ממש במקום
ואני מסכימה עם handlessman שטום וולינג באמת קצת לא קשור. נ.ב - השיר מהמם! מי המבצע ומה שם השיר?

תודה רבה

הסיבה שטום ווילינג מופיע זה בגלל שתפעילו את הדימיון ותחשבו שזה הוא פיטר פרקר, תחשבו שטום הוא ארון אשמור. דרך השיר: Ana Johnsson - We Are זה הפסקול של ספיידרמן 2

handlessman

New member
עזוב, זה כבר מורכב מדי...

לדמיין את טום שהוא ארון שהוא פיטר... עצה - פשוט תוריד את זה ושים עוד קטע של ספיידרמן, או שתסיים עם קטע של ארון שיכול להיות קשור...

Systemnir

New member
זה קצת שונה וקצת בעייתי מבחינת תסריט

אוקיי תחשוב על זה ככה, סופרמן, הסיפור הגדול והמרכזי מתמקד יותר בחייו כבוגר, לכן אפשר לפתח את העלילה בלי סוף בנוגע לחייו כצעיר, נכון? כמו באטמן. אבל ספיידרמן, הסיפור מתחיל מההתחלה עד הסוף, שעוד הכביש נתן לו את הביס הקטן שגרם לו להיות העכביש הכי מפורסם בעולם הקומיקס. לכן אי אפשר לפתח את העלילה עד אין סוף כמו סופרמן או באטמן. כי אם ירצו לעשות איזושהי סדרה על ספיידרמן זה ישנה הכל לגמרי. לדוגמא, כמו כל הסדרות המצויירות של ספיידרמן היו על הסיפור האמיתי שכבר כולם מכירים ולא על סיפור חדש או תפניות חדשות. בסמולוויל יכלו לעשות את זה, כי כל הסרטים וכל הסיפורים היו בשלב מאוחר יותר בחיים של סופרמן.

למעלה