ספיידרמן 3 - הסרט

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

chicken little

New member
אוקיי../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

אבא של אדי ברוק ואבא של פיטר פארקר עבדו על החליפה של ונום בתור תרופה לסרטן,ויותר מאוחר גילו שהחליפה של קאראנג' היא בדם של פיטר פארקר שרצתה להתאחד עם החליפה של ונום.

DDN

New member
אבל עדיין,

פיטר פארקר הוא לא קארנאג', קאסידי הוא קארנאג'. כל החליפות האלה התחילו מפיטר. .. ..

spidey 82

New member
אתה מבלבל בין יקום מארוול

ליקום אולטימייט. ביקום מארוול פיטר הביא עימו את הסימביוט בתום Secret Wars כתלבושתו החדשה, בלי שהיה מודע ליכולותיו ההרסניות. לאחר שגילה זאת, ריד ריצ'רדס סייע לו להיפרד ממנה. הסימביוט נשמר במבחנה, אך הצליח לברוח ולהסתתר בארון של פיטר. הוא השתלט עליו שוב, אך פיטר הצליח להיפרד ממנה בעזרת פעמוני כנסייה (הסימביוט פגיע בפני צלילים גבוהים). אדי ברוק התפלל באותה כנסייה לאחר שפוטר מהדיילי ביוגל בגלל ספיידר-מן. הסימביוט מצא שותף חדש וונום נולד. קארנג' הוא "צאצא" של הסימביוט. לאחרונה הופיע טוקסין, "צאצא" של קארנג'. (בנוסף לקישורים בהודעה, הוספתי 2 קישורים ל-2 הגרסאות האחרונות של ונום)

El ad

New member
בן ריילי השיבוט של פיטר פארקר

באמת לבש פעם את החליפה של קארנאג'.

קמגארו

New member
נישמע טוב רק דבר אחד......

טובי מגוויאר עדיין משחק את פיטר או שהוא כבר הוחלף ? הוא כ"כ גרוע זה מעצבן אותי >< חוץ מיזה הסרט ניראה ממש שווה מתי הוא אמור לצאת ? ומתי כבר יוצא אקסמן 3 ? ראיתי לזה פירסומות ברבחן זה היה כזה שווה אני וחברות שלי התחלנו לקפוץ מאושר.

DDN

New member
לצערי הרב,

SERET.CO.IL לא עולה לי, ושם רשום עוד כמה שבועות זה מגיע. אבל לפי IMDB זה נמצא בשלבי אחרי הפקה: http://www.imdb.com/title/tt0376994/ וצפוי ל2006 (כנראה קיץ)

DDN

New member
עלה! קישור בפנים

http://www.seret.co.il/movies/s_movies.asp?MID=1925

DDN

New member
אבוי, אתה קורבן של הטלויזיה

והקולנוע, שעושים עבודה נהדרת בלמחוק את קיומה של הדמות הכל-כך משמעותית בחייו של ספיידרמן, כמעט כמו הדוד בן. גוון סטייסי היא החברה המיתולוגית של פיטר פארקר. הוא חיזר אחריה במשך הרבה זמן, ובסוף הם נהיו זוג. בחוברת AMAZING SPIDERMAN 121, הגובלין הירוק רצח אותה, דבר שעיצב את הדמות של ספיידרמן שאנחנו מכירים היום. מרי ג'יין ווטסון הייתה חברתה הטובה של גוון סטייסי ויצאה עם הארי אוסבורן באותו זמן. לאחר מותה של גוון, ומותו של אביו של הארי, נורמן, הארי שקע בדכאונות וסמים, ומרי ג'יין ניסתה לנחם את פיטר, ואז גם הם נהיו זוג, ופיטר גילה שהיא תמיד ידעה שהוא ספיידרמן (הם היו שכנים, והיא פשוט הייתה רואה את ספיידרמן יוצא מהחלון)

BaSTArD077

New member
*____*

זה פרט שאף פעם לא ידעתי,תודה אפשר תמונה ^^

DDN

New member
מה שקרה הוא,

שהגובלין זרק אותה מגג בניין גבוה, פיטר הצליח לתפוס אותה עם הקורים.

BaSTArD077

New member
רגע..

אז אם היא מתה לפני שמרי ג'יין הגיעה,איך מחזירים אותה עכשיו
זאת לא העלילה המדויקת

למעלה