ספיידרמן 3 - הסרט

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
ספיידרמן 3 - הסרט

אוקיי, אז אנחנו יודעים שטופר גרייס (אריק מ"שנות ה70") ישחק את אדי ברוק (ונום), אנחנו יודעים שאיש החול יופיע, ועכשיו השמועה אומרת שבסרט תופיע, פעם ראשונה שידועה לי בסדרה/סרט של ספיידרמן: גוון סטייסי! מה דעתכם על השילוב הזה לסרט? אה כן, שכחתי, עוד שמועה אומרת שהארי אוסבורן יהפוך להובגובלין בסרט הזה. אז יש לנו: 1 גיבור - פיטר פארקר/ספיידרמן 2 בחורות יפות - מרי ג'יין ווטסון וגוון סטייסי 1 נבל נורא - וונום 1 נבל/ידיד - סאנדמאן 1 נבל בפוטנציה - הארי אוסבורן/הובגובלין. ואת דעתי אומר על סאנדמן: בתור אחד שקרא את הקרב שלו נגד פיטר פארקר, כשסנדמן עוד היה רע (בחוברות שתורגמו לעברית בשנות ה80, זה יוצא AMAZING SPIDERMAN מוקדם מאוד), אהבתי את הדמות שלו. כשהוא הפך להיות טוב, ואחד שמכבד את ספיידרמן, אהבתי אותו יותר. מי איש החול שיופיע כאן?

Aeon

New member
כל עוד וונום מופיע...

הכל סבבה
יש עוד זמן עד שהסרט יגיע
...

DDN

New member
אומרת וונום

ושמה תמונה של סאנדמן? אני כבר ציפיתי לראות את וונום בהוד לשונו. אבל אהבתי את התמונה.

Aeon

New member
סאנד מן יהיה בטח גולת הכותרת

של הסרט... רציתי להיות רלוונטית... וונום עדיין נשאר אהבתי הנבלית הראשונה

DDN

New member
זה מפחיד!

השיתופן של וונום על הגוף של וולברין. רעיון מגניב. יש לך עוד כאלה?

Aeon

New member
אה... לא...

זו תמונה מקורית... קשה לי להאמין שתמצא, גם אם תחפש תמונות דומות... ז"א זו בטח הייתה יציאה חד פעמית של מרוול.

DDN

New member
באמלגם היו דברים משעשעים כאלה

פחות מוצלחים לדעתי, אבל משעשעים. שם וולברין היה יחד עם באטמן. DARKCLAW אני חושב היה השם. מה זאת אומרת "תמונה מקורית"?

DDN

New member
מאיזה קומיקס בדיוק?

אשמח להפנייה. יש לך אותו וסרקת את התמונה?

Aeon

New member
לא לא...

יש אתר שקוראים לו קורביס (corbis) וזה אתר של תמונות מקצועיות של צלמי על. יש שם תמונות של כמעט כל דבר ובאיכות גבוהה מאוד. לאחרונה, קורביס משתף פעולה אם מרוול, כלומר כל קרקטר שתחפש שם, תהיה לו בקורביס תמונה תנסה להקליד במנוע Marvel Comics ותראה בעצמך, כמובן שהתמונות גולשות באופן ברור ישר מהאתר הרישמי של מרוול ז"א ישר מהקומיקסים עצמם...

El ad

New member
טופר גרייס ישחק את ונום?

איזו בחירה לא קשורה....

DDN

New member
זה גם מה שאני חשבתי,

אבל אמרו כאן בצדק - יש אנשים שרואים דמיון קטן בינו ובין טובי מגוויר, מה שיכול להיות הקשר של פיטר פארקר/אדי ברוק.

El ad

New member
איזה קשר יש בין ברוק לפארקר?

האמת, אני לא ממש בקיא בסיפור של ספיידרמן, אני יותר בקטע של אקסמן, אז אני לא מכיר שום קשר ביניהם שאמור לגרום להם להיראות דומים ויזואלית. כל מה שאני יודע הוא שפיטר הוא הבעלים המקוריים של הסימביוט, אותו הוא מצא ב- Secret Wars I , ושמתישהו אדי ברוק השיג אותו והפך לוונום.

DDN

New member
משהו כזה.

אדי ברוק עבד גם בDAILY BUGLE, ובגלל איזו אי-הבנה שפיטר פארקר היה מעורב בה הוא פוטר, אז הוא הלך לדרכו ממורמר ושונא את פיטר. באותו זמן בערך, פיטר הבין שהחליפה השחורה המגניבה שלו היא שיתופן זדוני, והצליח להיפטר ממנה. השיתופן מצא את אדי, ו, קיבלנו וונום, כשהשיתופן שונא את פיטר/ספיידרמן, ואדי שונא את פיטר. וונום עצמו הוא לא בדיוק "רע", לפחות לא בסופו של דבר. אדי ברוק היה בחור טוב, חוץ מהשנאה שלו אל פארקר. את הסיפור של קארנאג', מישהו אחר יצטרך להשלים. אני יודע שזה חלק מהשיתופן של וונום, שהתאחד עם רוצח פסיכופת - קאסידי משהו, וייצר את השילוב הנוראי ביותר - רוצח פסיכופת ושיתופן מרושע.

El ad

New member
מה שכתבת באמת מצלצל לי מוכר.

אז אין בעצם שום סיבה שאדי צריך להזכיר את פיטר, מה שאומר שגם אם טופר גרייס מזכיר את טובי מגוויר - הוא עדיין בחירה גרועה לתפקיד. אבל מילא, חוץ אולי מדוק אוק וג'יי ג'יי אף אחד בסרטים האלו לא דומה ולו בקצת לדמויות שהוא משחק...

למעלה