ספיידרז 3- פרק 76- השרשרת

YossihNew

Well-known member
📿

אז מה יקרה כשעמי ותמי... אה... ארי וליבי... יעקבו אחרי שמן הרימונים?

האם בנג'י יגלה שאלה משקרת לו?

איך יהיה במפגש הפסגה בין נוח ואנה פישר לאריק רוסו?

ובאיזו דרך יצליחו למצוא את אלינור החמודה?

YossihNew

Well-known member
לא נעים לי להגיד לכם, ארי וליבי, אבל עושים לכם היידי בת ההרים. מה זה, אתם שואלים? תביאו לי קבקבי עץ ומאה אלף דולר ואני אסביר לכם.

מי מינה אותו לסוכן? והוא לא נוחר כמו שג'ימי נוחר? ג'ימי למד ממנו...

מסכנה אמא שלו החמודה. אף אדם לא נרגע כשאמרו לו להירגע. בכל ההיסטוריה. ועם מי נראה לכם היא בוגדת בו? מישהו שכולנו מכירים! אבל אתם בכלל לא רואים אותי פה. אני יכול להגיד הכל ואתם לא תדעו. הנה, למשל: אני מציע שנהפוך את עצמנו לפורום המעריצים של שמרית לוי ששון. הולך? תגיבו לי אם יש לכם התנגדות.

השאלה היא מה זה מל"מ. מודיעין לצורך מודיעין! שרשרת מאוד חמודה. לא ככה?

מוכשרת וחמודה. עם הזקן הזה הוא נראה כאילו הוא בדמות של מחבל ערבי. אתה שטן. ככה משפיל את החמודה הזאת.

והעיקר שהוא מסתובב חופשי! אגב, קראתי ספר והיה שם זוג, מיה ודניאל. שונים מאוד ממיה ודניאל שלנו. ממש הפוכים.

דניאל זה לא הישג גדול? עזבו, עם המחדלים הגדולים של שומרות השמורה... לא כדאי להשתמש בהן. אפשר להמשיך. אבל ניקי, את רבת עם שון.

כמה זמן לקח לך, דביל?! כמה זמן?!

אוי, דבילים.

לפחות הוא מרגיש משהו. זה גם משהו.

שולם עליכם. אז מה? יש איזה סדרות חדשות בדרך? אולי משהו שדיווחו לך ולא נתת קרדיט?

הם מדברים ממש חזק. והזקן של דיוויד ממש דבילי. אוי ואבוי. מישהו כאן יחטוף אוליבר טוויסט. זה כשתוקעים לך אלה בתחת. מה הקשר לאוליבר? זה הטוויסט.

אם כבר חמודים, אפשר לדבר על חטיפה של חמודות? זה גם היה התפקיד שלך למנוע אסונות אקולוגיים. אתה פישלת בו.

אתה די מועיל לפעמים. רק לפעמים. אם אתה מבין למה אני מתכוון.

די, נו, הוא עבר כבר מקום.

כולנו נחפש אותה! היא כזאת חמודה! אל תיגע בה!

אוי, איזו שרשרת חמודה ויפה. אבל הוא לא מנקה עדויות?

אה, אוקיי. אני אגיד לנטע לשמור מרחק. אני סתם אומר. את תגידי! האישה מטורללת יותר מנורית נורי נור נאור. אגב צוות מקצועי- איפה רעות אלוש?! כן, שש בבוקר. תגידי תודה, אחרים קמים בארבע. לכולם יש משבר משפחתי. זה בדיוק מה שאחיך אמר בבת השוטר!

מסכנה. חמודה.

אבל הוא לא כבר נתפס?

חברה מאיפה? אתה מכיר אותה מהחממה, הוא מהרצועה בכלל. נראה לי שדיוויד מתכנן לעשות ויברח. אני מעדיף שחרור של החמודה.

אבל יש חטופה במערה! היא יודעת, היא יודעת. חבר'ה, תקראו את הסיטואציה... דניאל, אני אהרוג גם אותך. גם אותך! אני אהרוג מישהו! מישהו יהרג!​

סטילהוק1

Well-known member
הדניאל הזה מוכיח בכל פרק מחדש עד כמה הוא סוכן קקמייקה. לא מספיק שהוא בא משום מקום דווקא אליהם ודווקא מתי שהם כמעט מצאו את אלינור, הם אומרים לו שהם שמעו קולות במערה והדפקט האגוצנטרי הזה אפילו לא בודק, ועוד מוציא אותם מהמערה שגם הם לא יבדקו. איזה אידיוט. |פנים|

למעלה