ספיידרז 3- פרק 70- השותף

YossihNew

Well-known member
|בנים|

אז האם בנג'י יצליח להכין את ההדברה?

מה יקרה כשנוח ואנה ישמעו על ההאשמות?

למה נלי ג'י תתעצבן?

ומי בא מבני ברק ליום השנה?

YossihNew

Well-known member
אם דיוויד היה חף מפשע, אני בטוח שהוא היה מכניס את עצמו למעצר בית. שוב. אין עוד אבנים, אוקיי. בסדר, לא יספר. כאילו שאני מאמין לו שהוא לא יספר... איזה רמאי.

ואני חשבתי שקרה להם משהו. ממתי דין מאמין לדיוויד? ממתי טומי החדש מזהה שקרים כאילו הוא דין? ואז הוא יגלה שזה דניאל. בחייאת.

לא שאני לא מוקסם מסדר היום של דיוויד... אבל בחייאת... אמרתי לכם שהיא תחזור. כן, כולם במעצר. זה כמו בבידוד. דיוויד בטח עבד במשטרה של הקורונה. אה, יפה.

היי, מי זה? אני לא מבין, יהודה בוחבוט החליט לתת גם לחברים של רועי ועומר להתפשט לנו על כל הסדרות? אני חש שבר התגבר על כפולה. מוזר. בדרך כלל הוא רואה אותן והוא מתלהב ממש. בטח עבר לבת השוטר.

בסדר, ג'ימי, תדבר בינתיים עם שירה. שירה! ידעתי ששכחנו משהו, היא עוד חטופה! ג'ימי חכם.

אפרופו בנות מכפולה... טפטפות?! בנות, התפרצתן לדלת פתוחה. יש לי כאן מספר, אואזיס טפטפות. תגידו שיוסי שלח אתכן, בחור בשם ונטו יתן לכם את כל מה שאתן צריכות. ותוך קצת זמן האמבות זה הבעיה הכי קטנה שלכן... מה? לא אמרתי כלום.

מישהו עומד להירטב. אפשר לקרוא לך אבא, אבא? טומי! טומי, תסגור את השיבר! טומי!!!!!!!!!!!!!!!

מסכנה החמודה הזאת. אה, אנחנו בדיבור קוד כזה. הבנתי. סדין אדום!

גם נגדך יש אי אלו תיקים! מה הודאה, מה הודאה?! מה הוא, ניתאי?! תביאו את ניתאי, ניתאי יודה באשמה בשמו! בטח יתוודה בהכל. סודה? מה הוא עושה עם הסודה? טביעות אצבעות בטח.

כן, כן! אלה... תגידי, מה זה גזיבו? תראו, בנג'י צריך להשקיע במישהי חמודה אחרת. לא קטנה וחמודה כמוך, אלה. אבל חמודה. קמפיין של קרם הגנה? רגע, אבל הקמפיין לא נגנז בגלל שהשיר של אגם לא התאים לקמפיין? לא, אין לך פה טריילר! יהודה לא סגר איתך על טריילר! אלה, אלה, תגידו לי... מה קורה לה? אתם חושבים שטעינו שלא הצטלמנו עם קארין בהשקה? לא יודע, מלכת יופי והכל... אני יותר מעדיף את יעל שלביה.

אם אתה מבין למה אני מתכוון... הו, הנה. הם בסדר? ממתי יש לה מסכת פנים? משהו לא בסדר. או שהם סתם נהנים. מרפק. ברור, רק ילדים מתמודדים עם זה. אי אפשר שמבוגרים יהיו על זה. נוח. מקצוען. כן, הבנו, טומי...

ברור שטביעות אצבעות. הוא רוצה להעביר אותן כמו שצריך. בטח, בטח. לחקור. ברור שלחקור... דין עומד לראות את הפחית ולקשר. מישהו יראה את הפחית ויקשר. שש-בש? שום שש-בש.

אם בנג'י לא יגיע מהר, הוא יצטרך להחליף את הדוגמן. אומר לכם. למה, נשמע מחזה יפה. אבל בנג'י מעדיף את אלה תמיד. בניגוד לבוגד בכפולה הזה. עבר לבת השוטר. בנג'י, אתה רוצה להתלבש נוראי כמו שאלה רוצה?!

בוודאי שזה האסיר שהוא ביקש לראות, בוודאי! מפתיע מישהו? לא. העיקר שיר: "בנג'י! בנג'י, זה בנג'י!". בסדר, בסדר. מי עוד זה יכול היה להיות?​

למעלה