אז הוא שיחק ממש נפלא אם אתה האמנת לו. חבר'ה, אתם טיפשים מכדי לחיות.
מרקו התחיל! לא מיה ובטח לא אלינור החמודה! תמשיכי לחפור, ניקי. המעמד שלך כמלכת הסדרות מחייב.
כל מה שהוא יודע לעשות זה מעצרי בית.
תכבו את הטלפון, חבר'ה. טומי החדש, אתה לא חכם. טומי הישן היה מבין.
למה לא יכלו לתת להם להעביר את המעצר בית ביחד?! שתציע לו את מרכולתה. אתם מבינים? אלינור כל כך חמודה. בן אדם, אתה תמיד צריך לרגל אחרי חברותיך. האמת שבשביל אלינור החמודה...
אם אני הייתי מיה הייתי קם והולך. דווקא מרקו מדרדר את אלינור החמודה, ולא להפך. לא מנצלת! לא מנצלת! היא רק עוזרת לעולם! רגע, אז אם אין אמא, איך את מיה גרין? אמרו פעם שהיא מיה גרין או שאני סתם הוזה?
מסכנה אלה. היי, בן אדם שאני בכלל לא מכיר. וכרגע הוא בכלל בבני ברק. ברור שמזכיר לו, שהיא חשבה שהוא מאוהב בה, ו... כמו בעונה הראשונה. עזבי ארמדילים, אלה. לוטרות. זה הקטע.
לא! לא! נשארו לכם הדבילים! והיא החשודה מבחינתך רק כי עוד לא סלחת לה כי את גזענית!
אולי את טבעונית, אלה. גם ליבי האמיתית ידעה לאפר בצורה זומבית. טומי החדש המבריזן.
אולי זה המפתח של דניאל מדניאל וחני! אה, לא, הוא חושב שהיא אבודה.
מתכון לצרות, לבוא ולהיכנס לשם כדי לחקור. וג'ימי עוד מעצבן.
בדרך כלל לא אמורים לחפש באמת את הוולוגרים, הם לא מעניינים אף אחד. אבל יש להם אבן. תביא לטומי טקסט, הוא יאלתר.
כל אחד מגיב לזומבים אחרת. אברהם מרביץ להם כמו גיבור על. את צריכה להבין, הבן אדם פוסט טראומטי. כן, הוא מתוק. מאוד. נכון, שיר? הוא שוב מרגל אחרייך. אלינור החמודה חשדנית בגלל מצבה. כן, הוא התקבל. אודישנים בררניים כמו למועדון המלכות. לא כמוהו, בנג'י. בבקשה לא כמוהו.
חבר'ה, זה היה מוזר.
רק צרות ניקי עושה לה בבית. רק צרות. אין תקציב למעקב אמיתי, מה?
אלה היא ספיידרית סודית. אלה תמיד רעבה. רק לא... לא לאוכל של אלינור החמודה. בנג'י קצת עילג. עילגות די גדולה. אוקיי, אז הם ריגלו. סבבה. היא התכוונה לאגרוף.
אם יש להם שירותים, נכון? אני אומר לכם, בסוף דייוויד רע.
אתם בדיוק מיה ודניאל. היו לכם כבר יחסים. מאז הוא התבגר ופתחת לו אינסטגרם, אבל בואי. אלה פשוט דמות נהדרת. היא הכי קורעת שם.
באה לארוחת ערב כדי להוכיח שהיא לא גזענית. מסכנה אלינור החמודה. היי, בנג'י. אלה היא ספיידרית סודית. גם אתה חשוד מאוד. היא לא החביאה כלום! היא חמודה!
בסוף זה לא נכון. או שהם החליפו קוד. או שזה לא הארגז הנכון. דניאל, אני מציע לך לכלוא אותם! עינויים! עי-נו-יים!