אלינור לא משקרת! היא נפלאה, די כבר! אה, צריך להסביר להם עוד? סעיף 9 קו נטוי 5. יפה. עשרים שניות זה יותר מדי איתם.
דניאל, אתה לא יכול לסדר את ג'ימי? אתה רק מקצין אותו. תגידו, אתם מעתיקים מפארק היורה. זה לא אתה שהשתתפת בסדרה, טומי החדש. טומי הישן השתתף. אתם העתקתם את פארק היורה! די, בחייאת. טוב, התכנית על רומן זדורוב הייתה פחות עובדתית. טומי בטח למד את שיטת סטניסלבסקי. טומי, פנטומימה זה כשלא מדברים.
תגידו, יש פה מצוק באזור? ליד קיבוץ אולי? מה איינשטיין, אתה מצטט את גרושקה?!
אה, זה בול מה שהיא אמרה. אני משער שאריק סוחט אותם. מיה כבר רגילה לזה. הם בטח שוב רוצים להפיץ וירוס. להפיץ וירוס מאבן חללית אחרי רעידות אדמה זה דבר מקובל מאוד בעולמנו. רק חבל שהם לא מתאמצים, יש אנשים שממש טסו לחלל בשביל זה! איזו קריינות הזויה הם יוסיפו.
תגיד, אתה נורמלי? לאלה מגיע יותר מזה! הקליפ של נהר, הצילומים של ליבי ואפילו ההפקה של קארין זכו ליותר! לא, בנג'י, אתה יודע שזה יהפוך אותך לדוגמן ושאל את מור סרוסי איך זה מרגיש להיות דוגמנית שלה. כן, אני יודע, בנג'י, הנשמה נגנבת. תמרים עם לבנה? תגיד, אתה מנסה להיות דוחה?
תמחק הכל מהענן. הם עוד ישובו אלינו. לצערי. בגלל טומי החדש. אני רק מסתכל על דניאל וניקי מתווכחים. זה מוזר, ליבי הייתה איתנו מול מצלמה... שמישהו ירחיק אותו מהם כי הם עושים לי להקיא.
נו, היא לא מרושעת! תראו אותה, היא נראית לכם מרושעת?! הנה, אי הבנה! אי הבנה אחת גדולה! אלינור לא רעה!
כולנו חשדנו באורי יניב מההתחלה. הוא אף פעם לא הכי מדהים. כן, את עברת את זה עם שון, ואת לא הראשונה שיש לה שון עם אבא בעייתי... הנה דין ודייוויד. שאלוהים יקח אותו. אה, אז דניאל אף מילה וטומי החדש מפטפט!
אתם לא הספיידרז! סתם, אני ציפיתי לזה. אלה כשמה כן היא. אלה. אל תשקר לנו! יש לך שוקולד! איפה המחבוא?! אה?! שומר לעצמך שוב, מה?! בונקר! ומציע לנו את הגועל נפש הזה של... חמאת שקדים נראית סבבה. לפחות שנתחנף לאלינור באיזושהי צורה. גם אני התחלתי לחשוד בזה שאין שירותים.
תמיד מזייפים אצל מיכל חפצים חשובים.
אצל אלינור, תנו לאלינור. דין, תישאר שם. התפקיד הכי נורמלי של שלומי בחייו. נורמלי להכעיס.
אל תהיי לא גרומלית, תפני לעזרה לספיידרז, הם טובים! אוקיי, חוץ מניקי, ניקי גזענית. טוב, כן, אני מבין שהיא אוהבת את סו מהמכבסה כמו אמא שלה. כן, זאת היא. גם את חמודה, אלינור החמודה. לא? לא?! עירניקית, אתם מבינים? זה כמו ליבי רק הפוך בזה. זה יעבוד מצוין! זאת אלינור, מי צריך יותר מזה?! על מה מתערבים שהסיר הזה גומר איפשהו?
תרימו לו תרימו... אה. הבנתי מה העלילה. טומי שחקן נפלא נפלא! רק תנו לו צ'אנס והוא יוכיח לכם את זה!
מרקו פה. לא? מרק פטריות, כן. בלי ה... שומר הזה. עזוב, מרקו, התכנסנו כאן לרגל מרק הרגל של אמא של בנג'י שסחבה רגל. תודה רבה לך, אלינור, על הפטריות. אני סתם אשיר לי. הוא זוכר אותה, כן הוא זוכר אותה מהמכולת... והצטלמנו אז, תמיד חשבתי שיש לה יכולת... גם בהד קולך הייתה, היא ענקית. ובאילת עם ניקי שהיא גזענית! אני צריך לעבוד על השיר הזה. הציעה לך את מרכולתה, ככה זה נקרא היום.
דין יגנוב לו את התפקיד. בדוק, יגנוב לו את התפקיד. דין, אמרו לך להרים. יש למישהו תופים? קציצת חוביזה! גם אתה היית אצל אלינור!
אני לא חושב שאלה תשרוד בבית הזה. עם כל אהבתי לאלינור החמודה. למרות שהיא נהדרת כהרגלה. למה אלה לא הייתה במחצית הקודמת? הפסדנו המון. אה... ניקי! לא מספיק שאת גזענית, עכשיו את נגד קטנים?! איזה שוק, ניקי. איזה שוק.