ספיידרז 2- פרק 58- החותמת

YossihNew

Well-known member
|שיט|

אז מה ליאם יעשה למען הפישרים?

האם הוא באמת בצד שלהם?

איך שון יסייע במשימה?

ומתי יגלו שדניאל עבד על כולם?

YossihNew

Well-known member
תעזור למיה המסכנה, דניאל. תעזור לה. אגב, מה לגבי הכניסה המזויפת ההיא?

איך הם כולם מבינים מה זה שבעים מעלות... מי הלחים את זה? למה? ג'ימי, תעזור כמה שאתה רוצה, העיקר זה דניאל ומיה.

רגע, אז למה הוא הפעיל את הססמונטור אתמול? לא יודע, יש המון חורים פה. עגבניות שרי, הוא אמר. לא? רגע, הם עושים שיחה וליאם שם? סתם שאלה, לא ידעתי. זה לא ממש נכון, שון. יש אנשים שבחופש עושים מלא דברים- מוצאים אוצרות, משחררים ערים, פותרים תעלומות...

אה, ליאם הלך איתם. באר? איזה שטויות אתה אומר, ליאם. רגע... אולי זה מסביר המון...

הקמנו, לא הכרנו. שוב ארתור! אני אומר לכם, הארתור הזה חשוד. אם לא דיוויד אז הוא חשוד.

איך היא מכירה את ארנסטו? לא יודע, נראה שיש להם קשר קצת. אנה כל כך מבינה איך פושעים עם רעידות אדמה עובדים... נורא חכם, ליאם. אתה לא שחקן אבל זה כל הקסם בסדרה בני אור!

כן? המאמן שלך?! ותן לי לנחש- קוראים לו אריק, נכון?! המאמן של כל השונים בספורט הים! רק בכדברא אין ספורטאי ים!

היום הציגו תמונות של יונתן גוטליב לפני ואחרי. כאילו הם רוצים להרדים אותנו. אני לא קונה את זה! אתם החלפתם אחד באמצע! לא הגיוני שעשור הבחור נראה אותו הדבר ואז פתאום הוא כזה! טומי חכם. ליאם אומר כאן אמת. סיפור יפה, ליאם.

אפרופו, האם הרחפן הזה זכה בפרס כלי הטיס של השנה? והאם אנה הפכה לדמות הראשית?

אולי לא, יש את הרחפן של בארי. להסיט את אקו רחוק מהמערה, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הרי אקו יתנו את הלב שלהם למשימה. אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הם לא יצטרכו את הלב שלהם יותר. אם אתם מבינים למה אני מתכוון. הם לא צריכים אף איבר. אם אתם מבינים למה אני מתכוון. כי הם לא יחיו יותר. כי אתה רצחת אותם. למה הם לא נפתרו מסטיב...

טלפון שבור. לגמרי. עוד פעם לגנוב מהמועצה... בחייאת... ארתור יחשוד בכם בסוף!

רגע, למה רק ניקי קיבלה תלבושת מגניבה? אסתי. חמודה. אגב, דינה זה לא שם בינלאומי! חגית גם לא. דונה בטח יעבוד. היא מהממת. אני רוצה להבין, היא מעתיקה את אלה? רגע, וודג' זה עובר באנגלית?

היא פעם יצאה עם האבא הקודם של דניאל. שהאימא הקודמת של ניקי לא אהבה. אני חולה על הסצנה הזאת.

ארתור הזה נשמע חשוד. מאוד חשוד. או כחול או שחור. צריך סדרת בת על דינה. אולי סדרה על מזכירות בכללי.

תפוחים? באמת? כמו שלימדנו אותך, ליאם. אני מבין שהוא למד שיטת סטניסלבסקי. אתם שמעתם על סטניסלבסקי? אני חושד בליאם.

בדיוק בגלל זה.​

למעלה