חייב להגיד- שמעתי שדיוויד הוא סוכן אקו בעצמו. זה ממש תפקיד חייו, מה? מה רותי מבינה... אז גם היא... בקעת האקליפטוס? זה חלק מהשמורה... וריח המלו... לא משנה. אפרוח...?
המחסן של ניסים! למרות שאני נשבע שזה המחסן מהעונה הקודמת.
סטיב. איזה שם מטופש. לליאם יש אורחים. טוב, לפחות זה לא כמו כשבני אור היו באילת.
ניקי, למה את נשמעת כאילו את תסתבכי?
ד"ר ואסילי. בסדר, נו. הכול בזכותו והוא עקוץ. כן, התכוונתם. וג'ימי, אני ארצח אותך, תעשה לי טובה! יששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!! חמודים אלה.
דין, ההורים מרגלים. למרות שהאבא פושע סמוי.
אה, כן, היה את זה. טוב, אבל בדקנו את מיה לעומק. זה היה שווה את זה. נהדר, דניאל. נהדר. תמיד יודע להתמקד בחלקים הנכונים של העלילה. אכן אוווווו. כמו אבא שלו? למה שון כן ומיה לא?! קורס רענון, ניקי.
זאת ניקי, נוטרת לה טינה מאז הקטטה ההיא בכפולה. כמה קשה למצוא את ליאם ביער?! אגב, למה הן לא מתנשקות וכזה?
שוב ארתור. כל הזמן ארתור. על מה הוא לא אחראי?! יצחק עזיזי לא עובר בחו"ל. גם יגאל לא. ולמה המזכירה מוכרת לי...? זה יגאל. אולי זה פרויקט המורובוטית שלו שמביא קרינה.
הכתובת? או או. כובע ומשקפי שמש? ברצינות? אבל למה הן לא מתנשקות וכזה?
זה לא היה קורה עם טומי הישן. טומי הישן היה עושה את המשימה. אז מה דיוויד מסתיר?
שון מיום ליום הופך ליותר טמבל. בדיוק כמו ליטל הבן שהוא קים אור אזולאי בבן. לעכב?! מי משחקת את דינה? אני חייב לדעת. מה המצב בנווה אורנים?
יופי שנזכרת שאתה אוהב משחק, טומי. האמנם טומי? אתה לא טומי ואם היית טומי היית יודע את זה! האם גולן קריטי או צחי עמנואל פורטל אישר את השיעור הזה?
ברור, ניקי, את טובה.
מדידות. בטח. יואל גם לא עובר. אין לך פורץ קודים? אה, שיטת טביעות האצבעות! אבל זה ינעל לך... זה לא טוב ככה. מונה גייגר מאופס המפקד! ארתור הזה מתוחכם. רגע, למה מר עזיזי לא בודק את זה? אוי. אני חש שדניאל שוב בדרך לסבול. מסכן...
מי זאת, היא נראית לי מוכרת!
אוף, דניאל. אתה לא יכול להישאר ולבדוק את מיה? איזה רוח, טירוף! יצחק? הם לא בדיוק הכי טובים. 35 מה? מי ביקש מקובי מימון להיות המרגל?! למה נתי קלוגר לא עושה את זה?! שהוא יחכה בחוץ!
והנה הסצנה ששקד הכי נהנתה לצלם. אם אתם מבינים למה אני מתכוון... יניב סוויסה מפחיד לפעמים.
בטל, ניקי, בטל! הוא בדרך!!!!!!!!!!!!!