ספיידרז 2- פרק 51- הפריצה

YossihNew

Well-known member
|זורו|

אז מה יקרה כשניקי תפגוש את שון?

מה לגבי ג'ימי?

מי זאת נלי ג'י?

ומה ליאם יעשה כדי להתנער מניקי?

YossihNew

Well-known member
אלה תמיד אומרת שהיא בקרייסס. כן, נלי ג'י. איזה יופי, ליבי! אה, אלה! אמרתי אלה, לא אמרתי בכלל בכלל ליבי! סופי בדרך? מוזר. יונתן?! גם יונתן וגם סופי?! מוזר. חייזרים חטפו אותך? איזה שטויות אתה אומר, שון.

ליאם, אתה נדפקת. אבל אני כל הזמן מפחד שהוא ישתגע באמצע. מה היא בסוף גנבה לו בכלל?

ולמה אנשים לא בודקים אם ארנסטו בסדר?! הבחור נטוש שם בחדר הסודי שלו. יאללה, חבר'ה, תעשו משהו! זכויות לרשעים בחדרים סודיים! כן, אנשים בשם גיל חייבים להיות מרושעים ולהפריע. גאיה? גאיה חשודה? מה חשוד בה?

שכונה! לא. אנחנו לא בשכונה. התגעגעתי לאלה. זאת דמות גאונית. לידיה דר בדרך?! לא אמרתי לידיה דר, גם לא חיפשתי בנרות את הפרק שלידיה דר באה לאופננה כדי לעשות את הבדיחה הזאת! עגלה עם... סופי, עשי טובה, תמסרי ד"ש לשרה. אני לא יכול עם הדרך שנאיה עושה את הטקסט.

איזה יופי, עמית וליבי. לא אמרתי עמית וליבי! אני נשבע לכם שאמרתי אלה וניקי, אלה וניקי!

ביי, ליאם.

פעמיים? מר מאיר... תתאפק כאן. אני יודע שאתה רוצה... אני יודע למה אתה מתכוון. אתה רוצה לרסס עליו, אם אתה מבין למה אני מתכוון. כלומר לוודא שהוא יהיה ממש נקי ממזיקים, אם אתה מבין למה אני מתכוון. נקי מכל סימן חיים, אם אתה מבין למה אני מתכוון. כולל החיים שלו. כי תרצח אותו. חבר'ה? חבר'ה? יופי, עכשיו הוא על הבת שלו.

תחשבי על בן אדם שאת מאוד לא אוהבת. הייתי צריך להצטלם איתה כי היא מלכת יופי? כי אני רציתי להצטלם עם יעל שלביה. אני אפילו לא ידעתי מי זאת קארין.

לא, זה ניסים! ניסים! הוא לא חשוד?! ניסים לא חשוד?! תדעו לכם שככה משרד הבריאות עובד בדגימות הקורונה.

מעניין מה שלום קירקי היום... הליכה ונפנוף, עמית. ניקי. התכוונתי.

ורק לקובי מימון אין שיער בכלל. כולם פה מתעסקים בשערות היום. כאילו הם אני.

ניקי מציגה לנו פה בעצם עלילה שמזכירה משום מה את כדברא. אבל את לא ראית את ליבי! רגע, אלה ניצחה בעצם את ליבי וקארין?! טוב, בעצם בטח עמית ותמר דגמנו להן, זה לא עבד. אבל לא מתאים לניקי להיות דוגמנית. כאילו היא איזה... בבית ספר לאופנה או משהו, וזה פרויקט שיכול להטיס אותם לאיזו עיר באיטליה... ובין לבין מישהו שר שיר לאהובתו. אתם מבינים למה אני מתכוון? רגע! אלה גם ניצחה את זיו? אלה ניצחה את כל אנשי מקיף מילאנו?! ומה עם יולי?!

את צריכה להבין, מיה. הוא מאוד אוהב לפגוע באבא שלך. רגע, זה בכלל גיל עכשיו. אל תסחטו את מיה! למה הם חייבים להיות כל כך דרמטיים? תראו, חבר'ה, אני צריך לטפל בניסים, אני אטפל אחר כך גם באורי יניב.

הפישרים נחשפים לאט לאט לכל השמורה.

אלה תחמנית. ביי, ליבי. אלה. אה... מי שלא תהיי. די, שון, אתה לא יודע כלום. ואם כבר כדברא- אתה מתחיל להתנהג כמו שחר ולא כדאי לך להתנהג כמו שחר.

אולי יש קשר בין הארגון של ארנסטו לארגון של הפרנסיסים. גם בסוסי פרא ראיתי אתמול פרק עם דיסק און קי כזה. אם את מבינה למה הם מתכוונים!

כן, אתה בדיוק כמו שחר. וזה מוזר, כי שחר דומה לבן ואתה שון בכלל. עכשיו היא בטוח תלך לליאם. יופי, שון. יצאת דביל כרגיל.​

Roei152

Well-known member
מנהל
יקי מציגה לנו פה בעצם עלילה שמזכירה משום מה את כדברא. אבל את לא ראית את ליבי! רגע, אלה ניצחה בעצם את ליבי וקארין?! טוב, בעצם בטח עמית ותמר דגמנו להן, זה לא עבד. אבל לא מתאים לניקי להיות דוגמנית. כאילו היא איזה... בבית ספר לאופנה או משהו, וזה פרויקט שיכול להטיס אותם לאיזו עיר באיטליה... ובין לבין מישהו שר שיר לאהובתו. אתם מבינים למה אני מתכוון? רגע! אלה גם ניצחה את זיו? אלה ניצחה את כל אנשי מקיף מילאנו?! ומה עם יולי?!
אז אלה היא מלכת האופנה ? יותר מזיו , יולי , ליבי?

YossihNew

Well-known member
מסתבר שהיא הצליחה איפה שהן לא הצליחו.

אוקיי, ליבי זכתה בקורס ביוטריות ונסעה וקלקלה את עמית. אבל תכף אלה תקבל את בנג'י, שהוא בדיוק כמו עומרי בשבילה. נקווה שבעונה השלישית הוא לא יתאהב במישהי ויבגוד בה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרקים מצוינים..
שוניקי שוב מסתבכים עם הלב סתם , כי ניקיע במשימה ..
עולים על ליאם והוא מסבך את גאיה
למה מיה מזכירה לי איזו עלוקה בפעולה?

למעלה