גם אני שונא. ג'ימי, אתה לא מבין כלום. הם חמודים מאוד. לא צריך לעצור את הסדרה כדי להסביר את המובן מאליו. תיזהר, נוח. היה כבר תקציר האירועים הקודמים. כן, אתה מאוד מעצבן אותה, דוד של מתי ספיבק. רק היא תרעיד את האדמה פה! רק היא!
מסכן ליאם. מסכן ג'ימי...
בנדנה עם שערה. מה אומרות לכם ראשי התיבות דנ"א? דנה!
שיער. לא רוק. רוק של מיה דניאל ישיג. צודק, דניאל. צודק לגמרי. מה שון, מי שון?! בחור שדניאל גם ככה לוקח לו את הבחורות. עופו מפה, פנו לו את הקרוואן. אם היה משהו בין השורות זאת הייתה שורה. מה שקשוקה עכשיו?! איך אתה עושה לה את זה?!
הנה דגימת רוק. היא תתבלבל בכוס, על בטוח. זה לא יעיל ככה. גאיה, את מעצבנת.
טוב, דניאל. טוב. אני חושב שאילן נהנה לכתוב לדניאל, הוא מזכיר לו את עצמו בפיג'מות... איך שקשוקה הם מסבירים בחו"ל? מילא הקפה של ניסים שלנו, גם שקשוקה?
אני מבין שטומי החדש צריך להכין שוב את השמלה...
למה יש לי וייבס של אילן וסיוון בדייט בתקופה שגרי רץ לראשות העיר? למה אתה לא מנתק? לא יפה שהיא תישאר פה לבד.
אימא של גאיה, היא מועילה במשהו? אוקיי, אז רווית יעקב ועמנואל לוי לא דומות. ניקי, את לא מצליחה כל כך הפרק... חצובה, חצובה. יפה, דניאל. לא הדניאל הראשון שמשנה את קולו. ותוך כדי הורס זוג נפלא. אבל ניקי לא יכולה להיות יותר מסודרת? ניקי, את פשוט... לא. לא.
מוש בן ארי? מה זה? יש לי רעיון, בארי. אם אתה מבין למה אני מתכוון... אני לא מבין, פאות שגורמות לזהות אחרת... סילאן... אנחנו בכפולה? כן, נו, קים אור אזולאי פה! זה כפולה!
היום? שניכם מושלמים ואחלה. ג'ימי, במקרה שלו, אני ארצח אותו. אגב, זה בול כמו בזירה. בול. אבל אתם לא תבינו! ניקי, למה את הורסת להם? למה? לכי לשון שלך כבר ועזבי אותי.
לא בא לו, נוח. ניסים ייקח. עכשיו אתם יכולים להוכיח לי שזה אכן ניסים שמעוני.
אני ארצח מישהו. אוקיי, לא אותו. זה נשמע כמו ניסים. לא, אני לא ארצח אותו. ממש לא. לא אמרתי כלום! אם אתם מבינים למה אני מתכוון...
חוץ מפופאי. אוקיי, כולל פופאי.
אתה נורמלי, דניאל? יש לכם טכנולוגיה. אוי ואבוי, ניסימק'ה. הוא בא לפגוע גם בבת של הבחור שהוא לא מחבב. ג'ימי! סריקה רשתית עכשיו! תוכיח לי שזה לא ניסים! הוא לא ניסה לחבל בך, אם אתה מבין למה אני מתכוון. אבל מה לגבי ה... אבל חבר'ה, מה לגבי הנשיקה שדיברנו... כן, יש לו פתרון. אבל לפני הכול- בגלל שדוקטור בלום עצבן אותו, הוא צריך להטביע את פינקי במקווה.