ספיידרז 2-פרק 45 -השקר

Roei152

Well-known member
מנהל
מה התוכנית החלופית של מרקו?
טומי ממשיך לחקור את הכביש ,.. איך זה יתקדם?
במי באאמת פוגעת ההבניה? רמז , זו סדרה אחרת בכלל , ...

Roei152

Well-known member
מנהל
תסמונת העונה השניה תופסת גם את שוניקי .. זוג שלא הודה כל העונה הראשונה על האהבה , רק בפרק האחרון ,.. שהם ביחד בעונה השניה הם לא מצליחים לתפטס רגע פרטי ..
אגב אני כל הזמן חושב בעונה הזאת על "מבצע קיפוד" בכלל , כי זו סדרה שהתעסקה בחיות , והעונה הזאת גם כן נוגעת קצת בשמירה על חיות..
אז י ליאם מצותת לכולם מטעם ארנסטו , מאיה וממרקו מנסים להכנס למערה , הספיידרז גם כן , וגם יש את סוללי הכבישים , ולא ברור מה נסגר עם דיוויד...

YossihNew

Well-known member
צודקת, ניקי, עם כזה אוכל... פנקייקים עם לב. יופי. הנה הוא...

זה המחסן של הסופר? אני נשבע לכם ששם צילמו את המחסן של קופה ראשית. מה מצאת, טומי החדש והלא דומה לקודם?

איזה יופי זה שיהודה כבר לא ליטל הבן. בני אור מפריעים לקים. תמיד קורה. ברור שהיא תלך להביא את זה, לא מכניסים בני אדם זרים לקרוואן. נכון, ניקי?

אמור לקרות היום משהו חשוב. טוב, ליאם שם את זה... בטח, הוא לא רוצה בכלל בכלל שתחליפי חולצה לידו. קים בני אור אזולאי. דניאל, למה אתה בדרך לקרוואן ולא בדרך למיה? אתם הייתם איתו באותו בסיס, תשיגו תמונה לבד!

אולי בשנה הבאה הרחפן יזכה בכלי הטיס של השנה.

טומי השני, תחפש מהר בבקשה... הנה, פופאי הגיע. תנו לי שם לבחור, אני לא יכול כבר לקרוא לו פופאי.

נקווה שהתמונה הזאת תצא יותר טוב מהתמונה שלי איתה. כן, ניקי, כמו שאת קמת בבוקר. שמעו, אני דווקא יכול לראות את ניקי וליאם ביחד.

עזוב מעיינות, עזוב, זאת סדרה אחרת. אוי, העכבישים. הספיידרז צריכים לתמוך באחיהם העכבישים. זה מזכיר לי את העלילה בחולמים כשתום החליט פתאום להציל שמורה עם פרח מטופש. גאיה ואמילי, בואו ותצילו את השמורה. בוא'נה, בעונה הבאה חייבים לסדר ליונתן חברה.

ליאם נכנס לעניין. אני ממש רואה אותם ביחד. הוא דמות מאוד מעניינת. רק עכשיו קלטתי שהשם של ניקי זה השם של הערוץ. היא פאקינג נקראת על שם הערוץ!!!!!!!!!! אוי, שון, עזוב את האובססיה שלה עם בני אור. דניאל, תודה. גם לך יש עדיין רגשות לקים? לא, הוא תמיד חיוור. אבל שמיה תכין לו אוכל!

כן, הכול בגלל עכבישים, טומי החדש. אתה היית יודע אם אתה היית טומי המקורי! שיודע על החשיבות של הספיידרז!

מה זה? וואו, דניאל טוב. מועיל. אבל צריך ללכת למיה. שירותים ציבוריים, מעניין. זוכרים שזה יוניסקס? אז נהדר. מקום נהדר למפגשים. וואו, הם רציניים מאוד אצל ארנסטו.

אתה צעד לפניהם, ליאם.

אני חושד בדייוויד הזה. לא, אני לא אזכיר עכשיו את הדמויות האחרות שלו ובעיקר לא את המערכונים שהיו לו עם נתי ברצועה. את זה אני אזכיר כשהוא יבוא! ובטח ובטח שאני לא אדבר על מורדי! אה, מחר זה... מה ההיגיון? אנה, את קצת אופטימית.

אתם מכירים מהתקופה שלו בבסיס. די, יוסי, די עם מחנה אבא. כן, היא יודעת להעלות תמונות. דניאל, אני מוחל לך על טיפשותך. רק תעשה טובה, מיה. מיה.

הילד מוכשר, אין מה לדבר. אבל ביחסים הוא קצת... והמפתח לא יעבוד.

אוי! תראו איזה קטע, איזה צירוף מקרים מטורף ובכלל לא צפוי. דייוויד מביא! לא, יוסי, אמרת שלא תתייחס למערכון הזה עכשיו!!!!!!!! חבר'ה, יאללה. לקצר הליכים. תתנשקו. שירותים זה מאוד קינקי. כן, תלמדי אותו קצת. לא מתאים בגלל... לא יהיו תכניות. יניב סוויסה הבטיח לי באופן אישי שלמרקו לא יהיו תכניות. מרקו לא יוכל בכלל לעשות תכניות. בואו נגיד שבגלל יניב סוויסה הוא לא יוכל לעשות תכניות. ואני יודע באופן אישי שהוא לא יאהב את הרפטינג. מיניב סוויסה אני יודע שהוא לא יהנה ברפטינג. כי הוא ירצח אותו. מחרתיים, סימנתי לי.

מה אבובים? מה מלא? אז תפנו לבן ויעשה לכם מחיר! זה מחר? עוד תמונה... על האף. ויש לו וואחד אף. אנה נשמעת כמו אימא שלי. איפה האח הנוסף למשפחה שנחטף? יופי, ג'ימי. תתבייש לך. אינטליגנציה מלאכותית, עלק. איפה האינטליגנציה פה? לא. דניאל בכלל עוקב אחרי מיה גרין.​

למעלה