ספיידרז- שבוע שני

ספיידרז- שבוע שני

אם אתם חושבים שמישהו ירוויח מהבלו בירד, חכו ותראו כמה תרוויח המכונה שמכינה נייר טואלט!

פרק 9

אז איפה הבלו בירד?
&nbsp
איפה גודמן?
&nbsp
האם ניקי ושון מתאהבים?
&nbsp
ומי בא להילחם מול דניאל?

שוניקי (כן, שם רשמי). איך הוגים שונלין בכלל?!

האנשים שבן עבד איתם הם פושעים. מצד שני, אתה עבדת עם ליטל שוורץ! והתכנית לא כזאת מהממת! כן, הילדים הם הסחה. זה שמם השני.
&nbsp
גודמן יודע המון, הוא לא סתם מסתיר דברים. תבדוק אצל אשתך, בחור! כן, ניקי, תיצמדי לשון. כולן רוצות להתחלף איתך.
&nbsp
לוטוס!!!!!!!!! אה, דורין הלא-גרומלית!!!!!!!!!!!! חכו עד שיבוא האיגניסי-לשעבר.
&nbsp
שוב הוא... בן אדם, סופי אחלה, אבל נתי הרבה יותר יפה! ולמה הוא לא עושה מהלכים אף פעם?!
&nbsp
עימות ראשון. כן, הוא לא באמת בדק. לא, ניקי, הוא מומחה ליצורי מים. לדיונונים, בעיקר. אבל למה "שוני"? נראה שגם לין יודעת משהו, קצת יותר מדי. אולי היא הבת של האופנוענית? אז לין ויונתן. זה גם יותר הגיוני, ליונתן...
&nbsp
אז דניאל כן בשטח! וכן, רק כשליח תוכל להסוות את עצמך בחוץ, חבר. חכם!
&nbsp
לא, מאמי, זאת אקסית זועמת. קים ממש השתפרה בהבעות פנים (גם ככה הייתה די טובה). יודיד הכסף! לא? מישהו? שמע?
&nbsp
יש חוקים נגד ללכת בימים אלו, אבל אתה שליח. אז יש לך ביטוח. אבל מה אם היא טבעונית? אבל הוא לא. דניאל, הוא לפחות לובש כפפות.
&nbsp
אולי המבורגר? וואו, הבוגד מול הבחור שממש לא טוב בעבודתו כסוכן או כמנהל תחנת מד"א. מי ינצח?
&nbsp
כולנו, ניקי. כולנו. זה כמו השיינפלדים שעפים לחו"ל. ועכשיו יש סגר. יופי, היא יוצאת גרוע. היא לא. טבעונים אין אצל מיכל.
&nbsp
יופי, דורין הלא-גרומלית.
&nbsp
למזלנו יש את דניאל.
&nbsp
עכשיו תביאו את הבוגד לסרוק רשתית! או שתעקרו לו עין!
&nbsp
אפקטים מגניבים.
&nbsp
אימא שלך שודדת בנקים! כן, ניקי. שטפי ידיים. חשוב!
&nbsp
היא הופכת מיום ליום ליותר ויותר ליבי. אוי, מתמטיקה. דניאל? דניאל, אתה פה? או שאולי ניקי תסביר לך מה זה כשצריכים חבר לצורך הצלחה כמעצבת. זה גם יכול לקרות. אלה, אל תהיי נעמה רמז! אבל ה"אוףףףףףףף" שלה היה כזה חמוד.
&nbsp
אלה חושדת. אבל אבא שלך תמיד עושה עסקים שחורים. חוץ מגרייניק. הוא אחלה.
&nbsp
אבל המצלמה בעין לא בעייתית?
&nbsp
ניקי! סידרת את זה! בדיוק כמו שחשבתי! כן, את לא תיפלי כמו מאיה גנור. נכון?
&nbsp
טומי! לעזאזל איתך! זה היה טיפשי לגילך!

פרק 10

אז איך המשפחה תצא מההאנגר?
&nbsp
מה עם תעלומת המים?
&nbsp
האם ניקי תצליח להתגבר על רגשותיה?
&nbsp
ומה לין תעשה בנוגע לכך?

אולי בהאנגר קיימת ר. מליפיקית?

שוב הטלפונים ממוסכים. בטח ביאליק עשה את זה, אחרי שהוא גרם לילדים להיות נצורים.
&nbsp
הצד הקודח של המשפחה. טומי! טיפש לגילך!
&nbsp
מטומטם! מטומטם! בעלך מטומטם!!!!!!!!!!! סליחה, טומי, אתה חכם לגילך.
&nbsp
איך אני אוהב את דורין הלא-גרומלית. אין כתובת באפריקה. כן, גודמן IS A GOODMAN! כלומר... מיכל, לא יכולת להיות פחות ישירה בנושא?
&nbsp
סליחה, טומי, לעולם לא אפקפק בך. אל תאמינו לו.
&nbsp
את בברית עם אריק! זה ברור! הוא בעלך!
&nbsp
צינוק, חבר'ה. שלחו אותו לצינוק! כן, זה מה שאמרת גם אז! אנה, לא לוותר! אני מזכיר לך שלך יש את הבן המוצלח יותר בהשוואה לבת של בעלך! נכון שהבן שלך היה ממש מתלהב מחוסר ההחלטיות של הבת שלו, ואף התלהב, אבל...
&nbsp
פרבולה זאת עקומה. תחשבי על מישהי ממש מכוערת. איפה אלון כשצריך? ושאלות חשובות, אלה.
&nbsp
אבל איך הוא ידע איזו אופנוענית? השוק הזה מאוד פרוץ לאחרונה. אבל חשבתי שאנחנו מתפילים... תקנות חירום?! מיכל, את כדברא שוב.
&nbsp
בא לי להקיא מהדברים שאלה עושה. וגם מה שנעמי עושה לא כזה נחמד. ושון לא כזה חכם.
&nbsp
החקלאים תמיד מתקוממים. תכף תשמעו את המרד של קיבוץ כנען. וואו, כמו הדיסק-און-קי בנעלמים. הוא ניסה לנשק אותה והיא סירבה. דניאל הכפיל את כמות הנשים שהוא מדבר איתן. והנה התחלה של בלגן. חכו רגע...
&nbsp
פעם ראשונה שממש התרגשתי מסצנה בסדרה הזאת. נהדר, מיכל. אבל ניקי, את לא כל המילים האלה! (אה, רגע...)
&nbsp
לך, תתנחל לה במקרר. שובו של הרויו.
&nbsp
איזה רמאי. לין מתעלקת.
&nbsp
המוח שלו לעולם לא מתנוון. לא יודע למה, אני יותר מפחד ממנה כשהיא עושה יוגה.
&nbsp
הנה פרבולה! ציירת פרבולה! טוב, גם אלה חכמה מאוד לגילה. ודומה לליבי. בערך. שיט, הוא אודי! זה אודי ואגם אול אובר אגן!!!!!!!!! טוב, לא אכפת לי. תמיד אהבתי אותם ביחד. נענע! תבקש נענע! אוי ואבוי, אוי ואבוי. רויו!!!!!!!! ברח, רויו!!!!!!!!!!!

למעלה