ספיידרז- שבוע שביעי

פרק 29

מה יקרה אחרי שגילינו שדורין הלא-גרומלית רעה? &nbsp איפה אדל? &nbsp מה יקרה עם קריירת המשחק של טומי? &nbsp והאם הפעם ניקי ושון יתנשקו?

אז גם אדל לא-גרומלית?

דורין הלא-גרומלית נראית לי כמו דודה רקפת. אדל הלא-גרומלית נראית לי כמו דודה ורד. חובות? מעניין. &nbsp למזלך אתה לא צריך אבקת ביצים. כל המדינה בפניקה? אצלנו? לא נראה לי... הספיידרז התפרקו. &nbsp מוזר לי שאתה היית מורה, אתה היית מנהל תחנה ואת היית... עדיין סוכנת אבל היית בכלא. גם לך מוזר להיות בצד השני. עוד פעם עושים החלפות. &nbsp ולך אין תכניות, ניקי? הנה התכניות. אני יכול לקרוא לו שון בלי-האבא הפושע? &nbsp מאיה התחילה לסנג'ר אותם. איזו מיכל? אני מכיר מיכל! מה אתה קשור? &nbsp היית צריכה לבקש מדניאל. כן, זאת אדל. אלה תורמת למאמץ! &nbsp לא נראה לי שנשארה בו הגינות. יש קצה חוט! יש קצה חוט! ראש הממשלה מבקש המון דברים. וצריך להיזהר בעניין של מה שהוא מבקש. וברור שהיא. ראש הממשלה רצה את נוח, אבל עוד שבועיים נוח יעמוד למשפט בגין רשלנות בניהול תחנת מד"א, וראש הממשלה חושב שאדם ששקוע עד צוואר בחקירות לא ראוי למינויים האלה. &nbsp אני שמח שאתם שמחים. עדן יפה. מאוד. הוא לא באמצע מבצע. היי! המנגינה של הרינגטון של דניאל מוכרת לי! &nbsp מי המפיק של הסדרה? אה. רגע... רגע, איזו סדרה? אולי תמות גם כאן? &nbsp רגע, מה קורה לרחפן בלי סוללה? הוא נופל. להוציא נ"צ זה מה זה מושך. גם יישומים. מושך. &nbsp תקשיב לסוכנת הוותיקה יותר. דורין הלא-גרומלית משקרת לכם! לכולנו! &nbsp יש מצב שאתם אחלה זוג? אתם אחלה זוג. אחלה בחלה של זוג. אמרתי אחלה בחלה. ולעמית יש הבעות קורעות. &nbsp בן קלוגר היה מציע לך לקחת את זה. מצד שני זה בן קלוגר. &nbsp הלא-גרומלית הזאת! הכול היא הורסת! &nbsp מה אדל מתכננת? &nbsp בקושי ראו את ניקי בפרק. היי, זה חלק מהפורמט! יש מים ויש רומנטיקה! לא, הוא לא פתוח לכולם. אבל יש לה דייט... &nbsp אבל עם שר המים דיברת?! לא, נכון?! ראש הממשלה גם ירצה שתסדרי לו חנינה! &nbsp ספר מחזור יעזור. זה גם עוזר בנעלמים. אצנית כמו ניקי? אבל למה בלי אותו שם משפחה? בטח שפגשתם אותה, חבר'ה.

פרק 30

אז מה יקרה אחרי שגילו שדורין היא אחות של אדל? &nbsp מי יתפוס אותה? &nbsp האם טומי יצליח לספר לחבריו שהם לא באודישן? &nbsp ומתי המים ייגמרו?

בנדיקט- זה טל מוסרי של האמריקנים, ידעתם?

אבל למה הם לא מדווחים ישירות לשר המים? איפה אלקין בכל הסיפור? &nbsp כן, כל הזמן הזה. חצי אחות? אולי הן מגנא ופלגא... אבל לא גרומליות. זה לא. אני לא רואה את אלה עובדת בטכנוסק. או בכלל. &nbsp אתה מתנהג מוזר, שון. ואת לא יודעת להדריך מרגלים. איזו סצנה מוזרה. &nbsp היי! זאת הסצנה שהם אמרו שהזכירה את בית הכלבים! הם נאלצו לצלם את זה מחדש כי הם לא אהבו את הדמויות שלהם. &nbsp לכי תדעי. מחבקי אנשים ברחובות משתוללים פה כמו אופנועניות. &nbsp יש לנאיה ולעמית הבעות קורעות. ואינטונציות קורעות. מי מינה אותו למרגל ולאחראי על תחנה?! אולי ליטל שוורץ תלמד אותה לרגל. בכלל כל צחוק מעבודה מרגלים! &nbsp אני חושב שאנחנו אבודים... &nbsp אתם לא. אתם לא. טומי לפעמים טיפש לגילו. &nbsp אבל גם מאוד נחמד. עם כזה משחק הגיוני שלא התקבלתם! &nbsp אני אף פעם לא חיבבתי את דורין הלא-גרומלית. עוד מהפעם שראיתי אותה במובילים. שון, אתה לא מרגל טוב. שון, לא באים לעבודה עם שיעול ונתז טיפתי. &nbsp זה נסתר?! אלה! &nbsp אופנוענים חשודים בימינו. אגב, מה עם יונתן? נעלם וזהו? &nbsp למה הם תמיד לא יוצאים משם?! זה בדיוק כמו פעם! &nbsp וואו, זאת פיצה לא קונבנציונאלית. &nbsp חיישן. נו. יופי. בלי הרחפן הזה אנחנו אבודים, הוא דמות בפני עצמה. &nbsp מקס? זה האיגניסי-לשעבר? כי זה שם של גרומל-לשעבר. אין לי מושג מה הקטע של הטעויות. אז מי באמת הרע פה? &nbsp לא, הוא התכוון לנוח. אוי, לכבות טלפונים זה לא טוב. בעיקר לא כשאתה מרגל. מה זה משנה מה אכלתם לפני עשר דקות? יש משהו לנשנש או לא?! &nbsp האיגניסי-לשעבר!!!!!!!!!!!!!!!! הוא בא לגבות כספים!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, שיט.

למעלה