אז גם אדל לא-גרומלית?
דורין הלא-גרומלית נראית לי כמו דודה רקפת. אדל הלא-גרומלית נראית לי כמו דודה ורד. חובות? מעניין.   למזלך אתה לא צריך אבקת ביצים. כל המדינה בפניקה? אצלנו? לא נראה לי... הספיידרז התפרקו.   מוזר לי שאתה היית מורה, אתה היית מנהל תחנה ואת היית... עדיין סוכנת אבל היית בכלא. גם לך מוזר להיות בצד השני. עוד פעם עושים החלפות.   ולך אין תכניות, ניקי? הנה התכניות. אני יכול לקרוא לו שון בלי-האבא הפושע?   מאיה התחילה לסנג'ר אותם. איזו מיכל? אני מכיר מיכל! מה אתה קשור?   היית צריכה לבקש מדניאל. כן, זאת אדל. אלה תורמת למאמץ!   לא נראה לי שנשארה בו הגינות. יש קצה חוט! יש קצה חוט! ראש הממשלה מבקש המון דברים. וצריך להיזהר בעניין של מה שהוא מבקש. וברור שהיא. ראש הממשלה רצה את נוח, אבל עוד שבועיים נוח יעמוד למשפט בגין רשלנות בניהול תחנת מד"א, וראש הממשלה חושב שאדם ששקוע עד צוואר בחקירות לא ראוי למינויים האלה.   אני שמח שאתם שמחים. עדן יפה. מאוד. הוא לא באמצע מבצע. היי! המנגינה של הרינגטון של דניאל מוכרת לי!   מי המפיק של הסדרה? אה. רגע... רגע, איזו סדרה? אולי תמות גם כאן?   רגע, מה קורה לרחפן בלי סוללה? הוא נופל. להוציא נ"צ זה מה זה מושך. גם יישומים. מושך.   תקשיב לסוכנת הוותיקה יותר. דורין הלא-גרומלית משקרת לכם! לכולנו!   יש מצב שאתם אחלה זוג? אתם אחלה זוג. אחלה בחלה של זוג. אמרתי אחלה בחלה. ולעמית יש הבעות קורעות.   בן קלוגר היה מציע לך לקחת את זה. מצד שני זה בן קלוגר.   הלא-גרומלית הזאת! הכול היא הורסת!   מה אדל מתכננת?   בקושי ראו את ניקי בפרק. היי, זה חלק מהפורמט! יש מים ויש רומנטיקה! לא, הוא לא פתוח לכולם. אבל יש לה דייט...   אבל עם שר המים דיברת?! לא, נכון?! ראש הממשלה גם ירצה שתסדרי לו חנינה!   ספר מחזור יעזור. זה גם עוזר בנעלמים. אצנית כמו ניקי? אבל למה בלי אותו שם משפחה? בטח שפגשתם אותה, חבר'ה.