ספיידרז- שבוע חמישי

פרק 22

אז האם ילכדו את אנה ונוח?
&nbsp
טומי יבין מה בן עשה?
&nbsp
מי מצטרפת לספיידרז?
&nbsp
ומה אריק ואדל מתכננים?
&nbsp

כמה מפתיע, טומי. טיפש לגילך

איך הם נכנסו לשם, זאת השאלה. שמע, אם הם לא במזוודה הגדולה אני אופתע לראות אותם בקטנה… ההבעות של מיכל בקטע הזה קורעות. היא לא מבינה מה הולך סביבה. וגם יש לה חיוך מטריד.
&nbsp
לא הסוכנים הכי טובים, נראה לי. והוא עם האף שלו יכול להרוס הכול. לא, שלא תבינו, הם רגישים להתעטשויות בגלל המצב.
&nbsp
כן, היא צריכה לבוא.
&nbsp
מה, שוב לייבש? בקצב כפול?
&nbsp
כן, זה ממש ידפוק את הכול כי אין נסיעות לחו"ל. איזה ילד טוב.
&nbsp
שוב פעם אנשים מתחבאים במקומות-לא-מקומות?! מה זה פה, גאליס?!
&nbsp
אני לא מאמין ששוב פעם הוא גר אצלה בבית. ואני חשבתי שיותר נוח לו במקרר שלה. לא שליפים!
&nbsp
אולי שקט טומי? אתה מדבר יותר מדי. איך לא ניחשת?!
&nbsp
למה על הארגז רשום גם "Towels?!" כל זה לשיווק הבינלאומי?! לא משנה. ניקי ושון אומרים את אותם המשפטים. ניקי השתתפה בתחרות ריצה בארה"ב?! שון, המדורה בסופ"ש בוטלה בגלל עניינים אחרים לגמרי! זאת הממשלה אשמה! לין חיה בסרט.
&nbsp
אתה לא הילד הראשון שהוא שבר לו את הלב. גם אני לא סומך עליו.
&nbsp
שוב מכשירי מעקב. את מי כן?
&nbsp
דפקת את כולם?! אני לא מאמין. הוא נטש את המקום שסמך עליו לטובת הכסף?! איך זה אפשרי בכלל?! איזה מין בן אדם מסוגל לעשות את זה?! לא, הוא לא שלח. בן בגד בו. גם שם.
&nbsp
קוד פשוט. ראש השב"כ?! תכף נגלה שזה איזה מישהו מההפקה…
&nbsp
למה הם תמיד יודעים מי עובד אצל מי?! חולה, זאת בעיה רצינית. יש לו תסמינים. עכשיו צריך להיזהר.
&nbsp
ממש כן. התגעגעתי לסופי. כן, את יכולה שוב לעבוד איתו, היא יכולה שוב לגור איתו, הכול בסדר. מה היא מבינה בכובעים? אם רק הייתה לנו כאן מישהי שמבינה בכובעים.
&nbsp
זוג קורע. אלה הזאת, פה גדול.
&nbsp
חזרנו להתחבא מאחורי תפריטים. אני לא מבין, מיכל שוב כדברא?! כי צ'יפים זה מה שהוצע לפיקוח על הקורונה. שיט, שוב פעם! לא נורא. אתה חייב להזמין. זאת המדיניות. חכמה. אריק כנראה יחכה הרבה לסלט.
&nbsp
רגע! ממתי לך יש טיסן?!
&nbsp
מחר?! איך מטפלים בזה עד מחר?!

פרק 23

אז האם הספיידרז המחודשים יתפסו את בן?
&nbsp
טומי יצליח להתקבל למגמת תיאטרון?
&nbsp
האם לין תתערב שוב?
&nbsp
ומה יקרה באקווה?

הם לא יופתעו כשיראו מי בגד

מרתק, האספרסו. זה קוד, זה קוד. ההסכמה המהירה של דניאל כשהוא גילה שסופי יוצאת מזכירה לי את רויו.
&nbsp
שוב פעם אתה ולין. אבל אמרו לך אל תשאלי. שוב הסוכנים... אין מנוחה מהם.
&nbsp
לא יהיה לך אגם! לין לא תאהב את זה.
&nbsp
אני מאמין יותר לסופי. לגמרי לסופי. כן, נראה לי שזה הגיוני. אלו משחקי התפקידים שלכם? מוזר. שיט, שוב פעם הוא וקים בקמפינג! למה הם תמיד זורמים...
&nbsp
לין תראה אותו. זה לא יהיה טוב.
&nbsp
תזרוק את הפח, זבל. אני מניח שאלה... אה, היא עברה. עברה לגמרי. רק עברה. לא, לא, אתם לא מנתקים אותה מהסדנה!
&nbsp
כן, בוא נסמוך על ניקי ושון. היי, היא נצמדה לו לכתף!
&nbsp
לא, נו, בחורות אופנתיות בלי חברררררררר לא באות לקמפינג. חוק. אה, עונת הקינון. מי אמרה לך את זה? החברה הספורטיבית שלך, שיש לכל אוהבת אופנה? שפעת העופות זה כסף קטן עכשיו.
&nbsp
לא מבין את העלילה הזאת. ולמה סמכת על בן? כן, הוא קם ונעלם והפר הבטחה. בוא נתקדם.
&nbsp
לין כועסת מאוד. אני מניח. אגב, לא כאן הם מתאמנים? אז לא כאן לין נמצאת? נו, בטח.
&nbsp
נו, הוא שחקן נפלא, רק תנו לו צ'אנס והוא יוכיח לכם את זה! מר לוינסקי זה האיגניסי לשעבר? אז תהיה הצגה.
&nbsp
דניאל, תזרום עם זה... אגב, מה עם יונתן? לא בעניין יותר? יאללה, תתפצלו.
&nbsp
הנה הוא! הנה הבוגד! למה תמיד כשטל רע הוא לוחש בצורה מאיימת? שיט, נכון, הוא יודע על זה! והיא לא יודעת על זה!
&nbsp
המצלמות הבוגדניות האלה. סופי יודעת הרבה.
&nbsp
אוזניה בוגדנית. הם לא התנשקו.
&nbsp
למה את עוזרת לו?! אוי לא, חבורת ילדים חכמים לגילם.
&nbsp
טוב, לין, זה מתאזן כי גם ניקי חושבת כמוך. בסדר, תהיי עם יונתן, מה אכפת לי ממנו?
&nbsp
החוצפה זה טומי. התכנית משתנה עכשיו?
&nbsp
איפה מוצאים את בן? לא, אין פה אף אחד. נראה לי משהו ישתבש. היי, אתה לא בן!

פרק 24

אז איך לין תגיב למבצע?
&nbsp
האם סופי וניקי ייחלצו מהמצב המביך?
&nbsp
טומי יצליח להביא את ראש המגמה?
&nbsp
ומה עם האקווה והאגם?

נראה לי ניקי תנצח באקווה

מי אתה? אתה קשור בכלל?
&nbsp
אנחנו עדיין עם הקרם? אז זה כן הוא. שיטת הריגול של פעם...
&nbsp
תכנית ב'... לא טוב. לא יהיה אגם. אה, הוא התאמן עם נוזל הכלים.
&nbsp
הנה, הם יתחרו. מה זה? למדורה? שון, אתה לא אמין. אופס.
&nbsp
&nbsp
תגידו, החלקה פה, זאת לא החלקה של נעלמים? סופגת הרבה חומרים מוזרים. אפילו באדל הוא בגד. ואותו הם לא יזהו? "שום משטרה לא תגיע לחור הזה" אמרו גם על אשמורת.
&nbsp
שיח חרשים. אולי מחזה על קוסם מבשל. הטבח בכפר קסם! לא, אולי לא. אני מרגיש שהארון הזה יכול לעזור בעתיד.
&nbsp
בוגד. מגיע לו. תוציא אותם לחל"ת!
&nbsp
הם הלכו. אתם יודעים איזה מפגש יקרה...
&nbsp
כי הוא לא פה. לא שזה עוזר. כן, הבוגד. איפה הפרוטוקול הזה?
&nbsp
הקטע עם הריצה קורע. אל תתקרב אליה כל כך.
&nbsp
בוא'נה, בעצם שלושה אנשים תקועים בבית הזה... לא, לא נראה לי שצריך עזרה ממך. בין הרעה של החממה לבין המנהל הגרוע של התחנה...
&nbsp
טומי ובן לא ייפגשו? היי, אל תגנוב גם אוכל ממשפחה תמימה. אוקיי, אין לי מושג אם זה נכון או לא. אבל גם לבן יש חגורה שחורה. מאס, מאס, מאסטר טל.
&nbsp
כן, זה גם יכול להיות.
&nbsp
עכשיו תכלאו אותו. עינויים! עינויים! אל תענה על זה. דובי חבובי קרוב ללבו? הם תמיד נכנעים כשהמשטרה מאזינה. איזה חדל אישים.
&nbsp
אף פעם לא משטרה. ברור, הם יתחרו.
&nbsp
לא נגמר, נו. יש עוד 16 פרקים. גדולים, גדולים. אפשר כבר שתתנשקו?
&nbsp
אתם לא... מה? אוי, אין אגם! אני לא מבין, הם משתפים פעולה עם הגרומלים?

למעלה