ספיידרז -נעים להכיר

Roei152

Well-known member
מנהל
ספיידרז -נעים להכיר
אז אחרי תקופה ארוכה מדי ללא דרמות לנוער , אנחנו חוזרים לתקתק דרמות בדיוק בזמן המתאים לכך שכולם זקוקים לדרמה טובה שתעביר את הזמן ,..
הפעם דרמה מאת היוצרת האהובה על הפורום , שלא תעביר רק לישראלים את הזמן , ותעבור לשידור בינלואמי הספיידרז ירדפו אחרי הקורונה , וינסו להשמיד אותה ברחבי העולם..

אז לפני הסדרה נכיר את הדמויות , נראה אם יהיה משולש חדש שאני אתמוך בו בצד הלא נכון (הפעם לא !!!!! זה שון וניקי מתחילת הסדרה , וכולם יודעים את זה ) נרראה אם יש מישהי שדר ירצה שיחטפו אם יצפה(אלה ) , אם יש מלכה חדשה ליוסי(אלה ) וכמובן החמוד הבא של שיר (עמית הכטר - דניאל ) ...

Roei152

Well-known member
מנהל
קים אור אזולאי
מאיפה את מוכרת? - "הבנים והבנות" , "אילת " , "אינסטה בייב" "בצפר" , אושיית רשת....
נעים להכיר ניקי פישר - הבת האמצעית , מנהיגה מלידה , משפחתית , אוהבת ,תלחם על הדברים שהיא מאמינה בהם , טום בוי שאוהבת כדורגל , ומרגישה בנוח עם בנים, לא מקפידה על המראה החיצוני ...
היא ממש מזכירה לי את רחלי בן דוד (שכונה)
פרפרים בבטן בגלל שון , ילחם על ליבה עם טוייסיט מוכר מאוד , אקסית שקופצת להגיד שלום ..

כן, היא לא מבינה באופנה בכלל!
מזכירה את רחלי אפילו עד רכיבה על אופניים ומערכת יחסים מורכבת עם טל מוסרי וגלעד קלטר!

וגם בתמונות איתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
עמית הכטר
מאיפה אתה מוכר? בעיקר קומדיות :"בית הכלבים " "אחותי קפצה כיתה "
נעים להכיר : דניאל פישר - האח הבכור החנון , אך החרדתי מאוד , גאון במחשבים והיסטוריה.. מנסה לתפוס את מקומו כאח בכור ולהוביל את האחים , בואו נגיד שהוא לא בדיוק מצליח .. , ובנות זה לא התחום החזק אצלו ..
ממש מזכיר לי את מתי ספיבק (החממה) ...
פרפרים בבטן בגלל אלה.. יהפוך איתה לקרטיב אננס הבא של מיכל, רק נקווה שהקורונה תשאיר אותם ביחד והיא לא תטוס לאוסטרליה ...

אם כי שמעתי שהוא יהיה עם הדמות של עדן סבן
אבל הוא ענה לי היום בלייב! אמר שכן, מיכל גאון.
&nbsp
וגם ענה לשאלה שלי איך זה לחזור ולשחק שוב עם נאיה. הייתה להם סצנה על מלפפון (אולי זה יהיה הקרטיב שלהם?) שהם נאלצו לצלם שוב כי הם הבינו שזה דומה מדי לבית הכלבים.

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה אני אמרתי שהם יהיו ביחד מהתחלה
זה כ"כ שקוף זוכר בשרשור בקיץ אמרתי שהם יהיו הזוג שלך?
&nbsp

תמיד הערכתי אותה (גם בבית הכלבים ובכפולה)
ואמרתי לך רק שהם כבר קיימים אז הם כבר זוג.
&nbsp
אבל לצערי לא נראה לי שהם יהיו זוג בסוף. המליפיקית האבודה באה לקחת.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אתה אומר שזה לא הם?
אלה ודניאל? ... אווף אצל מיכל השמות האהובים עלי מופרדים?

לא יודע, עמית דיבר על הדמות של עדן...
ככה לפחות שמעתי.
&nbsp
אבל אם ככה מי עם אלה?
&nbsp
אולי לא יהיה לה?
&nbsp
מישהי תצטרך להישאר לבד. אפילו שתיים.

Roei152

Well-known member
מנהל
כן , אבל נחש מי תעזור לו להתקרב אליה?
ובדרך תתאנהב בו בעצמה ? אין הייתי צרייך לכתוב שהם הזוג של דר ...

Roei152

Well-known member
מנהל
יונתן גוטליב
מאיפה אתה מוכר? "פוראבר" , "אחותי קפצה כיתה" , "נחמה"
נעים להכיר- טומי פישר - בן הזקונים ילד מצחיק וחמוד , שואף להיות שחקן סדרה בסטייל "רחוק " מכוכב תקפוץ להגיד שלום בהקשר של המשחק.. הוא יהיה קצת תחמן בשביל התעלומות ..
הוא ממש מזכיר לי את רומי מ"פוראבר "
פרפרים בבטן בגלל דמות לא ידועה , אותה מגלמת לוטס אתרוג ..

ומאלישע ולה פמיליה!
היי, הוא לא מזכיר את רומי, אם כבר מזכיר את כל שאר הדמויות שלו. הבחור ערמומי וחכם מדי לגילו.
&nbsp
מה לוטוס?! היא בת 37 והוא בן 13-14... איך הגעת ללוטוס ומאיזו סיבה?! לא נעים לי עכשיו.

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה , פשוט אמרו שתהיה שחקנית בערך בגיל המתאים
יובל גרוס?

Roei152

Well-known member
מנהל
סליחה באמת על הבלבול ,,
אף פעם לא שמעתי עליה ...

למעלה