ספיידרז- המשך שבוע 1

פרק 7

אז האם יתפסו את בן קלוגר?
&nbsp
מה התכנית של גודמן?
&nbsp
מה עם הדייטים של הילדים?
&nbsp
ומה זה דובי חבובי?

קוראים לו קלוגר, מצחיק!

טומי הזה חכם כל כך לגילו! ושומר על הקלפים קרוב לחזה. אולי זאת האופנוענית מאשמורת?! חשבתם?! לא, בדניאל הם מזלזלים. ממך הם סתם מפחדים.
&nbsp
עכשיו הם צריכים להסביר הכול מהתחלה. כסף. תמיד עובד. אבל זה לא יעבוד לו, כי דוד סטון מתכנן לקחת את כל האוויר ואז מי ירוויח כסף?!
&nbsp
למה אני חושד באריק? אני יותר מאמין לטומי. לא יודע למה. יותר מאמין לו.
&nbsp
היא תמיד מביכה את הילדים שלה כשיש דייטים. לפחות שון יותר אמיץ מאלון. אבל ניקי לא יפה כמו תמר.
&nbsp
בחורה יפה מגיעה. אתם צריכים ללכת. מה יש לה בעין?! מצלמה! השתלתם לה מצלמה!
&nbsp
אין בעלי מלונות נורמליים בעולם הסדרות?! עשינו בזמנו שרשור מלונות וכולם חארות שם.
&nbsp
תשאלי את דינה מה יהיה כשהם יעזבו. לוטוס! רגע, למה אין יותר לוטוס? אז הוא לא מעורב. לא יודע. חושד כי אשתו משחקת את האופנוענית.
&nbsp
לי ולאימא של דליה יש סדנה יותר טובה. ראש המתנ"ס, ראש המועצה, ראש הממשלה… כולם מושחתים בתכל'ס. אבל טומי חכם יותר מכולם.
&nbsp
לא לחוץ בכלל. תדעו לכם. אבל שחקן פחות טוב מאחיו. מה קרה לכם, מכונות כביסה זה… זה… מרתק. אני אהרוג אותך.
&nbsp
יופי, דבילים.
&nbsp
טומי המשרת. עילי המלך.
&nbsp
שון, תפסיק להיות חתרני ולחתור.
&nbsp
כן, כן, סלקטורים. אין לי מושג, אני מעמיד פנים ש… הם נגעו אחד בשנייה במחשב, זה גורלי.
&nbsp
ותמיד כשהכול הולך טוב, הרשעים חיביים לפעול. ביי סופי, ביי מאיה, ביי שון. אולי דניאל צריך לאלתר ולהגיד שהוא יעני שכח מזה וקבע משהו אחר. נכון? לא? בן דוד?
&nbsp
הוא עדיין שחקן טוב.
&nbsp
כן, כן, למה לא. .*הולך אל מחוץ לעיני הפורום הבוחנות* יששששששששששששששש! *חוזר* וגם אלה בסדר.
&nbsp
למה לכל הרעים יש עוזרות בשם דורין?! למיכל הייתה עוזרת בשם דורין?! היא גרומלית?!
&nbsp
אל תרחמו עליו! עינויים! עי-נו-יים!!!!!!!!!
&nbsp
היית מת 35. הוא רק נראה ככה. מתוחכם ביותר. אבל לא כמו טומי. ולמה כל הסיסמאות משקאות?!
&nbsp
אוי, טומי.
&nbsp
הבוגד! הבוגד! למה?! למה?! חייב לשחק מול ילדים ולשבור להם חלומות, מה? למרות שזה קצת לא טוב למוניטין כרשע מרושע.

פרק 8

האם מבצע קפה הפוך יצליח?
&nbsp
האם טומי יצליח להביא למשפחה את בן קלוגר?
&nbsp
מה גודמן יגיד בחקירה שלו?
&nbsp
ומתי יהיה דייט בלי שמישהו יקטע אותו?

דובי חבובי השתגע!!!!!!! תעצרו אותו!!!!!!!!!

ברח, טומי! ברח, ילד חכם מדי לגילך!!!!!!!!!!!! "אני. לא. רוצה. נענע". איזה טקסט, מיכל. איזה טקסט.
&nbsp
מקדם חשיפה נמוך. בטח. איך המצלמה מראה מה קורה מאחורי הגב?! זה ממש לא הגיוני. רגע, מי זה?!
&nbsp
חבל שאתה לא חקרת את ביבי. אוי, לוטוס! או דורין הלא-גרומלית!
&nbsp
הוא אמר לו. אין, אתה לעולם לא תהיה כוכב ילדים. אופנוע. בעייתי.
&nbsp
אפשר פרטים על דורין? אני די מחבב את השחקנית.
&nbsp
דריה יכולה לתת לה טיפים.
&nbsp
סופי!!!!!!!!!!!!! תיזהר, בן אדם. דייט בזמן הפעולה זה בעייתי.
&nbsp
תעלה איתה כבר. אוי, הוא מתוחכם. וגם הרס את הדייט. בוגד.
&nbsp
כן, מה כבר יקרה בלילה?
&nbsp
את, ליבי, קארין... לגמרי בפינצטה. תחרות עזה. אבא עושה מה שכל הפושעים עושים ו"בורח לחו"ל". בן אדם, אולי היית מקשיב לאשתך ופותר את משבר המים באשמורת!
&nbsp
זה עשרים, טומי. אני לא חושב שזה עובד... אל תדאגי, ניקי, יום יבוא ותכיני בראוניז. ועכשיו כולם נרדמו. אני לא, כמובן, אותי זה מעניין.
&nbsp
מה יש לך? כן, זה הוא. "מה עשית אתמול בפארק, לבוש כדובי חבובי"? הטקסט פה פשוט ברמת אוסקר. הוא לא משקר, הוא נשאר בערוץ הילדים! מגיע לו שיהיה מובטל!
&nbsp
אני לא מאמין שנעמי סתם תמימה. חבל. בכל אופן, יאללה, דורין הלא-גרומלית אחראית. יש לנו לא-גרומלית, לא-מליפיקית... רק חסרה לנו לא-איגניסית.
&nbsp
טומי מבין. חבר'ה, אני לא אוהב את הדמות הזאת. זה גם מזכיר לי את יונה מהמלאך השומר שלי. לא נעים לי.
&nbsp
יונתן?! מה אתה עושה פה, למה אתה עוד עוקב אחרי קים?! לא משנה. האקס של ניקי והאקסית של שון פה... כבר מוזר. לא מבין את לין הזאת.
&nbsp
כן, זה מה שכולם אומרים, ששכרה אותם אופנוענית מסתורית. זה שוק מאוד פרוץ היום. אז רגע, מי רע פה?

למעלה