דובי חבובי השתגע!!!!!!! תעצרו אותו!!!!!!!!!
ברח, טומי! ברח, ילד חכם מדי לגילך!!!!!!!!!!!! "אני. לא. רוצה. נענע". איזה טקסט, מיכל. איזה טקסט.

מקדם חשיפה נמוך. בטח. איך המצלמה מראה מה קורה מאחורי הגב?! זה ממש לא הגיוני. רגע, מי זה?!

חבל שאתה לא חקרת את ביבי. אוי, לוטוס! או דורין הלא-גרומלית!

הוא אמר לו. אין, אתה לעולם לא תהיה כוכב ילדים. אופנוע. בעייתי.

אפשר פרטים על דורין? אני די מחבב את השחקנית.

דריה יכולה לתת לה טיפים.

סופי!!!!!!!!!!!!! תיזהר, בן אדם. דייט בזמן הפעולה זה בעייתי.

תעלה איתה כבר. אוי, הוא מתוחכם. וגם הרס את הדייט. בוגד.

כן, מה כבר יקרה בלילה?

את, ליבי, קארין... לגמרי בפינצטה. תחרות עזה. אבא עושה מה שכל הפושעים עושים ו"בורח לחו"ל". בן אדם, אולי היית מקשיב לאשתך ופותר את משבר המים באשמורת!

זה עשרים, טומי. אני לא חושב שזה עובד... אל תדאגי, ניקי, יום יבוא ותכיני בראוניז. ועכשיו כולם נרדמו. אני לא, כמובן, אותי זה מעניין.

מה יש לך? כן, זה הוא. "מה עשית אתמול בפארק, לבוש כדובי חבובי"? הטקסט פה פשוט ברמת אוסקר. הוא לא משקר, הוא נשאר בערוץ הילדים! מגיע לו שיהיה מובטל!

אני לא מאמין שנעמי סתם תמימה. חבל. בכל אופן, יאללה, דורין הלא-גרומלית אחראית. יש לנו לא-גרומלית, לא-מליפיקית... רק חסרה לנו לא-איגניסית.

טומי מבין. חבר'ה, אני לא אוהב את הדמות הזאת. זה גם מזכיר לי את יונה מהמלאך השומר שלי. לא נעים לי.

יונתן?! מה אתה עושה פה, למה אתה עוד עוקב אחרי קים?! לא משנה. האקס של ניקי והאקסית של שון פה... כבר מוזר. לא מבין את לין הזאת.

כן, זה מה שכולם אומרים, ששכרה אותם אופנוענית מסתורית. זה שוק מאוד פרוץ היום. אז רגע, מי רע פה?