ספיח למפגש בחנוכה

ספיח למפגש בחנוכה

חברנו 77א שלח לי CD עם צילומים של הציורים שלו וכתבה על הנושא. העליתי אותם לאתר המשפחתי שלי עם הכתובת www.d-schiffer.de/77 כמו כן הוספתי קישור מהתעוד שלי למפגש לכתבה זו. www.d-schiffer.de/mifgash לדעתי כדאי למי שלא היה במפגש להסתכל בזה. לדעתי הכתבה מרתקת והתמונות יפהפיות.

שרה המל

New member
ניסית להכנס

לקישור של הכתבה על המפגש בחנוכה, וקיבלתי פעמיים הודעה שאי-אפשר להכנס לדף זה. שרה

א77

New member
../images/Emo51.gif לדני, מיוחדת ממני. ושאלה

אני הבור בתחום זה. ראיתי אתרים יפהפיים, אמנם, אל תסתכל בקנקן, אלא במה שיש בו. אבל למרות הכל, כדאיי ורצוי שהקנקן יהא מכובד ומתאים. מה אפשר לעשות כדי לעצב ולהוסיף. מהדברים שחשבתי: 1. לתרגם לאנגלית. 2. לעצב שער נאה ומכובד לכבוד בתי מקדש מעט בכלל ואלו בפרט. 3. אפשרות לאנשים להגיב באי מייל. [לא הייתי מעוניין להציע את הכתובת הרגילה שלי. אני צריך אי מייל נוסף/אחר], ובעקבות כך אולי נוסיף עוד פריטים. 4. לקבל חוו"ד ידידינו מהפורום, שע"י עידודם הינם שותפים ליצירות. ושוב תודה לדני על יזמתו הברוכה.

כוכה

New member
אולי זו שעזרת לה תסכים לתרגם

כוונתי לאורחת בפורום שלנו המנהלת פורום תרגום ועריכה. צריך לעשות מזה ממש אתר או לינק מהאתר החדש של ארנון.

א77

New member
כן, חשבתי עליה. אבל איני זוכר

איני זוכר שעזרתי לה במשהו. אין ספק שאני מוכן לסייע אם אדרש. ואוליי אפנה אליה

אני שמחה תמיד לעזור, אלא

שבדרך-כלל איני מתרגמת לאנגלית, אלא מאנגלית לעברית. מצטערת...

א77

New member
אסנת. אני זוכר אותך

שהרי, בפעם הראשונה שנכנסת לפורום הזה, זה היה בפרשת מקץ. אותה פרשה בתורה, שם הוזכר השם אסנת. ולעניינינו, גם לו היית מתרגמת לאנגלית, הרי זה מדאיי הרבה עבודה. רק אוליי תוכלי להפנות אותי למישהו שעושה את זה, אף תמורת שכר. לפחות אקבל מושגים במה מדובר.

Horovitz

New member
היי - אני פה - רואה ואיני נראית...

לאחרונה זנחתי אתכם חבריי היקרים מעט מסחבות טכניות בעיקר - אבל אני מנצלת כל הזדמנות להציץ בעלילותיכם! בכל אופן - אני יכולה לתרגם לאנגלית (וכבר עשיתי זאת עבור פרוייקט בג´ואיש ג´ן). - בהתנדבות מלאה!!! רק צריך לשלוח לי את החומר ולהתעזר במעט סבלנות עד שהמחשב שלי יחזור לחיים.

Horovitz

New member
תגובונת מהירה לפני שמפטרים אותי...

(בצחוק כמובן!!!). אני מגיבה בפורום ולא במסרים כדי להבהיר שאין "חוסר נעימות" כלל!!! לא הייתי מציעה את עצמי אלמלא הייתי נהנית לעשות זאת. יותר מזה, אני שמחה שאני יכולה סוף סוף לתרום משהו למישהו מחברי הפורום שעזרו לי כל כך. אני מקווה שבשבוע הבא המחשב האישי שלי (בבית) כבר יתפקד כראוי - ואז אתחיל במשימה.

למעלה