ספיד

barmiz

New member
ספיד

הודעה משמחת לכולם - ממש עוד מעט שבוע שבועיים מתחילה מחירת הכרטיסים. המחיר של ספיד ינוע בין 120 ש"ח ל- 140 ש"ח. הקליפ ישודר בפוקס קידס. ועכשיו תמונות מהקליפ (מהתכנית של גיא פינס - מתוך האתר של מרי לו)

barmiz

New member
ועוד תמונה

חברת ההפקה היא תמיר הפקות, כך שאל תצפו לפרסום יתר.

barmiz

New member
ועוד אחת

התלבושות לדעתי קצת מוזרות (מי עיצב אותן?)

Nir5L

New member
התלבושות..

א- יובל כספין לא עשה אותם (וחבל..) בכתבה בגיא פינס עומר ברנע דיבר על המפשעה שלו חחחח והוא אמר שאלה תפרה לו אני מניח שזו אלה קוליסניק ואני לא מת על הבגדים שלה.. למה לוותר על יובל כספין ככה? חבל..

yaronR1

New member
אז ככה...

זו אכן אלה קולסניק שעיצבה את התלבושות לספיד. אם תשאל אותי, היא עושה עבודה מעולה מבחינה מקצועית, לא פחות טובה מזו של יובל כספין. ההוכחה הניצחת לכך היא הפסטיגל והתלבושות המדהימות שבו. בנוגע למוזרות הקלה שבתלבושות, הכל בהשראת "סטארלייט אקספרס" וכבר דיברנו על זה בעבר. התלבושות מעוצבות בסיגנון אסטרונומי שכזה והמוזרות הזו מתאימה מאוד לעלילה הבדיונית של המחזמר. חוץ מזה....כמה מופעים יכול כספין לקחת על הגב שלו????

Nir5L

New member
אממ

אני יודע על מה המחזמר מבוסס ולכן התלבושות לא נראו לי מוזרות.. להפך.. הן פשוטות יחסית לתלבושות הענקיות של סטארנייט אקספקס ויובל כספין שהשנה עושה תלבושות גם ל"עלי באבא" וגם ל"תום סוייר ואהקלברי פין" לא נראה לי שיכול לעשות לעוד אחד.. אני חשבתי שירון כפכפי ירוץ אליו ישר עם התלבושות.. בטח זה בגלל חנוך רוזן חח

lonestar2003

New member
מה דודי קשור לחיים ?!?!?!?!??!?!?!!

כאילו. מה לדודי ולמחזות זמר לפאקינג חנוכה? זה כ"כ מוזר...

actress

New member
הוא דוגמן וידוע שכיום מקבלים דוגמני

דוגמנים + דוגמניות שלא יודעות לשחק רק כדי לקדם, דודי ואמיר פיי גוטמן וכל המעפנים האלו לא יודעים כלל וכלל לשחק אלא רק לעשות פוזות למצלמה זה מעצבן מרתיח ומרגיז

לדעתי- התלבושות ממש יפות../images/Emo13.gif ולא

צריך את היובל כספין הזה בכל מקום. יש מספיק מעצבים מעולים בארץ הזאת. תודה.

Morshורש

New member
ככה כל התמונות פה מהאתר של מרילו

בבאינטרנט בטח שמתם לב וגם שמה יש אחלה פורום אז תיכנסו תכתבו ותהנו www.mary-louweb.net

למעלה