ספיד חולה

taz512

New member
ספיד חולה

כן כן כמו שכולכם יודעים אני וחבר שלי מטפלים בשני סוסים. ספיד שלו ופופוניטה שלי. וספיד קיבל שפעת, השקדים שלו נפוחים ויש לו 41 מעלות חום. אז הוא שותה הרבה מקבל תרופות ולא רוכבים אליו. ועכשיו במקום הטיול הרגיל של יום חמישי אני וחבר שלי הולכים לרכב שנינו על פופוניטה במנאז´ ואלי גם להתאמן קצת על טריק ריידינג. אז תצטרפו אלי באיחולי החלמה לספיד החמוד. רק שחבר שלי לא ידע שקראתי לו חמוד, כי ככה אני תמיד יורד אליו שהוא סוס אבטיחים.
טאז השד והמחלות

show jumping

New member
החלמה מהירה!../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

זה כל כך נורא כשהם חולים... אני מקווה שספיד יחזור לאיתנו בקרוב ותוכלו לחזור לטייל ביחד!

abup

New member
החלמה מהירה../images/Emo101.gif

מאחל לסוס של חברך החלמה מהירה וכמובן מוצלחת שיחזור לעבודה מיד ממני אבופ..

החלמה מהירה לספיד../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

החלמה לספיד, אומנם אני לא מכירה אותו אבל אני יודעת כמה זה לא נעים להיות סוס חולה, היו לנו מיקרים רבים כאלה.אז בהצלחה לטאז השד עם הסוס המשופע...

taz512

New member
הסברים.....

טריק רידיינג- רכיבת פעלולים. קפיצות מצד לצד, הרמת כובע מהרצפה, עמידה על האוכף, רכיבה הפוך וכו´ וכו´ סוס אבטיחים- סוס עגלות מסכן ששוה שקל וחצי בקושי. בקיצור סוס גרוטאה
מקווה שהבנת את המונחים. הראשון מקצועי, השני בשפת הרחוב
טאז שד אבטיחים

מריושי

New member
נראה כמו סטרנגלס

האם אני צודק? אם כן, אז כנראה בין השאר החום עולה ויורד (תנסה למדוד כמה פעמים ביום) וחוזר חלילה. אם אני צודק, תנקוט אמצעי בטיחות סניטריים חמורים, זאת מחלה מדבקת שעוברת במגע, לכן אל תעביר ציוד בינו לסוסים אחרים ותשטוף ידיים ותבודד אותו החיידקים נשארים כ 3 שבועות אחרי היעלמות המחלה כמה אני מקוה שאני טועה...(כי זאת פשוט סיפור של מחלה, מנסיון)

למעלה